Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 994
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, има ли мами, които имат т.н. трето зърно? Аз родих преди 5м и имам такова и наскоро случайно го натиснах леко и потече кърма от него, намира се точно под едната ми гърда. Малко съм притеснена...

# 16
Чудесна нова тема, записвам се и аз, да ви навестявам...
Пожелавам от все сърце много наситени две чертички.. все пак идва празника на влюбените, трябва да се отбележи..Heart

# 17
  • Габрово
Peoney, чудничка прекрасничка си я изпипала тая наша темичка и цветовете са ми запленителни Heart EyesПушка си :Blush Правиш невероятни темички нека да ни е на късмет сегашничката Heart Eyes
Запис , мимичета на мен не ми се психясва тоя месец че ми писна да ловя БХ та Joy илил ще се цикля или ще си ходя без цикъл поне месец до аг GrinningТова е запетая, точка ,удивителен ,край Joy
П.п Тука тропам с краче
Стискам палци да се хвалити с хубави 2 черти Grinning

# 18
Успех и от мен на новата тема! Аз като цяло рядко пиша, но затова пък ми е приятно да ви чета и споделям емоциите Simple Smile. Напоследък много унили постове, ама да знаете, че той Януари по принцип си е депресивен месец, така че всичко занапред дано да е положително и да вземе малко да се поразреди този списък, че се разглезихме с много тестове. Сега е скучно Simple Smile

ПС: Предната девойка, която водеше късметлийското списъче много скоро видя 2те чертички, така че дано това стане практика и за настоящата!

# 19
Пеони, супер темичка, благодаря! Дано ни е на късмет!
Това с вдигането на краката и аз го практикувам Wink позата също е от значение. Аз например съм с обърната матка и по- често сме кученца, но в името на добрата кауза няма как. Blush

# 20
Peoney, поздравления за прекрасната темичка! Heart Нека ни е на късмет на всички и стискам палци за много положителни тестове:)))

# 21
Много е уюутна новата тема Blue Heart
Дано да стартира с положителни тестове!

# 22
Lamip, ако намерим такава закономерност, то ще изредим всяко момиче от групата да се грижи за списъчето и да го напълним с чертички! 😊😊😊 Ще го постна отново в края на седмицата, защото много ми се иска да донесе късмет на всички не чакащи и да станем лели на минимум пет бебешора до края на седмицата!!!! 🎆

Пеони, кой пак надмина себе си? 🌹🌹🌹 Благодаря ти за уюта и за пристана, който съумяваш да ни създадеш, предвид всички грижи, задачи и ежедневни ангажименти! ♥  Едничка си ни! ♥

Скорпи, много ме радваш! В лудостта между желанието и абсолютния уморен непокизъм, си ни разсмя през сълзи! Прегръщам те!!! 💋

Буболеска, гордея се с теб, ама наистина! ♥ Меренето на БТ за мен си остава най-досадното изпитание по пътя към чудото, а от твоите съобщения вдъхновение биха могли да почерпят дори рекламодателите на Ову-тестове! Айде дано в момента малкото Бубче да се захваща силно за мама и да няма мира през следващите девет месеца 🤞🏻

# 23
  • Габрово
Дриймче Kissing Heart
Joy Много съм щастлива че моите лудости ви разсмиват ,а не натоварват GrinningОбичам хората около мен да са щастливи това ми дава енергия и се раздавам на макс Grinning 0.5 дена депрес и 27.5 дни нуморна щуротия пожелавам го на всички да и сдухчето че иначе няма как да се оцени хубавото Grinning
Момичета пожелавам ви ползотворна креватна гимнастика на гонещите перличката.На чакащи те им пожелавам пророчески сънища а на нашите достойни бремелинки и мамчета много спокойна нощ:hugs:

# 24
Аз опитах един Клиър който го дават за 7 дни след овулация и е отрицателен, ех пуста надежда. Kissing Smiling Eyes

# 25
Raspberry, хич не вярвай според мен на такива тестове.
7 дена след О. ми се струва невъзможно, дори за кръвен ЧХГ. Simple Smile Дай си още поне 4-5 дена и тествай пак с първа урина. Ще е по-достоверен резултата.

# 26
Прекрасна темичка , Peoney! ❤️ Дано месеца на любовта ни е на късмет.

# 27
Poeoney, страхотна темичка си спретнала отново! Дано да донесе много, много бебешки чертички и щастливи бъдещи мамчета! С нетърпение очаквам края на седмицата и се надявам всички, които не чакат, да се отчетат с положителни тестчета.

Аз се реших и си записах час в петък за ендокринолог, пък да видим какво ще стане. Simple Smile

# 28
Чудесна е новата тема, дано ни донесе много по две чертички Animal Bee

# 29
Здравейте и от мен. Много е хубава новата темичка. Чета ви всеки ден, малко коментирам, почти нямам време.

При мен декември се оказа неуспешен, но пък януари си починахме с ММ и малката и се нагряхме на топла минерална водичка. О предстои до 1-2 дена и започваме да се трудим. Моите хормончета са малко поразбъркани (щитовидна и надбърек, половите са ок), но не губя надежда и продължаваме с опитите докато ги вкарвам в норма.

Някъде по назад (много пишете) Lilac* каза, че ще пуска хормони. Lilac* полови и надбъбрек, както и за ЯР на 3ти ден от цикъла, но щитовидни на чист ден !

Прегръдки от мен и дано новата темичка и новото списъче да са ни на късмет. Хубав ден и.. усмихнете се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт