🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 299
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • Разпиляна във въображението
Малката си отива.

# 376
Силвана всичко харесва, всичко и е уау.

Кристинчето май си тръгва. Време и е.

# 377
Ами заслужено ще бъде

# 378
Ех тази Силвена,много ме кефи!

# 379
Жалко за Кристина, но наистина не показа нещо особено.

# 380
Силвена,страшно много ми харесва,тази година благодарение на нея пак се зароди интерес във мен за предаването.След като Ангелов си тръгна,не ме грабваше изобщо и не го гледах въпреки,че много харесвам Лео -беше ми скучно.Определено за мен Силвена тази година го съживи.

# 381
На мен също много ми харесва Силвена Simple Smile
Токев и Михалчев също са по-свежи и разчупени Simple Smile

От участниците най-дразнещи са ми Таня и Катерина.

# 382
# 383
Добре де, защо само на Емануел не даде да готви каквото той иска?

И на мен ми стана интересно.
Сигурно защото не беше от нейния отбор и все пак да покаже някакви мускули. Дано да се справи той. Почти сигурна съм, че си отива Кристина, но Олег го дадоха, че е като разплакан, дано не са шътнали него.

Аз си мисля, че Даниела се почувства отговорна, че състезателите от нейния отбор са на елиминации. Единствено Емануел е там “не по нейна вина” и за това си позволи да смени избора му.

Най-вероятно сте прави. От солидарност към отбора ѝ, но малко кофти се получи. Някак като нарочен ми е - миналия път македонката го обвини, сега на него единствен му сменбиха избора... Радвам се, че се справи все пак.
Кристина е симпатична, но нивото ѝ не е като за предаването, по-скоро като на много жени, които готвят вкусно вкъщи.
Катерина (като се абстрахирам от гафа ѝ) готви интересно, но ако смята всеки път, всяка задача да я превръща във веганска, ще стане доста скучна.
А каква е тая мания по презентациите, този сезон са я издигнали в култ!? Това е малко или много въпрос на вкус, като с картина или песен... Много рязко ги съдят. Hands Thumbsdown

# 384
  • София
Здравейте, има ли качена някъде рецепта за Веган тортата?
Много бих искала да я направя 😊.

# 385
  • Viena
Няма я, трябва ние да се я сглобим.

# 386
  • Испания
Здравейте, има ли качена някъде рецепта за Веган тортата?
Много бих искала да я направя 😊.

Тук са публикували как се приготвя, но няма количество на продуктите:

https://bistro.bg/gallery/idei/apetitnata-shokoladova-torta-na-s … -silvena-rou.html

# 387
някъде има ли всички сезони на masterchef ?

# 388
Още се чудя как им хрумна да пльоснат цялото паве патешко.. Smile

# 389
Много ми харесва сезона - участници, жури, сервирането на маса също е добра промяна.
Жалко, че е само 2 пъти в седмица Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт