Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 022
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
Ти същия тест ли прави като марка? Иначе, мн съжалявам и те прегръщам, и аз миналия месец преживях нещо подобно, даже моята черта си беше видима и розова. Тия Престо почвам да им нямам вяра вече.

Гуш.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 11:00 от BundleOfLove

# 556
Да , престо направих

# 557
Съншайн, изчакай все пак да видиш дали няма да има закъснение. Гуш от мен. Simple Smile
И при мен няма кой знае какви новини. Днес телесната ми температура е 36,6. В предните дни все държеше 36,9 - 37,0. И след вчерашното зацапване, явно лелката е наблизо. Sad

# 558
Съншайн,горе главата !По-добре да е така,отколкото да речем положителен тест и след седмица-цикъл.Да не говорим,че има и обратното отриц.тест и след 3 седмици плоден сак-аз съм жив пример с първата ми бременност,но не искам да те навивам напразно!По-добре ЧХГ направи/за себе си бях напълно невежа и не съм правила/.Лошото е,че борбата включва и ходене по лекари и не се знае на какъв бизнесмен ще попаднеш!
Роз,благодаря за коментара за доктора от видеото,нека да знаят хората.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 10:31 от FBID100001272291541

# 559
Sunshine_00 не губи надежда съкровище Heart горе главата
Rocket чела съм някъде че при имплантация БТ спада също и това зацапване , стискам ти палчета , миришеш ми на бебок Heart

# 560
Съншайн, много е неприятно, зная. Горе главата.
Предстои пролет...., слънце, настроение, повече разходки на вън. Мислете позитивно...през пролетта също стават чудеса. Изгонете тъмните мисли от красивите главици. Наслаждавайте се на живота... Може да звучи банално, но...

# 561
Tinti, мерси. Simple Smile
Аз не меря БТ, а под мишницата. Още нещо не мога да свикна с идеята за другата. 😄
То още няколко дена и ще се чуе.

# 562
Съншайн, съжалявам мила! Кураж Hug ох тея тестове...
Рокетче, онзи ден гледах точно това- спад на температурата при имплантация. Не се случва при всички момичета, но ако го има мисля че си е сигурен признак. Дано не бъркам все пак. Стискам палци да се настанява удобно малко чудо.

# 563
Ох, знам колко ви е трудно, момичета! Толкова тестове съм правила през годините, всеки път едно и също и рев. И може би ще си помислите „Лесно ѝ е сега да говори, като вече е бременна”, но повярвайте, много ми е прясно чувството. Господ си знае работата! Навсякъде четох, че рядко първото ин витро е успешно, ама ей на. Не че го рекламирам, ако можете без - разбира се най-добре! Горе главите! Ще се случат нещата при всички ни! Simple Smile Heart

# 564
Момичета , искам да ви предупредя за новите тестове престо , ме явно дават изпарителни черти . На сутрешния ми тест се появи бледа черта около час след като го направих . Вчерашната черта се появи веднага , но аз смятам , че и двата теста са отрицателни

# 565
Сънчи, стискам палци да е късна ову и скоро да видиш +! ❤
Рокетче, дано не е предшественик на Ц това зацапване! ❤

Аз 2 сутрини рано се събуждам вече да пишкам. Вчера усетих мноого силна и гадна миризма... Започват някакви признаци, но не съм сигурна дали е станало нещо. Днес ми е 9 ден след ову и мисля в събота да направя един тест за всеки случай... Дано този път имам късмет... Стискам палци на ръце и крака да видим тези дни няколко +! ☺💝

# 566
  • София
Здравейте. Записвам се при Вас!
Имам син на 10 години и с вторият ми мъж започнахме опити за бебче от този месец. Чаках да му дойде от вътре идеята за дете три години. Един път сме имали полов контакт по време на овулацията. МЦ трябва да ми дойде на 5.02. (дори имаме годишнина тогава). Тест мисля да направя събота или неделя. Честно казано не ми се вярва от един път да се получи, но ужасно много ми се иска. Имам странни болки в кръста и корема-нещо, което не ми се е случвало досега. Надявам се на чудо обаче така тайничко.
Стискам палци на всички, които очакват двете чертички с нетърпение!

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 11:23 от IntRiGa_GirL

# 567
Отдавна не съм писала, да не ме забравите Simple Smile) Още чакам моята лекарка да ми разчете изследванията и да се почва фоликулометрия. Успех на чакащите!

# 568

+ 1 отрицателен от мен на 2 ден закъснение.
Записвам се за февруарския календар 😔😔😔

# 569
И как така целия свят вади тестове (престо) и изпарителни черти , апък при.мен все бяха с по една самотна🤔
Изобщо кой го е измислил това "изпарителна" ами ако случайно е знак за опит да се закрепи ембриончето?  
Изобщо не съм наясно с тия тестове , аз и заради това не съм им спонсор на фирмите.  Пускаш едно ЧХГ и не се занимаваш с пикливи.
Сън 00 Съжалявам 🤗персонално ти ръсвам многоооооо,многоооо шавливо двойно розово 💞

Рокет, от БТ не разбирам , ама е време да се престрашиш 😉 че много неща показва ако я мериш правилно . Тестовете за О си искат гадаене , докато БТ си е БТ (за протокола, аз се опитах и не  беше моето )

Общи условия

Активация на акаунт