Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 991
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Това е първият тест , другия го направих веснага след него и според мен не е показателен

# 511
Съншайнче, с първа урина ли е правен този от снимката?

# 512
Не , в 15 часа

# 513
Съншайнче,приемала ли си повече течности.?Доколкото знам влияят на чхг като го разреждат.Това го пише и в указанието на Шчек

# 514
съншайнче, мирише ми на бебешко коремче! Сутринта чертата ще си е много по-видима! Ех, зарадва ме Heart Eyes стискам палчета да си насища!
Бубче прегъдки, следващия месец ще е нашия Heart

# 515
Добре дошли на всички нови момичета! FBID, каква история! Прегръдки Hug
Съншайн, без да преувеличавам и аз на първата снимка виждам сянка. Стискам палци наистина да е бебешка и да се насища!
Леле, момичета ами то февруарската тема ще я изпишем докато дойде февруари! Ето затова сме имали 2 заглавия с еднакъв резултат и хип няма да му мисля кое заглавие да сложа! Ако нямате против, разбира се! Нищо случайно няма на този свят, да знаете!

Буболеска,  кураж мила! Дано тая М бъде за  последно за тази година!

При мен си е все такова едно тъпо. Миналия месец уж овулацията се измести, тоя месец идея си нямам кога ще бъде. Днес ми е 14 ден и освен да започна с тестовете. Изпращам ви усмивки и много прегръдки! Hug

# 516
Съншайнче,приемала ли си повече течности.?Доколкото знам влияят на чхг като го разреждат.Това го пише и в указанието на Шчек
Не съм приемала повече течности . Даже много малко

# 517
Стискам палчета! Дано не идва оная мръсница!

# 518
Да , да пукне дано Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
  • Габрово
Рокетче това с идването толкоз рано ми намирисва на нещо мъничко точково Grinning особенно както не ти се е случвало.Я кажи овуто според теб ког беше Grinning И аз мислех че тоя месец н 21 ден ми дойде да ама само 2 дни GrinningВсичко уж наред а от вчера десният яйпник ме побърква преди това ме опъваше лекичко а сега е яката чак за хап ама не пия.А от къде ме боли като всичко ми е наред много ми е любопитно Joy Лили не се ядосвай я виж сега какви вируси грипове вилнеят февруари ще е идеален за бебе сега е страшничко Hug

# 520
  • София
Сънче, мирише ми на бебешка чертичка! ❤️😍🦄 Ох, ох, нямам търпение да стане утре сутрин и да ни я покажеш тлъстичка и розовееща!

Рокетче, и аз си помислих като Скорпи - да не е точица? 😊

Момичета, благодаря ви за подкрепата! ❤️ Намерих хубавата страна - сега 14 дни мога да си пия по 2 кафетя на ден, няма да се ограничавам 😂

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 18:25 от Буболеса

# 521
Момичета, тия тестове за ову мислех, че ще ми помагат, пък се обърквам още повече. Правя ги от петък, когато се видя 13мм фоликул. От тогава вече трети ден имам еднакви тестове, правя ги към 18ч винаги, не стискам някакви часове преди това, де, но очаквах да се насищат поне малко. Според размера на фоликула ову се очаква може би сряда-четвъртък, горе-долу, бъркам ли нещо, нормално ли е Sad

# 522
Момичета, това положителен тест за О. ли е??? 🙄 извинявам се за глупавият въпрос... просто едната черта е малко по-бледа и...

# 523
  • София
Още мъничко й трябва, Е.Т. 🤞

Bundle, хубаво е да държиш поне 3 часа преди теста - да се насити в урината. А наситеността на чертичката не върви пропорционално с нарастването на фоликула, а с нивото на лутеинизеращия хормон, който е горе-долу константен преди пика си 12-36 часа преди ову.

Редактирам се за да добавя графиката 😁

# 524
Значи може би още е рано...ами, устисквам по час-два, ама повече не мога, по това време се прибирам от работа и ще се напишкам в някое задръстване Grinning Но пък пия еднакво количество течности горе-долу, де, не е днес да съм се наляла да кажеш Grinning Дано утре вече се понасити, че имам чувството, че ще изпусна момента :-/

Общи условия

Активация на акаунт