Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 985
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Ех, момичета много ме е яд значи! Имах чувство, че ще има хубави новини тези дни, че бяхме доста около тази дата. Прегръдки 🤗😘

# 481

И моят е отрицателен

# 482

На мен ми се вижда, че има една сенчица, където трябва да е втората чертичка.... Ама може и аз да откачам вече...

И ви благодаря за успокоението!
Цикъл още няма, но за сметка на това имам много кофти болки в кръста и яйчниците. Поне като ще ми идва, да идва вече, че аман..

# 483
Съншайнче, и аз виждам.... Виж на предната страница моя престо.. със същата черта е...

# 484
Прегръщам ви всички! ❤ Януари е депресарски месец! Не искате първите мигове на бъдещото човече да са в такъв период... Февруари е месеца на любовта - идеално време да се докаже (не буквално) колко много се обичате с мъжете си! Вярвам, че ще има много + точно тогава! 😚

Аз на ММ ме му казвам кога ми е ову, защото се ядосва колко бързо искам да стане, пък и мен ме ядосва по този начин! 😄 Както каза treio гледам да се радвам на това, което имам и знам, чв винаги има някой в по-тежко положение от мен (за съжаление).

П.п. тази нощ сънувах, че се разминах със Стоянка Мутафова. На обедното повторение на Шоуто на Слави беше гостенка... 😳 Такива нещо до сега не ми се беше случвало. Да взема да сънувам, че забременяваме... 😁😘

# 485
И аз виждам чертичка! Включвам се от нищото, но ви следя и само чакам някоя да се похвали ❤❤

# 486
И на мен ми се вижда нещо! Кой ден ти е?

# 487
Имам 3 дни до М . Аз от този на снимката нищо не виждам , абе виждам лентичка,но не ми розовее . В момента се вижда по-добре , но са мин повече от 30 мин

# 488
Моят престо изглеждаше по по-различен начин. Има ли някаква разлика в тази касета и др по-стария вид?

Пс: и аз виждам нещо, но във времето на отчитане ли излезе?

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:34 от laura_dv

# 489
И аз виждам чертичка , ох стискам палчета да се насища ❤🤞🤞🤞

# 490
Направих още един, напълно отрицателен е ... може би не трябваше да избързвам

# 491
утре сутрин пак!

# 492
Сънче , и аз виждам , но и на мен не ми розовее , по скоро ми сивее /поне така ми изглежда от компютъра/...нооо , да се надяваме , че е рано Simple Smile Кой ден ти е след О ? Стискам палци Heart

Буболеска , Рокетче ...и аз се отчитам с Ц от днес ...прегръдки , момичета Hug

# 493
Съншайн, аз имах доста видима черта на Шуарчек , но все пак реших да повторя тогава и беше отрицателен. Така че съвсем нормално е , вторият да е отрицателен. Стискам палци и утре пак 🙏🙏

# 494
Съншайн, все пак имаш още 3 дни до мц. Не се отписвай така лесно. Може би е още рано. Това , че на някой е отчел по-раничко не означава ,че при всички ще отчете. Ако не ти дойде МЦ, направи още един след 2 дни, а може и вс ден по 1 да праеиш, ако те човърка

Общи условия

Активация на акаунт