Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 51

• 29 065
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Ми Яни, не знам, сигурно ще я обсъждаме, нямам представа какви ще са настроенията Grinning

Просто са го решили изведнъж и това което направиха на финала увисна. Аз си мислех днес ами ако се бяха оженили, какво правим? Щяхме да установим, че в началото на сезона са се развели? 🤣🤣

# 721
Ми Яни, не знам, сигурно ще я обсъждаме, нямам представа какви ще са настроенията Grinning

Просто са го решили изведнъж и това което направиха на финала увисна. Аз си мислех днес ами ако се бяха оженили, какво правим? Щяхме да установим, че в началото на сезона са се развели? 🤣🤣

Лично на мен тук ми е по-комфортно и спокойно, независимо от настроенията. Не знам за останалите. Grinning Все пак сме си само наши хора. Въобще не ми се пише оттатък.

Развели са се по бързата процедура, Моски. Joy Или пък Диана хвърчи заедно с Велислав, което на мен щеше да ми е по-добре от сегашното положение. Пак щеше да ме е яд, но нямаше да е същото. Grinning

# 722
Сега ще направя скандално изказване, ама ако трябваше да избирам и двамата да излязат или Диде да остане, щях да избера второто Grinning

# 723
Хахахаха прочетох го няколко пъти, за да се уверя, че не греша и съм разбрала правилно. Joy Ей сега скандалът ти е в кърпа вързан, ще се разпалят страстите. Grinning За мен това е мнооого труден избор и ако не бяха двойка в сериала щеше със сигурност да ми е по-лесно, защото Диана ми е слабост. Heart

# 724
Аз даже мога да ви предизвикам и да направим анкета, като още сега мога да се обзаложа, че най-предпочитания вариант ще е да излязат и двамата, втори - да остане само Марио и трети чак да остане само Зорница Joy

Тая снимка я обсъждахме оттатък като излезе и аз много се смях на предположенията, че ръчицата отзад дето държи Юруков, е на Диде. Вече не се смея Joy
https://www.instagram.com/p/BtTyss6gPf4/?utm_source=ig_share_she … hid=11v9sdclav8dv

# 725
Моски, много е рано да си държат ръцете. Joy А за анкетата отсега мога да ти кажа, че бих гласувала и за двамата да излязат. Grinning

Аз пък се замислих за Зорница и травмата от изнасилването. След него тя едва допусна с Марио да бъде интимна, защото все пак му имаше доверие и малко или много го обичаше. Сега ми е интересно дали ще забравят за нея сценаристите или ще мине доста време докато успее да се довери и да бъде с друг.

# 726
Яни, не знам дали си спомняш, но си говорехме на същата тема миналата година при раздялата на БиО, Част от коментарите бяха вместо да измислят гениалната история за Ева, да бяха изкарали края на сезона щастливи и към залеза(в самолета за Германия) заедно. Но те не са скачени съдове и не е задължително при липсата на единия да го няма и другия.

А за снимката, Яни,да напомням ли какво направи Зорничка в деня, в който се запозна с Марио?!?!? Joy

# 727
Яни според мен това не е кадър от епизод, нещо чакат за снимки и Диде си общува с него.

Ще забравят за травмата, паметта им е къса. Аз очаквам да се окаже че и Марио е сънувала Joy

Оо, Майче, тука секс във втория епизод няма да има. Опърничавата чакам да се съпротивлява повече време. Grinning

# 728
Ще забравят за травмата, паметта им е къса. Аз очаквам да се окаже че и Марио е сънувала Joy
Да, направо са й изтрили паметта с хипноза. Викнали са онзи същия, който хипнотизираше Галя, като не помнеше нищо. Joy

Секс във втори епизод няма да има, абсурд. Зорница ще e тъжна и кахърна, очаквам никакъв мъж да не иска да погледне дълго време, особено пък ироничния Табаков. Grinning Ама пък имайки предвид сценаристите кои са, не съм много убедена дали няма да погледне Банков. Joy

# 729
Моски, имах предвид колко пък да е рано за държането за ръка, предвид случилото се под душа Grinning

# 730
Моски и аз съм за Зорница да остане!!!

За мен проблемът е в историята - нелогична, незавършена  ......
Ако Зорница беше си казала какво не й дава, не го обича или поне не така, че да му стане жена или че още не е готова или каквото там ще да е..... - да знаем, че е приключило, а ние пак с недомлъвки и предположения!!!!

А внезапното и неочаквано  излизане на Велислав изобщо не ми се коментира. Цялата ситуация е толкова нелепа.....

# 731
Аз пък не искам Диде да излиза. Persevere Нищо, че Велислав няма да го има.

А къде видяхте женска ръка, която го държи? Трябват ли ми очила, че нещо не виждам.

# 732
Според мен ако са мислели да го озваждат към момента на финала, щяха да се разделят по различен начин. Те го направиха да е драматично, та да си късаме ризите в новия сезон. Калва муха обаче ги ухапа ще си остане една от неразкритите мистерии.

Доци, трябват ти очила Simple Smile мъгливо е, ама се вижда ръка върху неговата.

# 733
А внезапното и неочаквано  излизане на Велислав изобщо не ми се коментира. Цялата ситуация е толкова нелепа.....
Aз честно казано още не мога да асимилирам добре факта, че излиза и няма повече да има Марио и Зорница. Когато се разделиха на финала, не ми беше толкова кофти, защото знаехме, че Велислав ще участва и очаквах да ги съберат предвид мотото на сезона, обаче сега е друго вече. Изглежда категорично.

# 734
  • София
Предлагам да включим Юруков в заглавието на темата най-отпред, за едно с Диде, за да сме коректни и да не се припокриваме с темата за ОЖ.

Общи условия

Активация на акаунт