Януарски бебета 2019! Тема 7

• 23 457
  • 362
  •   1
Отговори
# 255
Неви и на моя бебок са само по лицето и малко по ушичките. Отдавам го на това, че като го кърмя и като се допираме кожа в кожа и се изпотява, но може и да греша.

# 256
Зазу, да не са от страната, на която е спало бебчето тези пъпчици?
Но да, от претоплянето са.
Ив_бам, щом се изпотява, са от това. И наистина излизат предимно по главичката и вратлето.
Неви, то вашето е омагьосан кръг, това постоянно ядене и повръщане..... Няма ли някакво решение, вие трябва да си стоите само вкъщи и това да правите Simple Smile))))

# 257
Неви, и аз така го обличам човека - боди и ританки, завивам с тънко одеало, ако спи. Не знам точната температура у дома, но би трябвало да е около 22 градуса в най-топлата стая през деня, иначе се включва парното, а това е рядко. Беб не изглежда претоплен. Даже като го преобличам му е леко студено.

Вашето кърмене ми се вижда доста тежко. И ние имаме подобни периоди и е супер изтощаващо. При мен се регулира, като успея да увелича кърмата.

# 258
Здравейте.Оф и със запек се борихме и с разтройство ,докато не открихме “нейната” формула.Фризолак +Фризовом 3:1 .От тогава пу пу.Пъпки и ние имаме .Но смятам ,че беба се чисти понеже от претопляне има и по тялото ,а нямаме.А това с различните грамажи е нормално .Слагам памперса и след 3 часа вече тежи 200 гр ( теглих го ) така ме ако си я теглила преди изхождане и пишкане и после след като се е изходила -нормално е да дава отклонение.Те затова на консултациите винаги махат % от грамажа.

# 259
И аз да се оплача. Зверски колики има малката. Почва се от полунощ и се свива и пищи от болка докъм 7-8. Всяка нощ. Измъчи се. От абоколикена получи разстройство,  от еспумизана повръща. Инфаколът не действа. Педиатърката не дава да сменя млякото. На нан е, такова беше в родилното и отказва друго, още в началото пробвахме. Вече се чудя на гастро дали за я водя, ама какво толкова ще каже..май няма смисъл.

# 260
И аз да се оплача. Зверски колики има малката. Почва се от полунощ и се свива и пищи от болка докъм 7-8. Всяка нощ. Измъчи се. От абоколикена получи разстройство,  от еспумизана повръща. Инфаколът не действа. Педиатърката не дава да сменя млякото. На нан е, такова беше в родилното и отказва друго, още в началото пробвахме. Вече се чудя на гастро дали за я водя, ама какво толкова ще каже..май няма смисъл.
Пробвай друго мляко. Аз давам Лефакс капки, от Германия ми ги донесоха. Момичета, възможно е да е изпотяване от ръката ми. Винаги сме потни - ръката ми и нейната бузка.

# 261
Maria_Miа, този NAN ни разказа играта в болницата😭 4 вечери рев и пресвиване да видиш 😱 Поне давай капки Sab Simplex или Colief и двата продукта са добри, иначе това е мъчение. Sad

# 262
При моя бебок колики почти няма. Ако има, то те се изразяват в 1-2 изревавания със свиване на крачетата във вечерните часове. Нощно време си спи. На Фризовом е; сутрин 5 капки Биогая; Лефакс на всяко хранене по едно впръскване.

# 263
Неви, все едно аз съм го писала.. Суче нон стоп. Повръща и пак суче. През деня спи добре, но нощем няма сън. Не издържам!!!
Пъпките са от ръката ти вероятно. И аз я спарвам като я кърмя. И само там има.
Добре, де, как се прави режим!?

# 264

Maria_Miа, този NAN ни разказа играта в болницата😭 4 вечери рев и пресвиване да видиш 😱 Поне давай капки Sab Simplex или Colief и двата продукта са добри, иначе това е мъчение. Sad

Отказа Аптамила, който й бяхме взели и бибите на нук. Наложи се да вземем нан и на авент, точно като там. Педиатърката засега не дава да експериментирам с друти млека покряй опитите с капките. Мъка е, да.

S and M, било рано за режими още, казват педиатрите.

# 265
shannel, приятелка ми каза да си взема Фризовом, заради запека, но мисля утре първо да чуя какво ще каже педиатърката.
Педито ми го каза.Ама аз не та не 1 седмица ги мешех и викам ще мина на Лактана Био .Всички само го хвалят ,че е с пре и пробиотици и ги разхлабвало .Оооо не стига ,че повърна на фонтаб ами я запече.И сега пак старата схема Фризолак с Фризовом и всичко е супер.Обаче чист Фризовом е голямо дрискане .Ама голямо.Не само като брой ами и количество.Но приятелка си изгледа близнаците с него и при тях е било наред.Явно е до дете.

# 266
Какво имате предвид запича? Нашият ака един път , най- много два пъти на ден, обаче изкарва всичко наведнъж. Като консистенция е кашесто и жълто на цвят. Като че ли няма вече колики, но го боли коремчето като стане време за акане. Също е на Хип, може да се каже че е на смесено хранене. Иначе и на него му излязоха ситни червени пъпчици с връх, педиатърката каза ме е от претопляне. И като спрях да слушам баби и свекърви, за един ден почти изчезнаха.

# 267
Запича ,че чак излизат топчета като пластелин.

# 268
shannel, и на мене много ми го хвалиха Лактана, но моя бебок снощи много страда от тази храна, а днес открих че на HIPP има Comfort и одеве му купих и дадох и сега спи спокойно, ма да видим после дали е акал. Явно наистина си е до дете и коремче Simple Smile

# 269
Ники веднъж не ако два дена, но по-скоро не му стигаше кърмата. Педиатърката препоръча фруктоза и на третият ден се изака...изцапа се до ушите буквално. В чудо се видях Joy По същото време започнах и с АМ. Но те знам дали е нормално да ако само по веднъж. Във вторник сме на първа консултация и ще разпитам.

Общи условия

Активация на акаунт