Януарски бебета 2019! Тема 7

• 23 458
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
 Аз първия път напъвах в предродилна. На магарето имах напъни, но не напъвах и ми натискаха корема. Този път нямаше предродилна и напъвах на магарето, без да ми натискат корема.

# 151
И аз нямах напъни. Напъвах, но само няколко пъти успях ефективно, но не и един след друг. Също ми скачаха на корема, но накрая се наложи секцио Wink

# 152
Мен в родилна ме вкараха директно и там протече всичко. Сама усетих напъните отвътре.  После се пускаш по вълната на контракцията, за да има ефект. Слушах напътствията на доктора и изчаквах точният момент, за да пестиш и сили. На третата контракция и 5-я напън- излезе. Здраво напъване трябва. Понякога имаш време и за второ поемане на въздух по време на една контракция.

# 153
Благодаря Ви за отговорите, май като дойде момента ще се разбере дали ще имам напъни или не.
 Това ми беше интересно и от друга страна защото в четвъртък като бяха ме приели в болницата, първо ме вкараха в предродилна за около 10мин. и там акушерката направи забележка на една родилка с 6см разкритие да не напъва още, че нямало смисъл.

# 154
Просто ще слушаш какво ти казват и ще изпълняваш. И моята излезна май за 4 контракции и май толкова напъна.

# 155
Привет момичета!Чак сега сковосах...На 22.01. се роди моята дундава фея Стефания 3.900 кг. 51 см. Благодаря на Бог,че и двете сме добре.На 25 ни изписаха.Прибрахме се вече в къщи,но баткото ни е болен 😥Изпадам в ужас за малката.Чувала съм,че бебетата имат имунитет към вируси.Тя р на кърма.Моля споделете ако имате подобен опит много съм уплашена.Утре чакам педиятърката.Връщам се да ви чета

# 156
Jillian, sweet maminka, честити бебоци. Да са здрави и доволни!

# 157
Честити бебочета да сте живи и здрави и много много да ви радват бързо възстановяване.

Аз помня и на трите ми раждания,че напъвах в предродилна зала,но тъй като имам нещо което пречи на лесното излизането на бебочета винаги се е налалаголо епиозотомия.Само вторият път ми натиснаха корема сега с бонбонка нямаше такова нещо,но пък "умната" акушерка мислеше,че че ще минем без епиозотомия та се налагаше да се чуди как да си вкара пръста защото бебето беше на изхода а тя трябва да направи разрез.Като цяло никак не останах доволна от тази акушерка най нагло ми казваше,че няма да родя защото видиш ли нямам регулярни контракции и най вече не се държа като раждаща.Astonished И ако било друг лекар е щяло да ме върне да си ходя вкъщи и ако съм била от балкана някъде дали съм нямало да отида месец по рано.А аз бях с 4-5 см разкритие и паднала тапа приеха ме в 2:30 през нощта а родих в 7:00 сутринта а ако се бях прибрала вкъщи?

# 158
Привет момичета!Чак сега сковосах...На 22.01. се роди моята дундава фея Стефания 3.900 кг. 51 см. Благодаря на Бог,че и двете сме добре.На 25 ни изписаха.Прибрахме се вече в къщи,но баткото ни е болен 😥Изпадам в ужас за малката.Чувала съм,че бебетата имат имунитет към вируси.Тя р на кърма.Моля споделете ако имате подобен опит много съм уплашена.Утре чакам педиятърката.Връщам се да ви чета
Честита голяма беба! Същата работа беше й у нас. Каката беше болна и изолирана в нейната стая, при бебето влизаше само с маска. Една вечер се скъсах да плача, че го оставям само горкото. Не вярвам много да съм я защитила. Ние влизахме при нея и отделно жилището ни е доста малко. Слава Богу засега нищо й няма на бебка. И аз съм чувала, че кърмата пази.

# 159
Привет момичета!Чак сега сковосах...На 22.01. се роди моята дундава фея Стефания 3.900 кг. 51 см. Благодаря на Бог,че и двете сме добре.На 25 ни изписаха.Прибрахме се вече в къщи,но
баткото ни е болен 😥Изпадам в ужас за малката.Чувала съм,че бебетата имат имунитет към вируси.Тя р на кърма.Моля споделете ако имате подобен опит много съм уплашена.Утре чакам педиятърката.Връщам се да ви чета
Честита голяма беба! Същата работа беше й у нас. Каката беше болна и изолирана в нейната стая, при бебето влизаше само с маска. Една вечер се скъсах да плача, че го оставям само горкото. Не вярвам много да съм я защитила. Ние влизахме при нея и отделно жилището ни е доста малко. Слава Богу засега нищо й няма на бебка. И аз съм чувала, че кърмата пази.

Много ми е мъчно да го изолирам.Както знаете хормоните ни в момента съвсем не са наред.Много ми е емоционално и подтиснато и имам нужда и от двете си деца до себеси.А и той вече е бил в контакт с нея.Остава само да се моля да са добре.Всички деца и на края и мойте Simple Smile

# 160
  • София
Аз имах напъни на 10см,тоя път си усещах всичко(предния много ме боля и явно всичко беше изтръпнало) и в началото даже ме беше страх да напъвам, че много ме болеше, но на 3тата контракция и 6тия напън се роди без епизотомия, абе като цяло беше страхотно раждане! Ама както контракциите, така и напъните няма как да ги объркаш според мен.

# 161
Честито на новите мами , да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват ! Бързо възстановяване им желая и после да разкажат как са и как е минало .
Много се радвам всеки път като отворя темата да видя нови бебета 😊
Ние с нашия юнак сме добре , надявам се така да продължим докато отминат вирусите, мъчат го колики , но се справяме някакси . Излизаме помалко навън понеже при нас е по студено много му харесва , нямам търпение повече да се разхождаме , но ще поизчакаме още малко . 😊💙👶

# 162
Момичета, моята бебка има слуз я акото и то е зеленикаво. Доста се превива. Снощи заспа чак към 3.30 от 19ч.

# 163
Кърмиш ли или е АМ? В кърмаческа та тема бях чела ,че се дължи на алергия към нещо.

# 164
Кърмя я, друго не приема. Надявам се да не е алергична към моята кърма. Ще говоря с лекарката й. Нищо, че ми е второ, аз все така си треперя за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт