Интимни отношения след бебето.

• 5 760
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
Ех, колко спорове за тая пуста домакинска работа.....   Smiley
А е толкова елементарно....
Жената си гледа детето и къщата (доколкото детето позволява) през деня.
МЪжа си върши  работата и печели пари през деня.
Вечер/неработни дни, и Двамата си гледат детето и къщата.
Това е.
Когато жената започне работа:
И двамата си вършат  работата и печелят пари през деня.
Вечер/неработни дни, и Двамата си гледат детето и къщата.
Има само един малък проблем. Качеството на работата на мъжа, с която "печели пари" се контролира от началник или от клиенти, ако сам си е началник. Ако качеството е ниско - мъжът хвърчи или губи клиентите си, съответно пари няма.

Но кой контролира качеството на домакинската работа на жената? Stuck Out Tongue

Разбирате импликациите - неволно при този тип отношения мъжът попадна в ролята на началник/клиент и то на нискоквалифицирана, тежка и затъпяваща работа, когато е с години нонстоп едно и също. 

Затова е най-добре или да си я поделят двамата, или да използват външна фирма, с която вече клиентско-изпълнителските отношения са ясно регламентирани. Да се автоматизира максимално също така. Всичко друго крие известни рискове жената да се почувства като слугиня/робиня, мъжът като бей/чорбаджия/шеф/чобанин.

Домакинската работа е досадна, повтаряща се, липсва елемент на креативност и себереализация в нея. ОК е моделът за нискоквалифицирани хора, които ако работят ще трябва да е още по-тежка работа от типа на продавачка в магазин с ужасните смени или нещо подобно.

Никога не съм го разбирал този модел - ако имат пари, защо трябва тя да я върши тази работа изобщо? Ако нямат пари - защо не си намери и тя работа, за да проимат малко повече, а домакинската работа ще си я разделят и автоматизират по-добре с 2 заплати.

Според мен просто има хора, които биха си продали душата на дявола само и само да не вършат нещо полезно за обществото, каквото и да е.

# 31
  • София

Домакинската работа е досадна, повтаряща се, липсва елемент на креативност и себереализация в нея. ОК е моделът за нискоквалифицирани хора

Според мен просто има хора, които биха си продали душата на дявола само и само да не вършат нещо полезно за обществото.
Затова пък има куп други, които компенсират ретроградността на обществото с главозамайващ устрем да го просветляват за какво ли не и по този начин да му помагат, себереализирайки се с това тежко проявление на висококвалифициран труд, чиито почивки се състоят от контрол над домакинската работа на жената.

Авторке, наистина ли не ти е хрумнало, че са хормони, а си родила цяло дете?
Не знаеш ли на теория (а вече и на практика) как стоят нещата след раждане? Странно ми стана просто, не се заяждам. Според мен за момента проблем нямате, но трябва не да се преструваш, а да поговориш честно с човека до теб, защото колкото и да е търпелив, с това отношение му скъсяваш търпението.

# 32

Домакинската работа е досадна, повтаряща се, липсва елемент на креативност и себереализация в нея. ОК е моделът за нискоквалифицирани хора

Според мен просто има хора, които биха си продали душата на дявола само и само да не вършат нещо полезно за обществото.
Затова пък има куп други, които компенсират ретроградността на обществото с главозамайващ устрем да го просветляват за какво ли не и по този начин да му помагат, себереализирайки се с това тежко проявление на висококвалифициран труд, чиито почивки се състоят от контрол над домакинската работа на жената.

Авторке, наистина ли не ти е хрумнало, че са хормони, а си родила цяло дете?
Не знаеш ли на теория (а вече и на практика) как стоят нещата след раждане? Странно ми стана просто, не се заяждам. Според мен за момента проблем нямате, но трябва не да се преструваш, а да поговориш честно с човека до теб, защото колкото и да е търпелив, с това отношение му скъсяваш търпението.

Ами наистина не ми беше хрумнало, смятах че понеже все пак са минали 6 месеца, и периода с хормоните е отминал Sweat Smile Не ме съдете, все още съм млада и начинаеща Sweat Smile С мъжа поговорихме по въпроса, прояви чудесно разбиране и каза че с нетърпение чака досадните хормони да изчезват SmileBlush

# 33
Вие може да си пробвате и сега, определено със всеки опит става по-добре, но ако ти е некомфортно и болезнено, не се насилвай. Отминава постепенно и това чувство.

# 34
Вие може да си пробвате и сега, определено със всеки опит става по-добре, но ако ти е некомфортно и болезнено, не се насилвай. Отминава постепенно и това чувство.
Ами там е въпроса, че е некомфортно и даже неприятно колкото и да не ми се иска да го кажа. Но пък мъжа предложи да отидем на хотел, със спа, с масажи, да се поотпуснем малко. Според мен ще дойде добре, ще видим какво ще стане Smile Благодаря за мнението Hug

# 35
  • София
Скици сте вие двамата : ))
Едната не се сеща, че от хормоните не ѝ се ще, другият пък чака да изчезнат Mr. Green

# 36
  • София
Ти кажи как мина срещата с едрогърдата приятелка на сестра му? Като няма секс, може би с право го ревнуваш?Wink

# 37
Ти кажи как мина срещата с едрогърдата приятелка на сестра му? Като няма секс, може би с право го ревнуваш?Wink
Злобееш ли или се бъркам нещо?!

# 38
  • София
Ronald винаги съм се питала какъв тип са малцината мъже, които се подвизават в този форум. С последния ти коментар си отговорих на въпроса. Благодаря ти! Удовлетворена съм.

bebe_alex съжалявам, че не по темата, но не се сдържах.

# 39
  • София
Не, бебе алекс, изобщо не злобея, обръщам се и към двете ви. Видях, че имаш 2 теми, затова зададох въпроса, извинявай ако съм те обидил или нагрубил - не е нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт