Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се грижа за очите на бебето си, ако има течение?
Как мога да почистя очите на бебето си, ако има секрети?
Как мога да се справя с кърменето на бебето си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се грижа за очите на бебето си, ако има течение?
-
Как мога да почистя очите на бебето си, ако има секрети?
-
Как мога да се справя с кърменето на бебето си?
-
Какви са препоръките за кърмене и грижа за бебето след раждането?
-
Бяхте ли измерени тазовите ви размери този път?

стигнахме до добавка, защото спря да ака и почна да отслабва. Гледам рядко да опирам до нея и все още тая надежда, че кърмата ще ми се увеличи достатъчно и бебо ще почне да си суче както трябва... С баткото не успях, но тогава имах още повече проблеми, с това бебче се зарекох, че ще направя и издържа всичко, само и само да се кърмим..
кърменето в началото често си е зор и ти си правиш каквото можеш и трябва за да тръгне както трябва. Аз единствено бих те посъветвала да се обърнеш към поне още един консултант. Имам опит с консултанти с полярни мнения и препоръки. Така че може пък някой друг да ти е по-полезен. Всеки скучай е различен разбира се, но мен консултантите от ЛЛЛ (тогава говорех с две - Яна и Ива, не знам дали са налични още) страшно много ми помогнаха, само по телефона. А друг консултант, много известна и, от която май всички са много доволни и препоръчват (Хедра й е псевдоним май, иначе се казва Христина Янева) точно обратното - не ми помогна, та даже след 2-3 срещи и разговори с нея се бях обезсърчила. Та всичко е индивидуално, но ако ти се занимава звънни и на друг искам да кажа. Има и тема за кърменето, аз започнах от време на време да я следя да си по припомня. А чета и една много хубава книга, ето тази, доста конкретни съвети има за ситуации:
наистина мисля да потърся и друг консултант за помощ