🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 1

• 50 270
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Mediterraneo
Не знам Даниела защо така прецака Емануил! Прави се на много ларж, а само с него постъпи така.
Олег и Ваня- ужасни презентации! Македонката преиграва вече с това веганство, не ме впечатлява никак. Рори е абсолютен сладур, на Сиана сутляшът изглеждаше направо гнусен, никаква презентация, не знам Силвена какво й хареса( ама може да е по пловдивска нишка).
Кристина с право я изгониха. Много еднообразно и с нищо вълнуващо готвене. Една такава вяла беше през цялото време, сякаш е насила там.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 11:28 от Тарталета

# 391
  • Бургас
Даниела явно смята, че културистчето трябва да си ходи и затова му подля вода. Злобничка ми се вижда, макар да го прикрива умело. Вътрешно сигурно е позеленяла от яд, че за втори път я бие Лора. Тепърва ще я видим в тази светлина.
Кристина си беше чудо, че стигна и до тук. Рори също ми минава между капките, както и тази истеричната, панираща се домякиня /забравих й името/. За мен те са следващите пътници, както и Огнян.

# 392
  • София
Тук са публикували как се приготвя, но няма количество на продуктите:
...
Ами там е работата, че не се дали никаква рецепта, просто са пренаписали изговореното от Силвена. Така и не стана ясно каква е тая прословута растителна мазнина, която много приличаше на маргарин.

# 393
  • addicted
Аз не видях злоба в решението на Даниела. Емануел не беше в нейния отбор, а тя се аргументира защо за тях се съгласи да избират. И като цяло - да, напориста е, но засега нещата са много цивилизовани.
За мен държанието на Огнян беше много по-странно.

Истината е, че повечето хора ме забавляват неистово.Много се смях на Рори, Ваня с опърничавата скумрия Simple Smile

Поповата лъжичка на Сияна изглеждаше суууупер неапетитно, не знам какъв вкус е имало ястието за да компенсира.

# 394
Тук са публикували как се приготвя, но няма количество на продуктите:
...
Ами там е работата, че не се дали никаква рецепта, просто са пренаписали изговореното от Силвена. Така и не стана ясно каква е тая прословута растителна мазнина, която много приличаше на маргарин.
Едва ли Силвена Роу ще си разкрие така рецептата, с подробности и точни грамажи..
Може да намерите подобна рецепта в интернет, но няма да е 1 към 1

# 395
Поповата лъжичка на Сияна изглеждаше суууупер неапетитно, не знам какъв вкус е имало ястието за да компенсира.

Е как какъв, вкусът е бил УАУ Joy

# 396
  • Mediterraneo
Аз не видях злоба в решението на Даниела. Емануел не беше в нейния отбор, а тя се аргументира защо за тях се съгласи да избират. И като цяло - да, напориста е, но засега нещата са много цивилизовани.

Сега като казваш, си го обяснявам и аз така, защото наистина не я виждам като злобна Даниела. Бях забравила, че Емануил беше на директна елиминация и не игра в отборната битка. Не оправдавам Даниела, но поне си обяснявам решението й да прекара само него като му даде друго за приготвяне.

# 397
И като цяло - да, напориста е, но засега нещата са много цивилизовани.
+1

Противно на очакванията ми, Силвена ми харесва.

# 398
  • addicted
Скрит текст:

Хахаха, сто процента, да Simple Smile
Изпуснала съм момента явно и не знам каква им е закачката с 'Hello!", но винаги се сещам за този момент от A Knight's Tale.

# 399
  • Sunshine state
Този Огнян голямо теле ще излезе - те му казват да не прави дадено нещо, но той с волско спокойствие си продължава. Много мразя такива твърдоглави хора, на които не им пука за околните. Разбирам да има полза, ама...
Определено ме издразни вчера и се видя, че не е отборен играч. Според мен ще отпадне съвсем скоро.

# 400
  • София
А каква е тая мания по презентациите, този сезон са я издигнали в култ!? Това е малко или много въпрос на вкус, като с картина или песен... Много рязко ги съдят. Hands Thumbsdown
Ами то и готвенето е въпрос на вкус, но във всички кулинарни предавания има жури и последната дума е негова. Винаги са държали на презентациите в този формат, между другото.

Забелязах, че Силвена го ползва това УАУ и за "връх", и за "дъно".  Laughing И въпреки това ми е страшно симпатична.

# 401
Даниела спонтанно промени избора на Емануел, мисля. Той нали е фитнес инструктор и държи много на здравословното хранене. Просто рибата минава за по диетична храна, докато сутляш (мляко с ориз) включва доволно количество захар.
 На мен и четирите гозби са ми любими, жалко, че никой не сготви пиле фрикасе Smiley

Огнян да не си отмъсти с тоя сос, защото бе избран последен.Wink

# 402
Хаха, той даже си каза, че подценяваните участници се оказват най-добрите готвачи.

# 403
Уау, Даре, не съм чула Grinning

# 404
  • София
По всяка вероятност всички участници готвят добре и вкусно и затова в този сезон наблягат повече на презентациите. Освен това и самото поднасяне на ястието също си е от значение.

Общи условия

Активация на акаунт