WIZZ AIR - 33

• 60 994
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Миналата година на софийското летище ми казаха, че няма нужда да нося акт за раждане, защото вече им излиза в системата.

# 691
  • София
Навсякъде излиза, но някои служители ги мързи да гледат.

# 692
  • Бургас / UK
Миналата година на софийското летище ми казаха, че няма нужда да нося акт за раждане, защото вече им излиза в системата.

По принцип трябва да е така,казвал ни го служител на границата ,но наистина си зависи от служителя .

Да допълня и за цената на Приорити( някой се интересуваше) :Варна-Лондон- 29 лв.

# 693
Здравейте! Скоро ни очаква път с Wizz Air за Дубай. Тъй като ще сме аз, мъж ми и дъщеря ни (на 1г. и 7 мес.), при резервацията на билетите автоматично аз получих Priority, заради малката, която плаща само бебешка такса. В случая се казва, че с мъжа ми имаме право само на по 1 ръчен багаж 40/30/20, 1 Priority багаж 55/40/23 и на няколко места чета, че детето има право на допълнителен ръчен багаж 40/30/20, за принадлежности, тоалет, храна и играчки. Това означава ли, че общо имаме право на 3 ръчни багажа и 1 Priority куфарче? След като детето ще ми седи в скута и няма да има собствена седалка, под която да се сложи нейния ръчен багаж, къде може да се прибере? Имам ли право въобще на такъв допълнителен багаж? Благодаря предварително!

# 694
  • София
Привет, питането ми е относно местата - резервацията ми е за 3-ма, но ако не платя места няма да ни сложат заедно, а ще ни разхвърлят на средни седалки на произволен принцип, така ли?

# 695
Да. Не е задължително да е на средни.

# 696
  • София
kristaila вижте какво пише в резервацията ви ..... там ясно пише на колко багаж имате право

# 697
  • Бургас
Привет, питането ми е относно местата - резервацията ми е за 3-ма, но ако не платя места няма да ни сложат заедно, а ще ни разхвърлят на средни седалки на произволен принцип, така ли?
Има и шанс заедно да ви сложат. На късмет е малко разпределянето на местата.

# 698
Има и шанс заедно да ви сложат. На късмет е малко разпределянето на местата.
Зависи колко човека са си купили места за този полет. Ако са по-малко - има някаква малка вероятност да ви разпределят заедно, както Feline каза.
Миналото лято не бяхме купили места с мъжа ми, но ни сложиха заедно (за негов ужас Grinning ). Сама съм летяла без запазено място и май до момента (3-4 двупосочни полета) не са ме слагали на средна седалка.... 

# 699
Не е задължително да е на средни седалки, последният път, като пътувахме, и на отиване и на връщане и двамата с ММ бяхме до прозореца през два-три реда.

# 700
kristaila вижте какво пише в резервацията ви ..... там ясно пише на колко багаж имате право

Благодаря за отговора, но за жалост не е толкова очевидно. В резервацията ми ясно пише аз и мъжът ми на какъв багаж имаме право. Детето е упоменато само с име и рождена дата, и нищо друго. Т.е. пише Пътник 1 има право на такъв и такъв багаж. Пътник 2 има право на такъв и такъв багаж. Пътник 3 - име и рождена дата. А на първата страница от тази тема, авторът й е написал:  "Възрастният, пътуващ с бебето, има право да носи на борда допълнителен личен багаж за бебето в допълнение към кабинния си багаж. Размерите на допълнителния личен багаж не бива да надхвърлят 40 x 30 x 18 см.".  Та, имам ли право, или нямам право?

# 701
В сайта в секцията за пътуване с деца какво пише? Едно време там я пишеше тази допълнителна чанта.

# 702
  • София

Благодаря за отговора, но за жалост не е толкова очевидно. В резервацията ми ясно пише аз и мъжът ми на какъв багаж имаме право. Детето е упоменато само с име и рождена дата, и нищо друго. Т.е. пише Пътник 1 има право на такъв и такъв багаж. Пътник 2 има право на такъв и такъв багаж. Пътник 3 - име и рождена дата. А на първата страница от тази тема, авторът й е написал:  "Възрастният, пътуващ с бебето, има право да носи на борда допълнителен личен багаж за бебето в допълнение към кабинния си багаж. Размерите на допълнителния личен багаж не бива да надхвърлят 40 x 30 x 18 см.".  Та, имам ли право, или нямам право?
При моите резервации при пътник 3 /дете с място/ излиза че има право на багаж. Вашето бебе няма място, според мен няма и право на допълнитебен багаж защото вие така или иначе няма къде да го сложите този багаж - под вашата седалка няма как да сложите две чанти.....

# 703

При моите резервации при пътник 3 /дете с място/ излиза че има право на багаж. Вашето бебе няма място, според мен няма и право на допълнитебен багаж защото вие така или иначе няма къде да го сложите този багаж - под вашата седалка няма как да сложите две чанти.....
Точно това се чудех... Разбрах! Брагодаря Ви - от такъв пример имах нужда!

# 704
Свекървата скоро летя и безплатно я разпределиха до спътника й, без да имат места
Баш на нея се падна късмет:joy: да ме дразни Joy

Общи условия

Активация на акаунт