WIZZ AIR - 33

• 61 132
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
Имам въпрос - спорим тука с брат ми, купила съм си членство за двама човека, купила съм и билети вече.Сега искам да си купя приорити, заради багажа, но той твърди, че заради клубната остъпка, която съм закупила това приорити трябва да ми е включено. Но в билетите не е показано? Имате ли представа дали е така?

# 511
Приорити се купува отделно, не е включено в клубната отстъпка.

# 512
Така е, приоритито винаги се купува отделно, независимо от това дали имаш членство или не. Но при членство имаш отстъпка при чекирания багаж.

# 513
Малко тъп въпрос, купила съм 2 билета от моята регистрация, когато ще се чекирам на летището с бордната карта от приложението, човекът с когото ще пътувам и той ли ще се чекира с моя телефон?

# 514
Можеш да му изпратиш неговата бордна карта, да се чекирате и двамата с твоя телефон или и той да си свали приложението и през твоя профил да си се чекирате всеки с телефона

# 515
Здравейте, за пръв път ще пътуваме с Wizz air, гледах на първа страница, но не видях. Малката раничка слагат ли я в някаква форма да и мерят за размерите и ако да как изглежда? Нащата е с около 2см по широка.

# 516
Обикновено раниците не ги мерят. Но не е проблем за тези два сантиметра, ще е натиснете и ще влезне.

# 517
Обикновено раниците не ги мерят. Но не е проблем за тези два сантиметра, ще е натиснете и ще влезне.
Това ме интересуваше дали кутията е затворена от пред. На Ryanair отпред няма стеничка и щом стърчи на някои летища ти взимат такса

# 518

[/quote]
Това ме интересуваше дали кутията е затворена от пред. На Ryanair отпред няма стеничка и щом стърчи на някои летища ти взимат такса
[/quote]

# 519
На бордната карта пише Т2, а на сайта на летището Т1
Навигирам двама възрастни по телефона, мъка...кое е вярното? На кой терминал да ги пращам

# 520
  • София (Възраждане)
Хепи, полет на Уизз от летище София ли имаш предвид? Ако да - Т1. Само Варна летеше от Т2, но май сега няма полети.

# 521
# 522
Момичета, имам едно твърдо куфарче 45х30х20 см. Дали има отгоре ограничител за височината на пътната чанта. Тези 5 см. проблем ли ще са

# 523
  • София (Възраждане)
Не рискувай! Вероятността да се заядат е малка, но все пак я има.

# 524
  • sf
Дали може 30тина таблетки в насипно състояние без оригинална кутия в ръчния багаж?

Общи условия

Активация на акаунт