Ескапел

• 48 141
  • 518
  •   1
Отговори
# 510
Четох на няколко места, тук във форума момичета пишат именно това. В Интернет  също на няколко места чета подобни твърдения и затова съм шокирана.
Доколкото четох Ескапел при вече настъпила овулация няма ефект.
...Изпих Ескапел два часа след случилото се.
Къде сте го чели ?
Това е от листовката :
Скрит текст:

# 511
  • Sofia
Форум, интернет - доста широки понятия.
Информирайте се от достоверни източници - в случая от листовките на медикаментите, които приемате.

Иначе, да, всичко е възможно - няма 100% гаранция, че хапчето ще подейства дори и да е изпито по всички правила.

# 512
Форум, интернет - доста широки понятия.
Информирайте се от достоверни източници - в случая от листовките на медикаментите, които приемате.

Иначе, да, всичко е възможно - няма 100% гаранция, че хапчето ще подейства дори и да е изпито по всички правила.
Да, да така е! Но все пак съм една идея по-спокойно, ако се ръководя само от листовката!

# 513
Здравейте,искам да попитам дали на някой му се е случвало…С приятеля ми правихме секс,който не беше с презерватив и той ми свърши на корема,обаче течността се стече към вагината,аз се уплаших доста и се чудих дали да пия ескапел и го взех късно,третия ден,след 5-6 дни с приятеля ми пак го правим,обаче с презерватив и всичко беше точно докато по време на акта не ми потече кръв,2 дни беше кръв и 2 дни кафяво,все едно бях в менструация и всичко приключи,други странични реакции не съм имала,та така дали има за какво да се притеснявам?

# 514
  • София
Не

# 515
За протокола....да кажа как се развиха нещата при мен след прием на ескапел приет точно в момента на овулация. Не съм имала никакви странични ефекти, нито зацапване. Дойде ми цикъла два дни преди датата с адски болки като при цикъл и обилно кръвотечение. Вчера ми се виеше свят, гадеше ми се, но днес съм малко по добре. Дано никога повече не се налага да пия Ескапел!

# 516
Здравейте! В понеделник с приятеля ми правихме секс без предпазни средства. Той не свърши в мен, но се опасявам дали от пресеменна течност не е станало нещо. Миналият ми цикъл беше продължил повече от обикновено. Според My calendar овулацията ми е била на 13ти та се чудя дали сега като е станал гафа 2/3 дена преди следващия ми цикъл има опасност от бременност и дали трябва да пия ескапел.

# 517
Ако цикълът ти е редовен, усетила си, че имаш ову около 13-ти, вече имаш симптомите, че ще ти идва - според мен е излишно да пиеш в този случай Ескапел, си вече е сряда. Минало е повечко време от половия контакт, абсолютно се обезмисля, пък и дори и Ескапел не пази 100%.
От всичко казано - рискът е малък.
За да не го мислиш всеки път обаче - или си ползвайте презервативи, или мини на противозачатъчни. Аз лично си позволявам да правя секс без презервативи, защото знам кога ми е ову, усещам си я и знам кога са ми фертилните дни. Но и това не е гаранция…

# 518
Ескапел действа само ако се вземе преди овулацията. След нея няма никакъв смисъл

Общи условия

Активация на акаунт