OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 417
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
В момента пия по 200мг фолиева киселина на сашета. Вие по колко мг фолиева киселина пиете?

# 196
В момента пия по 200мг фолиева киселина на сашета. Вие по колко мг фолиева киселина пиете?

По 400мг, неофолик Hands V Толкова трябва да е, до колкото знам.

# 197
  • Германия

По 400мг, неофолик Hands V Толкова трябва да е, до колкото знам.

Не е ли 600мг препоръчителната доза? Но и 400 е ОК. 200 е малко

# 198
Каква е разликата от неофолик и неофолик мета? Аз си взех от тази добра ли е

# 199
Moonlight92 аз съм със същата фолиева киселина, не съм сигурна каква е разликата, който знае да каже Simple Smile Thinking

# 200
Аз пия Неофолик Мета 400 мг.

# 201
Момичета, вие имате ли дърпане, болка, дискомфорт в яйчниците? При мен е от няколко дни, в 5 седмица съм и се притеснявам. Днес ще отида на преглед без час, въпреки че имам час за след 2 седмици.

# 202
От вчера постоянно къркорене на червата и от време на време напрежение в областта на матката,  дърпане вече имам по-малко, болки също рядко, не са много силни. Гърдите от 2 дена почти не ме болят. Пия но шпа по препоръка на доктор, защото преди 2 дена бях на преглед и установи, че имах контракции. Два дни пазя леглото от страх... След всичко прочетено до сега и след консултация с двама док, се разбира, че са нормални, когато не са силни и няма течение. При теб постоянни ли са?

# 203
А на вас случвало ли ви се е да имате придърпране, когато сте седнали. Понеже работата ми е свързана с постоянно стоене и след като се изправя всичко отшумява, но не знам дали не е нещо притеснително?! 🤔

# 204
Момичета при мен отшумяха всички признаци нез добре ли е или зле вече гърдите ме отпуснаха нямам болки и придъпвания а съм чак на 20 ти на преглед  може ли да споделите при вас как е

# 205
Има ли някоя от Вас кървене?Аз съм в 5г.с и имам тъмно клони към черно кървене,но не се видя нищо на ултразвук,а Чхг 752.1Ul/L

# 206
здравейте момичета, със закъснение се записвам и аз в тази тема. Аз съм в 6г.с +4 и утре съм на лекар... Направих си един тест на 29.01 и ми излезе положителен резултат, зарадвах се и 3 дни по-късно имах кафеникаво зацапване. Не знаех какво се случва и веднага отидох на лекар - тогава ми казаха, че виждат само уголемена лигавица, но не и плодно сакче Sad Изписаха ми утрогестан за прием в продължение на 2 седмици и така утре съм на преглед (стискам палци да се вижда вече ембриончето Simple Smile
Иначе последните 5 дни минах през всякакви състояния - промени в настроението, гади ми се от всичко, не мога да спя спокойно и вчера се изплаших и със слабо бледорозово течение.
Аз съм на 30г и това ми е първа бременност, та определено се стресирам от всичко...

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 22:00 от Jodyy

# 207
здравейте момичета, със закъснение се записвам и аз в тази тема. Аз съм в 6г.с +4 и утре съм на лекар... Направих си един тест на 29.01 и ми излезе положителен резултат, зарадвах се и 3 дни по-късно имах кафеникаво зацапване. Не знаех какво се случва и веднага отидох на лекар - тогава ми казаха, че виждат само уголемена лигавица, но не и плодно сакче Sad Изписаха ми утрогестан за прием в продължение на 2 седмици и така утре съм на преглед (стискам палци да се вижда вече ембриончето Simple Smile
Иначе последните 5 дни минах през всякакси състояния - промени в настроението, гади ми се от всичко, не мога да спя спокойно и вчера се изплаших и със слабо бледорозово течение.
Аз съм на 30г и това ми е първа бременност, та определено се стресирам от всичко...

Всичко ще бъде наред. Изисква се само спокойствие, което ние нямаме.

# 208
Бях вече на първия преглед.
Но нещо много ме притесни. Появи се леко прокървяване при самия преглед- лекарят каза да не се притесвявам, защото не било от матката, а от шийката- маже би слаби съдове.
Аз бях ошашавена и не задълбах в темата, но сега го мисля и се притеснявам ужасно- добре де, ако са ми отслабнали съдовете, как ще я карам цяла бременност?! На някоя от вас случвало ли й се е това по време на преглед?!?!
Освен това имам някакъв хематом в матката- щял да се абсорбира в последствие. Може би бил от самото имплантиране. При вас такива неща имало ли е?

# 209
Момичета при мен отшумяха всички признаци нез добре ли е или зле вече гърдите ме отпуснаха нямам болки и придъпвания а съм чак на 20 ти на преглед  може ли да споделите при вас как е
Аз не съм и имала придърпвания, а гърдите ми през повечето време са отпуснати много рядко и то ако ги пипна ще усетя, че ме наболяват. Нямам никакви неразположения като гадене и т.н. Дано всичко е наред. Аз съм на 25ти на преглед и броя минутите чак :д

Общи условия

Активация на акаунт