Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 005
  • 775
  •   1
Отговори
# 540
  • Габрово
Ми няма ,когато е малък хормона само ЧХГ ще ти разкрие каква е чертата .Няма какво да се опъвате от тия кръвни.Как не ви човърка 🤔аз като видя  бледа и съм първа на другия ден в лабораторията Joy пък ако ще да ми излизат нови черти .Аз трябва да знам какво се случва.Ако ба сивта сянка не бях пуснала чхг щях още да мисля че е дефектен теста и до ден днешен ,а не че е било БХ и е имало оплождане и имплантиране.Това го казвам особенно за момичетата които мислят че въобще не им се получава и си внушават че имат запушени тръби и т.н не реално които имат да отбележа.Тези чхг са доста полезни и информативни в такава ситуация и биха ви насочили вас и аг за вбъдще .Помислете от тази страна не като на нещо излишно а нужно да се знае!
С риск да се повторя и натрапя ......Боденето те първа предстои както и многооо по болезнени уещания!
При мен страха от бледи черти е голям и нр бих си позволила да ме пусна чхг а да чакам каквото дойде.....ми ако не нараства првилно и не идва цикъла кк ще разбереш без кръвен и ще вземеш мерки по уринарни тесто ве ли? !В някои ситуации са важни часовете дори а не да си храним надеждата!?Не знам всеки си има схващане за живота но аз съм на мнение че съвремието ни е предоставило възможност да облекчим и иначе така нпрегнатия живот! Отново се извинявам ако звуча осъдително в никакъв случай не желая да се меся в ничие решение но пък ми се ще д предпазя целия свят ако може от всичко лошо.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 21:21 от danger#scorpion@

# 541
Не мисли, че като на някои тестът е + на 10Д след О, то и при теб ще е така. Написали са го и по-горе, при някой имплантацията може да е 7дни, а при други 10. Аз имах - тест 13 дни след О следобед, а след 3 дни вече ясно черти. Нещата са различни при всяка! Не съди по другите! Успокой се на първо място и за 100% резултат - ЧХГ!

# 542
Благодаря , момичета Kissing Heart Утре сутринта ще направя един с първа урина, ако и той е отрицателен , ще дочакм за евентуално закъснение . Съжалявам , че ви занимавам с мойте 100 теста Joy

# 543
Споко, и аз психясах. Ся видях, че съм взела тестове за овулация на друга марка и сигурно съвсем ще се объркам, ама карай...

Но е нормално с вечерна урина да не се вижда толкова рано

# 544
Момичета, записвам се при вас, макар че аз си имам чудесна декемврийска новина! И аз съм за ЧХГ - бяха ми казали да го направя 14 дни след трансфер, аз го направих на 13-тия, не съм правила пиклив - такова тлъсто четирицифрено ЧХГ излезе, чак се изумих. Така че не му мислете - за час-два много по-точни и информативни резултати от тия престо, мресто и т.н.
Успех на всички с бебеправенето! Тази година щяха да станат 5г. откакто правим опити, ама на годишнината ни вместо двама вече ще сме четирима, дай Боже! Simple Smile

# 545
Леле, докато изчета всички над 80 нови публикации...Joy
Забравих кой какво!
Сън, утре нов тест, стиснала съм вече палци! Hug И за всички, които не чакат тези дни! Hug

И аз съм сдухана... отново кръстопът в тоя живот....не знам на къде да поема. Служебни работи, нови възможности, които не се вместват с правене на бебе и майчинство....уф Confused Но все ще измисля нещо, нямам избор.
И аз чакам да спечеля от лотарията, но и не играя, та ще почакам Joy

# 546
  • Габрово
Ей Рой страхотен подарък Heart Eyes Честито и много спокойна бременност с две здрави бебенца около термин:hugs:
+1 за чхг то! Преди и аз го избягвах ама сега.......Blush Заслужена наслада за 5 годишното чакане  бравоооо:heart:
П.п мен ме боли кръста  по оня биохимичния начин Rageот няколко дена  самозалъгвах се че нищо ми не е и си внушавам ама зор седя седнала и си се нервя на себе си  ,но по важното е че е само вечер а сега явно от горещия душ освен дежурното дясно яйце ме заболя и кръста надявам се да е лелката само че мен не ме боли така при лелка дано е изключение InnocentHeart

# 547
Скорпи, Бубулеса, днес ми е 23ти или 24ти ден от цикъла (малко не можах този месец да преценя кой ми е първия ден, та има едно +/- 1 ден Grinning).
Благодаря ви много и на двете за окуражаването, но на мен ми мирише по-скоро на нисък прогестерон или липса на овулация този месец.
Днес на обяд го забелзязах това зацапване и на мен ми мина през ума разбира се, за имплатационното. Тръгнах да си потърся тест веднага и се оказа, че в село Стара Загора не познават такова чудо като Presto. Дадоха ми Believe за ранна диагностика и много бързо ми се попари радостта. Абсолютно и напълно, ОТРИЦАТЕЛЕН. Дори го разглобих  (ROSSE поздрави Grinning) и пак нямаше и намек за четричка.

