Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 026
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
Belleelle, на мен ми се струва, че още не е изтекло времето за отчитане. Много е розовеещ теста. Изчакай да се изчисти розовината.

# 571
На мен тези самотни черти ми късат сърцето и изобщо нямам тестове за бременност. Беше ми останал един и го използвах и вече няма да си купувам. Дори не си правя труда да ги чакам по 1 минута, директно ги хвърлям, защото знам какъв ще е резултатът. След 1 година, забременяването ми се струва все по-далечно и нереално, а две черти ще виждам само тук. Честито на щастливките.

# 572
Съншайн, остави ги тези тестове за малко, че са много психясващи. Знам колко е трудно, защото все те човърка от вътре.
Ти майче имаше 2 дена до очакваната дата на Ц. Направо отивай в четвъртък за кръвен. Стискам палци. Simple Smile

Julliana, аз положителни тестове само тука виждам. Що количество съм направила последните месеци в нас, направо ме е срам да кажа. И все едни грозни, самотни чертички.

# 573
Именно , Рокетче , аз толкова тестове съм направила такива черти не съм виждала , но престо правя за първи път . На sure check и тези обикновените лентички никога съм нямала и наченка на втора черта . За мен това са си изпарителни черти .

# 574
Престо имат някаква нова партида май, тия по-квадратните кутийки, те са с чувствителност 10 уж, а старите бяха с 20. Май само те са скапани.

# 575
Мен много ме е яд, защото всички ги хвалят Престо, а аз никъде не мога да ги намеря в Стара Загора. Все едно са някаква извънземна марка.
Дори във Фрамар ги нямат. Sad

# 576
Аз вече им нямам вяра след моята фейк черта, сега и на Съншайнчето объркването...дано при нея е бебешко, де, все пак.

Поръчала съм си от OneStep и чакам да дойдат.

# 577
И аз в Ловеч не мога да намеря Престо. Даже последния път и тестовете на Belive не можах да открия. Навсякъде само Sure check и ленти от 0.60 лв. Thinking
Макар че и за Престо, и за Belive съм чела доста лоши отзиви.
Утре, ако все още нямам гости, мисля да си взема пак едно тестче, ама лентичка, че ми писна всеки месец по 20 лв за тестове.
А ми е странно, че още не ми е дошло, тъй като съм сигурна, че О ми не е била по-късна, защото веднага след нея започват да ме болят гърдите, а и по ЦС си я познавам вече уж. Гърдите ме болят вече повече от 14 дни, и продължават. От време на време намалява болката, но си я има....

# 578
Аз друго се чудя , защо на разни тестове ,които са покзавани , контролната чертичка е розова , а при мен е лилава , тя си беше такава още като се оцвети . Гледам на едно момиче , правило е престо от новите и чертичката е розова (контролната) Frowning

# 579
Съншайн, покажи го теста от днеска, ама както е сега с тази черта!

# 580
# 581
абе, има някаква черта!

# 582
Но се появи след като теста изсъхна напълно , а не в първите 10 мин . Вчерашната се появи веднага Joy

# 583
Belleelle, на мен ми се струва, че още не е изтекло времето за отчитане. Много е розовеещ теста. Изчакай да се изчисти розовината.

За да си спестя сълзите на 6 тата минута го изхвърлих в кофата навън 😃😃😃😃 Дали има смисъл да правя нов? Мисля, че ще е поредното разочарование 😭

# 584
Хм, на мен ми се вижда чертичка, ама знам ли. И аз днес препиках един Шуър Чек и беше абсолютно -. Иначе днес ми е датата на МЦ. Тестът обаче беше с изтекъл срок на годност от 2016 🤣(просто го намерих на работа, че ги дават по разни проучвания и не се сдържах 😆😂🤣). Ако въобще има значение де...

Общи условия

Активация на акаунт