Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от симптомите, споделени във форума?
Какви са мненията за хранителни добавки като Pregnacare Before Conception?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от симптомите, споделени във форума?
-
Какви са мненията за хранителни добавки като Pregnacare Before Conception?
-
Какви здравословни проблеми се обсъждат във форума?
-
Какви са методите за откриване на втора бременност?
пък ако ще да ми излизат нови черти .Аз трябва да знам какво се случва.Ако ба сивта сянка не бях пуснала чхг щях още да мисля че е дефектен теста и до ден днешен ,а не че е било БХ и е имало оплождане и имплантиране.Това го казвам особенно за момичетата които мислят че въобще не им се получава и си внушават че имат запушени тръби и т.н не реално които имат да отбележа.Тези чхг са доста полезни и информативни в такава ситуация и биха ви насочили вас и аг за вбъдще .Помислете от тази страна не като на нещо излишно а нужно да се знае!
Утре сутринта ще направя един с първа урина, ако и той е отрицателен , ще дочакм за евентуално закъснение . Съжалявам , че ви занимавам с мойте 100 теста
И за всички, които не чакат тези дни!
Но все ще измисля нещо, нямам избор.
Честито и много спокойна бременност с две здрави бебенца около термин:hugs:
Заслужена наслада за 5 годишното чакане бравоооо:heart:
от няколко дена самозалъгвах се че нищо ми не е и си внушавам ама зор седя седнала и си се нервя на себе си ,но по важното е че е само вечер а сега явно от горещия душ освен дежурното дясно яйце ме заболя и кръста надявам се да е лелката само че мен не ме боли така при лелка дано е изключение 
).