Модни консултации 37

• 58 563
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Street of Dreams
Вторите ми харесват повече, защото комбинацията шарено с шарено ми идва в повече, макар цветовете да си пасват.

# 61
  • sofia
Дойде ми определението "спортни оксфордки", заради подметките Smile Много са далече от усещането за кецове.

# 62
Да, не са кецове и комбинацията на шарена чанта с едноцветни обувки също ми допада повече от първата - шарено и шарено, но не в едни и същи тонове.
За пъстрите обувки бих си избрала едноцветна чанта/раница /по-скоро раница/.
Обувки ми приличат на лоуфъри/мокасини. Също обичам да нося такива за работа.
https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-jeni/damski-obuvki/loafers.cat
https://www.obuvki.bg/damski/obuvki/louf-ri.html

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 14:57 от Judy

# 63
Скрит текст:
Това са обувките с които ходя на работа.Не са точно кецове .
Това са едните , това са другите с които мисля да съчетая чантата Simple Smile

В моите очи се съчетават чудесно, и а супернеутралните цветове на чантата не я правят "шарена" за мен Simple Smile
Много ми хареса и часовника!
Ботите, хммм, челси ботите в цвета, в който имате повече връхни дрехи, аз съм от старата школа, гледам да са ако не в един цвят, то от една гама (кафяви за бежово, слонова кост, кафяво; черни за синьо, сиво, черно, червено) ... което абсолютно не е правило последните години, но по навик го правя!
Конвърсите са ми толкова брутално неудобни, че това ги прави неносими за мен. Първите или третите в зависимост от удобството и личните предпочитания (аз бих си избрала първите дори и само заради платформата АКО са удобни обаче!)

# 64
  • София-Младост
Ботите, хммм, челси ботите в цвета, в който имате повече връхни дрехи, аз съм от старата школа, гледам да са ако не в един цвят, то от една гама (кафяви за бежово, слонова кост, кафяво; черни за синьо, сиво, черно, червено) ... което абсолютно не е правило последните години, но по навик го правя!
То това си е много правилно, но аз така и не се научих. Днес съм със светло сиво палто, кафяви боти, дънки и чанта в цвят горчица, Grinning Ще ги помисля още тези боти:) Поне лесно се връщат в този сайт.

Гледам напоследък в инстаграм за т.нар. базови гардероби...или както им е точното име. Целта е да може един пуловер примерно да се носи с почти всички панталони и обратното...ако изобщо съм схванала логиката.
И много са ми красиви, особено в бежово-кафявата гама, но при мен е неприложимо, дори исамо от финансова гледна точка да подменя всичко.

# 65
Да, различни са размерите. Преди да забременея носих 32-34, според номерацията на марката, но като цяло XS или S.
Роклята ще ми трябва месец след като родя, т.е мога само да предполагам кой размер ще бъда. Затова и писах, че се надявам на 55кг. Няма да вляза в XS със сигурност. Simple Smile Затова и продължавам да търся...

# 66
  • Street of Dreams
Агентче, аз Конвърс и подобни нося само със твърди стелки вътре. Иначе и аз не бих могла.

# 67
# 68
  • София
Кецовете Конвърс и на мен са ми ужасно неудобни, а имам приятелки, които са влюбени в тях. Предполагам, че зависи от свода на крака. 

# 69
Имам 2 чифта обожаварм ги супер удобни са ми и на мен Grinning

# 70
  • Варна
Не са най-удобните обувки на света, вярно е. И качеството май спада последните години.
От New Balance съм най-доволна в момента.

# 71
# 72
  • София
Аз ги виждам с панталон до глезена, примерно.

# 73
Кецовете Конвърс и на мен са ми ужасно неудобни, а имам приятелки, които са влюбени в тях. Предполагам, че зависи от свода на крака. 
О, абсолютно! Все пак крака различни, а някои "късметлийки" като мен и с 2 различни крака в комплект Simple Smile

И с Ню Баланс съм карък, а са ни местни. Харесват ми, удобни са ми, но ги скъсвам за рекордно кратко време, а най-най любимият ми чифт на влажен асфалт се пързаля по-лошо, отколкото на лед. Сега си греба в мазето с тях Simple Smile

Ала-Бала, не знам колко е правилно, вярно, че мама така ме учеше, но като си помислиш от кафяво до кафяво има разлика, както и от сиво до сиво... едно студено кафяво би стояло чудесно и органично и със студено сив панталон. Харесва ми, че се разчупиха толкова рамките. Като си помисля навремето дори мебели се купуваха в комплект и от една серия, докато дизайнът през последните 15 год се наслаждава на "сбирщайн" от различни форми и цветове и материи Simple Smile

# 74
За оксфордките...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт