1 юли -ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО (продължение)

• 38 889
  • 599
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Следващия път (който сигурно ще е скоро) всички с гърнетата пред парламента да им серат децата на политиката, и мръсните памперси на децата да сложим на входа да усетят как им ухаят простотиите!

СУПЕР ОРИГИНАЛНО!!!

# 526
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

при така продължаващата неадекватна политика на правителството във връзка с всичко свързано с майките и децата аз имам следните идеи Wink
Но преди това сме длъжни да пробаме всички институции с разговори и писма.Ако има мълчание правим така...... Simple Smile

1.Бърз НЕмирен протест с нечия подкрепа,но не и партийна.
2.пресконференция в БТА ,но без да се кани никой,само НИЕ за всички медии........
3.Поредният протест ,за който говорите през септември,само дето е много далече

управниците са за публично линчуване

Peace

нещо още щях да пиша, ама забравих какво newsm78

# 527
Някой успя ли да се свърже с Евгения Атанасова? Бременна е жената...Асистентката и е сериозна и пак казвам, че постоянно са във връзка със специалисти и правят адекватни коментари. Св. Петрова прави повече предавания на политечески теми май, а във "Вижте кой" преобладава обществената тематика. Сравнявам ги, защото се излъчват по едно и също време. А "Отзвук" на Д. Грозданова по ТВ 7?В момента тече и е по темата за книгите и ддс - то.   Дори и жената на Милен Велчев има дете на почти две години, ама на тях проблемите им са далеч от нашите сигурно, макар че ми изглежда свястна...пълно е и с певици и актриси, които родиха - Йоанна, Карла Рахал, няколко фолк певици и манекенки /спорен контингент/...

# 528
  • Pernik

За новините за здравната каса и пътеките вчера - сигурни ли сте, че намаляването на парите за болниците ще се отрази на качеството на услугата? Аз мисля, че касата иска така да намали злоупотребите от този тип,
ама да намерят начин да намалят злоупотребите, а не парите!!! То на тоя принцип даите да не ядем защото после всичко .....ем  #Cussing out

# 529
Момичета, не мислите ли че е време да потърсим международна подкрепа?
ЕВронаблюдатели, парламентаристи - най-вече жени, международни неправителствени организации...

Като начало -  дайте да напишем гневно отворено писмо за социалната политика на правителството и най-новата "изненада" на НЗОК. Да се преведе на английски, френски, немски и т.н и да се прати до изброените по-горе.
Същевременно да се търси подкрепа от български институции - неправителствени, политически, граждански формирования, то е ясно, че без помощ нищо няма да направим.

За съжаление, аз не владея езици на такова равнище, но ще мисля върху текст на писмото.

# 530
  • sofia
ЕВронаблюдатели, парламентаристи - най-вече жени, международни неправителствени организации...

Като начало -  дайте да напишем гневно отворено писмо за социалната политика на правителството и най-новата "изненада" на НЗОК. Да се преведе на английски, френски, немски и т.н и да се прати до изброените по-горе.
Същевременно да се търси подкрепа от български институции - неправителствени, политически, граждански формирования, то е ясно, че без помощ нищо няма да направим.

За съжаление, аз не владея езици на такова равнище, но ще мисля върху текст на писмото.

да,но това може да стане само когато имаме достатъчно откази и опити за промяна Wink

помолила съм да издирят всички такива междунар.,мисли се и за писмо,но без откази от тук не правим нищо сериозно Sad

# 531
Сети се, че имам контакт в предаването "Гласовете ви чувам" на Евроком Пловдив. Познавам режисьорката и оператора. Утре ще гледам да се чуя с тях и да видим дали ще проявят интерес за предаване. Те принципно си падат по такива наболели проблеми. Ако се съгласят можем да пробваме да поканим някой депутат от района. Кмета вече няма да е актуален събеседник, защото с него диалога върви докато на национално ниво нещата са под всякаква критика.
Ще пиша утре дали съм успяла да заинтригувам хората от това предаване.

# 532

да,но това може да стане само когато имаме достатъчно откази и опити за промяна Wink

помолила съм да издирят всички такива междунар.,мисли се и за писмо,но без откази от тук не правим нищо сериозно Sad

Отказът вече е налице - нямаме отговор от МТСП от първото отворено писмо. Мълчанието е отказ в случая. А по отношение  на Здравната каса - там нещата се решават на ниво Министерски съвет, т.е. изпълнителната власт. Там няма как да влияем, защото решенията се взимат не от депутатите. Та затова международната подкрепа и отзвук ще изиграят добра роля в наша полза, мисля Wink

# 533
Мисля, че е време да се огледаме за популярни личности. Две, три шоузвезди ще ни отворят пътя към медиите и към широката публика.

# 534
Момичета, не мислите ли че е време да потърсим международна подкрепа ?

Подкрепям напълно мнението ти !  Peace

Отказът вече е налице - нямаме отговор от МТСП от първото отворено писмо. Мълчанието е отказ в случая. А по отношение  на Здравната каса - там нещата се решават на ниво Министерски съвет, т.е. изпълнителната власт. Там няма как да влияем, защото решенията се взимат не от депутатите. Та затова международната подкрепа и отзвук ще изиграят добра роля в наша полза, мисля Wink

От първия протест измина месец, вместо да ни отговорят, те ни "шамаросват" с  нови простотии и недомислици !!! Това ако не е подигравка - здраве му кажи !

# 535
Момичета, поzдравления zа положените усилия и zа органиzацията  bouquet  bouquet  bouquet ...

ако трябва нещо да се превежда свиркайте zа немската част.

# 536
  • Пловдив
Преди малко по повод на масово кръщене на деца от многодетни семейства една майка по Канал 1 заяви, че протестите нямало да решат проблемите на майките  Embarassed Кръсница на децата е била Весела Драганова ...
Мисля, че е време да се огледаме за популярни личности. Две, три шоузвезди ще ни отворят пътя към медиите и към широката публика.

Съгласна съм с теб. Стига да се намерят популярни личности съпричасни на проблемите на обикновените майки. Много заявяват подобни позиции по интервюта но като опре до реална подкрепа, едва ли много ще се съгласят.

# 537
А тази майка даде ли идея как ще се решат проблемите?  Г-жа Драганова не може да стане кръстница на всички деца !!!

# 538
Клео, някой беше споменал за "Тройка на разсъмване" ... Защо не им позвъниш и ако ти е възможно още утре да им гостуваш. Сигурна съм, че ще се справиш ! Желязото се кове, докато е горещо !

# 539
А тази майка даде ли идея как ще се решат проблемите?  Г-жа Драганова не може да стане кръстница на всички деца !!!

Момичетата от движението подготвят това кръщене от месеци .....и се появила една ПАТКА дето кръстила едно сираче.....наготово...сигурно го е видяла за пръв и ПОСЛЕДЕН път.....пука и на черупката......просто си е направила чудна реклама
Да го беше осиновила...............това си е мое мнение де

Общи условия

Активация на акаунт