OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Fireee, според мен още от сега можеш да се обадиш да си запазиш час.,щом се притесняваш дали ще има свободни. Тя ще изчисли кога ще е най-добре да се направят изследванията. Поне аз така направих, не става въпрос за същата лекарка, но не виждам какъв ще е проблема да го направи и тя. 😉

# 676
  • София
Аз записах вече час при Чавеева за 5 април. Взех последния час за този ден, а се обадих на 2 март. Тогава ще съм почти 12г.с. Казаха ми предния ден да отида да дам кръв за БХС, за да е готов резултата до прегледа.
Мое мнение е, че е по-добре да запишете час, а ако нещо се наложи винаги може да се отмени.

# 677
doniolx,просто записването на час в клиниката не става лично с доктора,а звъниш на рецепцията и оттам ти записват час,не се чуваш с въпросния лекар. 😊 Ще видя,ще го помисля 😊

# 678
Здравейте на всички бъдещи мамиии! Аз съм в 8г.с с първа бременност. Терминът ми е на 16.10.2019.
Вече ходих на 2 прегледа при гинеколога.Имаме сърчице . Другата седмица съм отново на преглед. Според вас кога трябва да се запише час за фетална морфология?
И аз съм със същият термин Simple Smile
За час за ФМ мисля да звъня от сега да запазя при д-р Марков в София.

# 679
Aз да питам- как сте с кръвното?
Моето е доста ниско и постоянно ми е лошо...Head Band

# 680
И моето е ниско последните дни и много ме боли главата. Повече шоколад, соленки, лекарката каза, че може кафе и кола по малко.

# 681
Мен от вчера ме боли главата. От време на време минава за малко и после пак почва. Но днес хич не се сетих да си премеря кръвното. Не смея да пия хапче. Моят мъж искаше аналгин да ми дава през нощта! Disappointed
Някой пие ли магнезий?
Моят се оказа нисък и днес ми изписаха.
Привет на всички нови бъдещи мами! Blue Heart

# 682
Здравейте на всички бъдещи мамиии! Аз съм в 8г.с с първа бременност. Терминът ми е на 16.10.2019.
Вече ходих на 2 прегледа при гинеколога.Имаме сърчице . Другата седмица съм отново на преглед. Според вас кога трябва да се запише час за фетална морфология?
И аз съм със същият термин Simple Smile
За час за ФМ мисля да звъня от сега да запазя при д-р Марков в София.

Aз съм с един ден след вас. Относно ФМ моята лекарка ми каза, че се прави някъде след 20 та седмица.
А в 12 само БХС.
Мисля да го правя в Майчин дом. Там е единствената лаборатория, която прави тези изследвания и цената е 45 лв. (Правят ти и преглед с УЗ разбира се) няма записване на часове.
Пък вече за ФМ смятам да отида при Марков или при Янкова.

# 683
dynwa, мисля,че първата ФМ се прави между 11 и 14та седмица. Втората между 18 и 23та,и третата между 28 и 32ра. Simple Smile

# 684
dynwa, мисля,че първата ФМ се прави между 11 и 14та седмица. Втората между 18 и 23та,и третата между 28 и 32ра. Simple Smile

Firee, възможно е, нямам идея. Общо взето слушам и изпълнявам това, което ми каже проследяващата бременността ми лекарка 😂

# 685
Първия болничен задължително ли се взима от личния лекар? Няма как от АГ?

# 686
Аз мисля, че е от АГ!

# 687
Моят е от АГ

# 688
Здравей, в кой месец си го взе и може ли да се прекъсва този болничен ? Simple Smile

# 689
Момичета да ви попитам,преди около 50 мин изпих 2 Но Шпа заради зацапване,но преди малко повърнах и се чудя трябва ли отново да пия? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт