Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 022
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Съншайн, че има чертичка, има. Ама изобщо не мога да преценя какъв цвят е, заради екрана на телефона сигурно.
Може да е била някаква къдна О. все пак.

# 586
Аз всъщност питах за контролната черта , защо при мен е лилава , а на др момиче със същия тест е розова Joy Моята си беше лилава още като се оцвети

# 587
Съншайн-че , четох мнения за новите Престо ...били по-чувствителни и по тази причина постоянно давали много светли чертички . Дано при теб не е така Simple Smile В "Бременна ли съм ?" /ако не се бъркам/ , има два положителни теста от новите Престо , а ЧХГ е около 4 ...най-вероятно БХ има момиче , а чертите са доста видими без вглеждане . И на други много чувствителни тестове са ми казвали , че редовно излизат много бледи черти . И въпреки това , при теб , ако е било късна О , е съвсем нормално да има светлушки Simple Smile

# 588
Мисля , че мистерията е разгадана . Едно момиче ми прати на лични снимка на нейния тест престо от новите , правен е вчера и има същата чертичка като моята . Явно са изпарителни

# 589
Съншайнче, може просто и двете да сте бременни. Simple Smile Това е по-хубавата опция.
Мен чак ми стана интересно за тези тестове Престо. Като ми остане време ще поровя дали в сайта на някоя заралийска аптека, няма да ги има налични . 😄

# 590
Ако бяхме бременни , днес трябваше да се е понаситила чертичката , а тя си стои една и съща

# 591
За насищането не е задължително, Съншайнче! Може и да има нещичко зараждащо се, пусни кръвен да си наясно със ситуацията. Стискам палчета Simple Smile
Ако бяхме бременни , днес трябваше да се е понаситила чертичката , а тя си стои една и съща

# 592
Според мен, колкото и да ги хвалят, всички тестове засичат котектно едва след закъснение. Така че, Съншайн както ми казаха и на мен “Докато не дойде лелката, шанс има”.
Изчакай си датата на Ц. и ако няма никой, един кръвен тест. Не вярвам тази черта да се появява така без причина. Simple Smile

# 593
Слънце, марш към лабораторията. Нали знаеш лафа за магическите топки. Прогнозата ми е- Чхг, чхг, чхг. Намери 30 мин да прибягаш и да пуснеш една кръв, вместо да продължаваш да изкупуваш “лилавата” Престо партида от аптеките. В обедната почивка не става ли?

# 594
Днес няма как . Оооо аз повече тестове няма да взимам , аз предвиждам , че утре , най - много другиден ще съм цъфнала . Ужасно отпаднало ми е , точно както преди да ми дойде

# 595
Искам само да ви кажа, че Престо не отчете с никаква черта ЧХГ 25. Едва след 48 отчете втора черта, когато ЧХГ вече беше 90.

# 596
  • София
Знам, че е рано, но си направих един Престо и нищо. Ужасно съм разочарована и загубих всякаква надежда. Имам усещането, че след толкова години чакане ММ да поиска вече бебе ми се е изчерпало търпението и че никога няма да ми се случи отново да съм бременна! Тъжно ми е...😢

# 597
Можеш ли да качиш снимка на теста .
P.S много съм досадна

# 598
# 599
Момичета, успокойте топката малко. Simple Smile Ако не пиете хормони и не слагате инжекции, защо ви е да знаете преди закъснението? Това е едно излишно напрежение. Няколко лекари ми казаха, че едва 50-60% от бременностите стигат до края. По-добре е да не знаете, защото разочарованието после е голямо, ако бременността не е успешна.
Преди няколко страници някоя от вас беше писала, че е успокояващо да се знае, защото се вижда, че се случва оплождане. Може и така да е. Но според мен се стресирате излишно.

Общи условия

Активация на акаунт