WIZZ AIR - 33

• 61 181
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
  • София по рождение
Да се чекираш или да минеш с мобилна бордна карта? Че са 2 различни неща.

да се чекирам - може ли

# 346
  • Германия
Да се чекираш или да минеш с мобилна бордна карта? Че са 2 различни неща.

да се чекирам - може ли

Можеш да се чекираш от всяка точка на света, от която имаш достъп до интернет. Останалото е да знаеш, дали на летището, от което излиташ се минава с БК на телефона или..разпечатана на хартия.

# 347
  • Luxemburg
Никога не съм си купувала места и ако съм за кратък престой (седмица например) винаги е можело да се чекирам и за двата полета и да си разпечатам бордните карти.
На Франкфурт предполагам може през телефона да сканират билетите, нали?
А за саламуреното сирене съм пренасяла овакомено и на Тертер в кутия и не съм имала проблеми. И маслини също 😀.

# 348
Никога не съм си купувала места и ако съм за кратък престой (седмица например) винаги е можело да се чекирам и за двата полета и да си разпечатам бордните карти.

e, от известно време не може
но дори да не може да се мине с мобилна карта, може да се чекираш на компютър (или телефон, все тая) и да разпечатиш някъде, дори в някое фото. Специално за Братислава съм чел, че мобилни карти минават, просто Уиз не са си ъпдейтнали нещата и не позволяват мобилни карти. Но ако запишете бордната карта на файл и я покажете на екрана (да сканират баркода) ще мине. Това не съм го пробвал там.

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 19:45 от neuromancer

# 349
  • София (Възраждане)
Роникат, ако билетите са купени след 01.11.2018, вече не може чекиране на двата полета едновременно.
Да, Уизз изобщо не генерира бордни карти през мобилното приложение за някои летища. Супер ще е е ако все пак може да се мине с даунлоаднат pdf. Някой да го потвърди от личен опит!..?..

# 350
  • Luxemburg
Мерси за уточнението. Прочетох за багажа, но това за чекирамето ми е убегнало. Добре, че го написахте, че да не подведа някой.

# 351
На летище Братислава се минава с мобилни бордни карти, бяхме миналата година през април, но с друга АК. Явно в Уиз е проблемът.

# 352
Здравейте!
Ще пътуваме цялото семейство.
Не сме си платили допълнително места.

Някой има ли идея все пак дали ще бъдат достатъчно съобразителни да ни сложат мен и малката ми дъщеря /10г./ на съседни места или и детето ще го разпределят на случаен принцип?

# 353
  • sf
Детето ще седи до един от вас задължително. Другият не се знае къде ще е.

# 354
  • София (Възраждане)
Чекирайте се възможно най-рано, така шансът да сте близо един до друг е по-голям. Това установих аз поне от последните ми пътувания. Иначе, както е писала и Донсита, децата се настаняват до възрастен винаги.

# 355
Аз пък установих, че при ранно чекиране обикновено първо раздават единичните средни места, а за накрая запазват по-хубавите, може би с идеята, че някой ще ги купи.
Не смятам да го издигам като принцип, просто констатация.

# 356
И аз забелязах същото. Винаги се чекирам на секундата, в която пуснат чекинга и винаги ни пуска на различни места през няколко реда. Напоследък чекирам няколко часа по-късно и често ни пуска ако не един до друг, то поне на един ред и се сменяме с хората, ако не пътуват заедно и не им е проблем, иначе купуваме.

# 357
  • София (Възраждане)
Явно няма система, защото, очевидно, опитът ни е противоположен. С напълно ранно чекиране даже ни сложи двама възрастни един до друг.

# 358
Явно няма система, защото, очевидно, опитът ни е противоположен. С напълно ранно чекиране даже ни сложи двама възрастни един до друг.

Според мъжа ми има, която дори "знае", че купувам и затова ни пускало така Grinning

# 359
  • София (Възраждане)
Т.е. системата умишлено дели съпрузи, за да им даде шанс да подишат независимо един от друг и прочие?Joy

Общи условия

Активация на акаунт