Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 998
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
Скорпи, Бубулеса, днес ми е 23ти или 24ти ден от цикъла (малко не можах този месец да преценя кой ми е първия ден, та има едно +/- 1 ден Grinning).
Благодаря ви много и на двете за окуражаването, но на мен ми мирише по-скоро на нисък прогестерон или липса на овулация този месец.
Днес на обяд го забелзязах това зацапване и на мен ми мина през ума разбира се, за имплатационното. Тръгнах да си потърся тест веднага и се оказа, че в село Стара Загора не познават такова чудо като Presto. Дадоха ми Believe за ранна диагностика и много бързо ми се попари радостта. Абсолютно и напълно, ОТРИЦАТЕЛЕН. Дори го разглобих  (ROSSE поздрави Grinning) и пак нямаше и намек за четричка.

Е.Т. , за тестчето, отрицателно е все още. Продължавай да правиш, но гледай поне 2 часа прди това да не приемаш течности. Simple Smile

# 526
Буболеса много благодаря за бързият отговор! Малко след снимката линийте станаха абсолютно еднакви.... много съм объркана. Още не съм почнала, а вече мразя тези тестове 🤣 ужас... и аз започвам да се притеснявам дали няма да изпусна нещатаBundleOfLove...
Rocket  благодаря много за съвета🤗, не съм пила нищо кой знае какво (изключае няколко глъдки кафе) от 15:00ч.

Ще видим утре как ще е положението с тези гаднички тестове 😅

# 527
  • Габрово
Рокетче развесели ме Joy няма как да ти отчете на деня на имплантация на уринарен тест .Имплантация е от 5 до 11 ден след ову така че уринарен знаеш кога отчита на 14 ден след ову а кръвен на 11 най рано.На мен на 11 ден след ову кръвен ми отчете 2.95 декември или 2.45  забравих точно и до вечерта ми дойде истинската кръвчица.Така че изчакай още 4 5 дни за пишкав тест ако не издържиш след 2 дни върви се бодни Grinning да видиш че ще има нараснало ЧХГ Blush

# 528
скорпи позитивизма ти ми пооправи настроението!
рокет абсолютно съм съгласна със скорпи, възмоно е да е чудо.

# 529
  • Габрово
Радвам се Попче ,трябва и в лошото да виждаме хубаво GrinningНякой път висшето така замаскира хубвото зад много страхове и тревоги но вкрйна сметка си се показва де.Аз обичам забулените неща и ги предогаждам вече винаги търся не очевидното а последователността от "слупайности" които водят до същественото.Ох много трудно го написах Joy и аз зор се разбирам JoyИдеята е че не е това което винаги изглежда  Grinning От опит и от многократно връщане на ленти съм сглабяла перфектните сюжети които да ме заблудят от истината Grinning

# 530
Лелеееее, момичета влизам и гледам 65 нови отговора. Викам си няма какво да стане тука има положителен тест Revolving Hearts Revolving Hearts

Съншайнче моята чертичка ми изглежда същата като твоята, така че ми мирише на бебешка Heart Утре направи още един тест сутринта и стискам палци да се насища!!

Рокетче докато не ти дойде като хората, надежда винаги има! Така че аз все пак си мисля, че е възможно да е имплантационно зацапване и гадната лелка да не идва в близката година Grinning

Прегръщам момичетата, които са се сдухали и им е гадно. Аз съм по същия начин. Заръфала съм един шоколад и си мисля колко щеше да е хубаво да спечеля от Националната лотария, да погася кредита и поне да не ми се налага да работя Grinning А дано, ама надали казали хората! Аз утре съм на преглед, че се напълних с един тон гъбички след тея антибиотици и се лекувам от сума ти и време, та да видим докъде съм я докарала. Стискайте палци всичко да ми е наред.

# 531
Съншайнче хайде утре да ни зарадваш Hug
Рокетче, катинка ти го е казала- няма ли лелка има надежда. Hug
Е.Т. права си за плувците, ама какво да се направи, мераци Blush
Много ми се иска да залеем темичката с положителни тестове, някак си настроението става друго. Grinning

# 532
  • Габрово
Катинка палци за хубави резултати утре.Hug

# 533
Скорпи, аз като се панирам и първата ми работа е да направя някоя глупост. 😄
Тука много момичета показват черти 3-4, че и повече дена преди цикъла. Та затова смятам, че и при мен трябва да има, ако е Б.
Хубаво че тази вечер излезнахме да хапнем с приятели, да се разсея малко. ☺

# 534
  • Габрово
При всяка мацка е различно някои пред дата хващат пиш теста при други и след дата не хваща теста .Така че Рокетче твоя индикатор за отброяване на дни за тест е по точния изчакай малко и повтори.А сега се забавлявай ,хубава и спокойна вечвер Grinning

# 535
Момичета , чертата не е бебешка Sad Не се стърпях и направих преди малко още един престо - напълно отрицателен . Незнам защо се получи тази черта

# 536
Съншайн, ти като мене се шашна сега. 😄
Не вярвам, че в 21 вечерта, преди закъснение, някой тест ще ти отчете правилно.

# 537
Момичета , чертата не е бебешка Sad Не се стърпях и направих преди малко още един престо - напълно отрицателен . Незнам защо се получи тази черта
Спокойно, не се настройвай негативно!
Ако все пак решиш, може да пуснеш едно ЧХГ утре.

# 538
Пусни утре едно чхг, че ще превъртиш така с тия тестове.

# 539
Ами , мисля , че ако има бременност , ще излезе чертата и вечерта .
Утре нямам никаква възможност да мръдна до лабораторията . Ще видя кога ще мога .

Общи условия

Активация на акаунт