Модни консултации 37

• 58 567
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет,
Има ли и за мъжките стилове толкова подстилове - с определения и примери за основните стилове?  Hug

Какви са основните стилове в облеклото

# 76
Шегуваш се, нали?

# 77
Поръчах си боти в животински принт. Досега си живеех скучно само с такъв шал:).
Флорални мотиви, май най-рядко нося, основно през лятото, най-често се обличам едноцветно, с някакъв акцент.

# 78
  • Street of Dreams

Защо? Simple Smile
Има милиони гуменки, едно към едно като модел, със абсолютно същото качество, за по 10 кинта. За какво плащаме всъщност при Конвърс? Статус-символ ли са нещо? Не мисля, че с нещо са различни. Иначе моделът е хубав, вечен и върви на много дрехи, ако това имаш предвид. Stuck Out Tongue Winking Eye

За видовете стилове в обличането не бях и чувала. Мисля, че съм кан-кан Grinning

Агент, тъкмо сутринта си мислех за модата в мебелите, но няма да пиша, да не ме пратят в другия подфорум. Наистина добре, че се разчупиха нещата. Едно време чанта, обувки и колан в един цвят бяха правило номер едно - помните ли? Simple Smile По времето на "холовите гарнитури" Grinning

Тути, покажи ги тези боти.

# 79
Аз обожавам всякакви принтове, както и да ги комбинирам.
Издирвам си сега тигрово сако,но никъде не намирам на сносна цена. Предложения?

# 80

Защо? Simple Smile
Има милиони гуменки, едно към едно като модел, със абсолютно същото качество, за по 10 кинта. За какво плащаме всъщност при Конвърс? Статус-символ ли са нещо? Не мисля, че с нещо са различни. Иначе моделът е хубав, вечен и върви на много дрехи, ако това имаш предвид. Stuck Out Tongue Winking Eye

За видовете стилове в обличането не бях и чувала. Мисля, че съм кан-кан Grinning

Агент, тъкмо сутринта си мислех за модата в мебелите, но няма да пиша, да не ме пратят в другия подфорум. Наистина добре, че се разчупиха нещата. Едно време чанта, обувки и колан в един цвят бяха правило номер едно - помните ли? Simple Smile По времето на "холовите гарнитури" Grinning

Тути, покажи ги тези боти.

Принципно е така,но плащаш марката също и качеството е друго за такива от 10 лв Grinning

# 81
Това са ботите, повече инфо харесвам ли ги, ще имам като дойдат;)

# 82
Converse не харесвам и изобщо всякакви гуменки. Ненавиждах в училище да ги нося в часовете по физическо и никога повече не съм си ги причинявала.
Нямам идея как хората ги намират за удобни.
Иначе е ясно, че се плаща за марката и нищо повече.

# 83
  • Някъде там
Взимам си от дайхман гуменки най различни цветове за около 20 лева.
Не мърдат с години, пера ги в пералнята.Нито гума се цепи , нито се късат.
Не виждам смисъл да давам пари само за едно лого , при условие ,че тези от дайхман са страхотни.Имам и Converse  и мога да напиша ,че няма никаква разлика освен в логото .И да добавя ,че Converse са ми по неудобни от гуменките за 20 Simple Smile

# 84
Незнам дами аз съм.си доволна предимно купувам adidas,converse,nike,gant,napapijri ,guess ,  за спортни обувки и съм доволна държат с години.Grinning

# 85
Converse не харесвам и изобщо всякакви гуменки. Ненавиждах в училище да ги нося в часовете по физическо и никога повече не съм си ги причинявала.
Нямам идея как хората ги намират за удобни.
Иначе е ясно, че се плаща за марката и нищо повече.

И аз не намирам нищо кой знае какво в една гуменка, независимо какво пише на нея, под нея и около нея. От ученичка не съм примирала по марки. Има достатъчно много качествени, които изкарват даже усилени тренировки, без да са маркови. Лично аз предпочитам маратонките с по-специални подметки, които омекотяват хода, но синът си купува гуменки от най-евтините за физическо и издържат докато си смени номера.

# 86
И преди някои да "подскочат", искам да кажа, че нямам нищо против хората, които ги харесват, купуват, носят и т.н.

За себе си съм установила, че с гуменки не мога да ходя, независимо каква марка са. Simple Smile

# 87
  • sofia
Ако не си ги купила, потърси такива с цвят на подметката съответстващ на кожата. На всички снимки, които бяха дадени като идеи няма нито едни с бели подметки. Мен лично много ме дразни този контраст - не стига, че моделът на подметката се "бие" с фасона на обувката, ами и бяло за "разкош". Мислех, че е отминала тази мода.

Гуменки си купувам само след проба и не давам повече от 20 кинта. Има някои с безумни подметки, през които се усеща всяко камъче.

# 88
  • София
Converse са иконична марка за определен период време.
Такъв статут имат и Найки и Адидас. Газелите на Адидас например ми харесват 100 пъти повече от Конвърс, но имам органична неприязън към точни тези 2 марки, заради битието на анцуНг мен и анцуНгуоман.
Ню баланс станаха иконични покрай Стийв Джобс и за това ги избягвам. Станаха ми псевдо-хипстърски.
Рийбок са моите хора от спортните марки, за сега.

# 89
Конверс имам два чифта, последния гумата му скърца ужасно при ходене, повече няма да купувам, иначе са ми удобни.
Най-удобни и най-здрави са ми Найк.
Аз последните години пролет и есен в ежедневието само сникърси нося.

Общи условия

Активация на акаунт