Януарски бебета 2019! Тема 7

• 23 451
  • 362
  •   1
Отговори
# 135
Aya и Jullian и аз ви мисля. Julian мисля, че до утре ще си родила. Aya и аз на 30 декември постъпих с плацента втора степен и без никакво разкритие, а на 31 декември родих.

# 136
Jilian Дано бързо да се развият нещата, но мисля че няма да се стигне до предизвикване щом тапата/запушалката започнала да пада.
Неви86 благодаря ти много за това което сподели, успокои ме много

# 137
Aya радвам се, че са те изписали, сега започвай разходките, нали така ти беше казал лекаря Simple Smile

Jillian напредваме бавно, но сигурно с теб;)  на мен последно апарата ми засече малко контракции, контракцийки ако трябва да сме точни, разкритие няма грам.

# 138
При мен на 5-я ден преносване трябваше да предизвикваме сутринта. И се почна нощес. Постъпих си в уречения час с контракции и 3 см разкритие. Не се наложи окситоцин. Ама и докторът ми беше печен. За 3 часа се случиха нещата. Стискам ви палци да тръгне идните часове Hug

# 139
От днес почнах разходките въпреки студеното време.
Имам въпрос към раждали те вече, в предродилното напъвахте ли?
При първото раждане така и не усетих кога трябва да се напъва, въпреки адските болки в кръста и накрая докторът ми натисна корема, че така родих.
Сега вече си усещам контракции те въпреки че са за сега безболезнени. Кога трябва да напъвам?

# 140
При мен има напредък. Въпреки че все още съм от чакащите, май не остана. 4см разкритие и доста чести безболезнени все още контракции. Док каза, че тази нощ може би ще започне екшъна, ако не, утре сутринта ме приемат директно с багажа. Така че...дойде моментът май. До утре трябва да си видя бебчето. Успех на всички, които още чакат като мен. При мен док беше много изненадан, че нямам болки, а имам толкова чести контракции и такова разкритие. Но няма лошо, нека до последно се отложат мъките.

# 141
Здравейте девойки,
Ние все пак индуцирахме раждането днес. Сега си  имам бебе Мартин - 3650, 51 см. Като се приберем ще пиша по-подробно, но набързо нещата протекоха така: приеха ме с 3 см разкритие. Пуснаха ме окситоцин и за около 4 часа се добрах до 6 см със съвсем леко болезнени контракции. Пуснаха мехура, сложихме упойка, защото още първата контракция ме подсети колко може да боли. След около час и половина бях готова да напъвам. Бебето излезе за около 4-5 контракции с  по 3-4 напъна. Упойката ме беше пуснала вече и си болеше.

За всички, на които им предстои. Стискам палци и не е толкова страшно. Боли, но минава.

# 142
Честито, Jillian! Да сте живи и здрави с Мартин!
M0n17y, хайде и ти по- бързо да се радваш на бебче Wink Стискам палци!

# 143
  • София
Честито бебче Jillian. Да ви е жив и здрав и много да ви радва.
Момичета, аз счупих всички рекорди и днес се оциклих Flushed (11 дни след секциото). Направо не мога да повярвам още.

# 144
Честито, Jillian! Да сте живи и здрави!!!
Мони, аз бях по същия начин. Две седмици ходих с 3-3.5 см. разкритие, а през този период да съм имала не повече от 5 леко болезнени контракции. В болницата постъпих с изтекли води, 4 см. разкритие и нито грам болка. Болезнените ми контракции започнаха може би 30 минути след приемането ми в болницата.
Zazu, аз съм 16 ден след секциото и кървене вече нямам, а само кафеникаво зацапване, което ми се струва, че също скоро ще спре и ще очаквам и аз цикъл.

# 145
Честито Jilian да сте живи и здрави!
M0n17y стискам палци всичко да мине по-бързо и при теб

# 146
Честит да е Мартин! Жив и здрав да е! Браво, Julian голям мъж си родила. M0n17y, късмет и на теб🍀

# 147
Jillian, честита радост! Да е жив и здрав малкият мъж и много да ви радва!

# 148
Много ви благодаря! Спинка до мен човечето в момента. Много сладичко.

Aya, аз за пръв път днес усетих какво са напъните и как да го правя ефективно. Предишните пъти със спиналната изобщо нищо не усещах и само следвах напътствия.

# 149
От днес почнах разходките въпреки студеното време.
Имам въпрос към раждали те вече, в предродилното напъвахте ли?
При първото раждане така и не усетих кога трябва да се напъва, въпреки адските болки в кръста и накрая докторът ми натисна корема, че така родих.
Сега вече си усещам контракции те въпреки че са за сега безболезнени. Кога трябва да напъвам?
Да, аз напъвах в предродилното. Също не усещах напъни и ми натискаха корема, за да излезе бебето. Усетих един напън само, бях в предродилно права и това беше. Когато се качих на магарето, спряха и болките даже, а бях със система.
Леко и бързо раждане!

Общи условия

Активация на акаунт