Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 965
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
Lilly, иска ми се да ти кажа нещо успокоително, но знам, че почити нищо не помага в такива моменти.
Мен вчера близки роднини пак ме питаха, кога ще зарадвам нашите с внуче. Разбира се, коремът ми се сви на топка и си замълчах. И на мен днеска ми е някакъв крив ден. Sad Ще си кривеем заедно с теб явно. 😘

# 466
Lilly, съжалявам Sad, започни да следиш О. аз сега това реших да правя, отделно съм чела някъде, колко е вярно не знам, че е добре да се прави секс през ден, за да може сперматозоидите да узреят... ако не е така поправете ме...

BundleOfLove и аз започвам след работа... Никакъв шанс да седя по 10 минути в тоалетната на работа и да ми тропат по вратата, хаха. В листовката четох, веднъж на ден да се прави тест и да е между 10 и 20;00 часа.... но явно нещата са доста по- сложни Fearful ох тази пуста О. на криеница ще си играем с нея май Joy

# 467
Шопова, много си мила.💞 Благодаря ти !🤗

Има една приказка "не питай старило, а питай патило " , че и моята работа е същата. От опит казвам всичко (вярно е , че всеки случай е индивидуален) , но в по-голям % жената е под прицел!

На никой не му се иска да мисли , че.има проблем. Всеки си казва , че с тези хапченцаа и с един преглед и редовен секс и "любимото" ми ...."успокой се , не го мисли и ще стане" . Ще стане , ако си   на 11 г в гетото. Там където бабата взима детски за майката на тази 11 годишна  която е Б . ( май и те плъзнаха по репро клиниките , виждала съм в Селена )
Има и друг фактор който спира.много двойки да правят изследвания  (по-сериозни) Една нищожна причина: ПАРИ. За нищо не стигат 🙄 като добавиш,  че добрите специалисти са на 300 км , ще е нужно време .
Обаче с МЪЖ до себе си ( надявам се ме разбирате защо с големи букви) не би трябвало да се отчайваме!

FBID , ами страшно е там ...права си , диван, тв , програми които имаме и в нас и понякога гледат.... направо ужас ! Ако една гола мацка в стаята , да видиш как ще се редят на опашка 😎

# 468
Лили, Рокетче Прегръдки! Моето настроение е такова от седмица насам. Въпросите, които си задаваме са без отговор...
Lilly, иска ми се да ти кажа нещо успокоително, но знам, че почити нищо не помага в такива моменти.
Мен вчера близки роднини пак ме питаха, кога ще зарадвам нашите с внуче. Разбира се, коремът ми се сви на топка и си замълчах. И на мен днеска ми е някакъв крив ден. Sad Ще си кривеем заедно с теб явно. 😘

# 469
Я да се стягате! Какви са тези депресии? Живи и здрави да сме, животът е един миг. Нека не го пропиляваме в негативни мисли. Simple Smile Радвайте се, че правите любов с мъжете си. Наслаждавайте се на всеки момент. Бъдете благодарни за това, което имате. Помислете само колко изоставени деца има на този свят, колко болни, колко страдащи...
Казват, че детето само избира родителите си. Може би родителите още не са готови за него. Помислете как всичко, което ни се случва, е за добро.
Все някога слънце ще огрее и в нашите дворове (или просто то винаги си грее, но ние сме спуснали щорите и си седим вътре на тъмно).   

# 470
Оф, на мен денят ми се скофти още повече. Отивам ей сега до тоалетна и гледам, тръгнало е да ми идва. А е едва 24ти ден от цикъла.
Никога не ми е бил толкова кратък цикъла през живота. Направо не знам какво става. Sad

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 14:01 от Rocket

# 471
Лили, каквото и да кажа ще е безмислено и едва ли ще ти стане по- леко. Човек като е отчаян по- скоро иска да си излее душата от колкото да слуша (чете) каквито и да са успокоителни думи. Така че излей си душата на воля.
Е.Т. и аз съм чувала подобно твърдение, но от страх да не изтървем момента зачестихме актовете Blush

# 472
Е.Т. и аз съм чувала подобно твърдение, но от страх да не изтървем момента зачестихме актовете Blush[/b]

Куки обаче, като се замисля, ако евентуално всекидневно се прави секс и реално малките разбойници (хахаха) не са узрели това не намалява ли шанса... нали сперматозоидите живеят средно между 24-48 часа при благоприятни условия в жената...съответно при полов акт през ден в жената реално винаги има качествени сперматозоиди и шанса да бъде оплодена клетката е по-голям? Респективно ако секс се прави през 3-4 дни пък сперматозоидите не са качествени (презрели, ако мога така да го нарека)  и отново шанса намалява.Какво мислите по въпроса, дами?

# 473
Момичета, купих си тест Престо, едвам се сдържам, имам много време до датата на Ц (около 9-10 дни) обаче нали уж този тест е за раннен резултат...не знам дали ще се успокоя ако видя самотната чертичка или ще се сдухам, но това чакане е супер мъчително. Освен това ММ се тръшна болен от грип и се чудя само как да го заобикалям вкъщи, да не ме зарази Sad

# 474
Invisible, според мен няма смисъл да правиш толкова рано тест. Дори Престо ен вярвам да хване 4 дена след евентуалната О.
Тези тестове улавят ЧХГ хормона, а той започва да се синтезира едва след имплантацията, която е майче 7-10 дена след О.
Но пак нека някой по вещ съжо каже. Simple Smile

# 475
Инвизибъл, Престо хваща най-рано 9 дни след О и то с почти въображаема черта. 10-11 дни след О чертата вече лекичко се вижда.

Ето черта на Престо 9 дни след О. И снимката я обработих, за да се види по-добре чертичката. Сигурно повечето от вас дори няма да я видят 😂

# 476
Е.Т. ако няма мъжки фактор не е нужно да "отлежават" и правилото е колкото повече, толкова повече.

# 477
Намерих ги тея престо най-накрая . Алелуя . Може днес да направя един , имам 3 дни до М

# 478
  • София
Здравейте, момичета!

И моята добра новина я няма, на нейно място има ден 1 от МЦ. Поне той си е по часовник.

Настроението се сещате какво е.

Ще си киселея няколко дни и се връщаве на бойното поле. Написали сте много истини в последните страници. ❤️

Прегръщам ви!

# 479
Бубче , не се натъжавай , имате изследвания , че всичко ви е наред , ще станат нещата Kissing Heart
Пък една моя приятелка като иска да ме успокои ми вика - поживей си още малко Joy

Общи условия

Активация на акаунт