🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 294
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • До морето
Тя Кристина досега все е в издънка. И на каттинга беше аха-аха работата, чак баща й викаха да го питат кво мисли по въпроса.

# 346
  • София
Много ми е красива Кристина, екзотична е, но и аз мисля, че рано ще отпадне. Липсва й увереност.

# 347
  • Испания

MasterChef България

👩‍🍳👨‍🍳👩‍🍳 Първата отборна битка в #MasterChefBG е тази вечер! Какво накара Chef Михалчев да се хване за главата и кой капитан ще изведе своите хора до победа? 🏅

MasterChef България

🧒🥣😳Тази вечер имаме среща с "ужаса на детската градина", "най-страшното оръжие на баба" и "гордостта на всеки комунистически стол". 🤐 Но! Задачата на нашите участници е да превърнат кошмарните спомени от детството в олицетворение на #ДобриятВкус.👌🥧 В ресторанта на #MasterChefBG ще се настанят любими лица от нашето телевизионно смейство. ⭐⭐⭐ Не ни пропускай тази вечер от 21:00 по bTV

Ветерани оценяват новобранци в първата отборна битка на MasterChef - на 12 март от 21:00 часа по bTV

https://masterchef.btv.bg/gallery/news/veterani-ocenjavat-novobr … chasa-po-btv.html

# 348
А сега де, да залагаме ли какво ще готвят довечера Simple Smile
Аз съм в недоумение, честно.

# 349
Под ужаса на детската градина си представям грис и мляко с ориз, бррррр Grinning

# 350
А аз - кисел
за бабата - може би мусака или баница
за стола - не знам, нищо не се сещам

# 351
  • София
Оф, и Нордел ще е там.
За детската - 100 процента грис. 😝

# 352
  • София
Под ужаса на детската градина си представям грис и мляко с ориз, бррррр Grinning

Грис халва  и кюфтета с бял сос - брррр

# 353
  • нейде там, където ....
"Изборът им ще бъде ограничен между пиле фрикасе, сютляш, свинско с прясно зеле и скумрия в доматен сос"

Ще ми бъде интересно как ще се справят с вкуса и визията този път.

# 354
  • Испания
Няма смисъл да залагате. В материала пише всичко.

# 355
Аз пък не обичах доматените сосове, то и до сега не си ги обичам де.

# 356
# 357
  • Варна
Не знаех, че е с Павел Кристина. Много ми е красива, но някак не и идва отвътре това с готвенето, прави го по дълг заради баща си сякаш.
http://m.---/news.php?category=0&id=132229
Редакция: нещо с линка не ми се получава, слагам снимки.
Скрит текст:

# 358
Кристина е много красива, но не я видях да покаже нещо като за МастрШеф. Елементарно готвене, никаква фантазия, никакви техники...абе общо взето за Чершката става, но не за този формат. Има приятно държание и освен красива, изглежда възпитана.

Шеф Роу е страхотна! За мен тя повдигна предаването на друго ниво вече. Опита и от големи телевизии личи в екранното и поведение и голям плюс за шоуто. Хем е земна, хем има самочувствие и чудесно знае коя е. Освен това е цялата и визия е доста впечатлявща с неин стил, не е копи-пейст -прическа, облекло, аксесоари...

Македонката се изложи много.

# 359
  • Viena
Абе колкото и да гледам, като Божана няма дубликат.

Общи условия

Активация на акаунт