Е.Т. , за тестчето, отрицателно е все още. Продължавай да правиш, но гледай поне 2 часа прди това да не приемаш течности. Simple Smile
Rocket, Presto има в аптеки Фрамар в Ст. Загора.И на мен ми мирише на бебешки симптом.Стискам силно палци!
Ех, Момичета какви вълнения само.Дано всички са бебешки.
При мен О мина, потрудихме се ден преди нея и два след положителния тест!Сега настава голямото чакане Grinning
Заредила съм се с 50 теста за бременност от Ибей, само се надявам да не ги опукам с отрицателно време, а в най- добрият случай да ми се наложи да ги използвам само този месец!

# 548
Калиниста , добре дошла при нас Simple Smile Пожелавам ти успех още този месец 🤗
Много благодаря за топлото посрещане, Мери! 🤗 Боже, така се надявам наистина да е този месец. Овулацията трябва да ми е била 17-18 този месец, така че се надявам да не ми дойде поне до 1 февруари. Като смятам тогава някъде трябва да е.  Още няколко дена ще дерзая. Опитвам се, ама само за това мисля....

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 06:07 от calinista

# 549
Добро утро!

Съншайн, стискам ти палци и дано тази сутрин видиш бебешка чертичка!

При мен днес е ден 3 без М... Ще изчакам до утре и ще пробвам май пак с един тест за всеки случай, макар че при три отрицателни... Надали...
Ако продължи да ми закъсненява май ще трябва да посетя лекар преди предвиденото... Само дано не е някой проблем, че вече...

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 07:27 от Lilly_TeaRose

# 550
Здравейте момичета!Стискам палци на чакащите !Каквото и да стане,не се отчайвайте-все ще стане някак.Нов цикъл,нов късмет!Споделям полезно видео за бебеправещите
https://www.youtube.com/watch?v=HaugeNec3sw

# 551
Мда.. в.клиповете на бившия ми док са обяснени добре нещата. И на първия преглед ми обърна голямо внимание.  Обачееее, после за почти година прегледите ми бяха по 3 мин ....мин и половина говори по тел и ми прави АГ преглед 😠 ноооо 60лв си вървят 😉

Де да можеше и на практика да е така.
Постоянно е на специализация или форуми или обучение или нз си какво ....и "разбира" и от имунологични изследвания  ...И ме стимулира като жена при която няма проблем ( като при двойки с МФ )
Прави ми трансфер с полип ...познайте какъв беше резултата.

Не знам от глад ли 😂или от яд на този човек , рано сутринта изпитах нужда да го напиша ! Моето недоволство няма връзка с клипа, но аз да си кажа ...Да имате едно на ум не само за него , ами за цялата му клиника.  

# 552
Мда.. в.клиповете на бившия ми док са обяснени добре нещата. И на първия преглед ми обърна голямо внимание.  Обачееее, после за почти година прегледите ми бяха по 3 мин ....мин и половина говори по тел и ми прави АГ преглед 😠 ноооо 60лв си вървят 😉
Скрит текст:
Де да можеше и на практика да е така.
Постоянно е на специализация или форуми или обучение или нз си какво ....и "разбира" и от имунологични изследвания  ...И ме стимулира като жена при която няма проблем ( като при двойки с МФ )
Прави ми трансфер с полип ...познайте какъв беше резултата.

Не знам от глад ли 😂или от яд на този човек , рано сутринта изпитах нужда да го напиша ! Моето недоволство няма връзка с клипа, но аз да си кажа ...Да имате едно на ум не само за него , ами за цялата му клиника.  
[/spoiler]

ROSSE, кой е този лекар? Да не ходим при него!

Съншайн, стискам палци.

JLo и аз съм на някакъв такъв етап. Родителите ми имат фирма, която трябва да поема и въобще незнам как се съчетава това с майчинство. Често се чудя как ще се справям ??

Днес ми е 7 ден след О и емоционално не се трая. ММ ме гледа изплашено сутринта, детето го отнесе яко. На края ме чакаше строена пред вратата, обута и ме гледаше притеснено и жално ... стана ми много смешна .. и се разплаках. Хем разбирам, че е няква не много тиха хормонална лудост, хем искам да се вихря на няколко фронта.
На всичкото отгоре си спомних, че имах такъв ден и 7 дена преди да видя двете чертички преди повече от 6 години. В областа на яйчниците и матката си е жив купон, всякакви усещания, от пеперудки, мравки до рязко срязване преди 2 дни.. направо ми причерня. Нещо се готви там .. ама ще видим дали е бебешко или дето ходя боса вкъщи съм поизстинала.

Пфу поолекна ми... само да не реши някой да се заяжда с мен днес.

# 553
Shall NI , този от клипа който е споделила FBDI.

Изобщо не е за препоръчване! 

# 554
Момичета , отрицателен е . Явно вчерашната е била изпарителна .

Общи условия

Активация на акаунт