Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 057
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
Джули кураж! Преди да се подреди животът трябва хубавичко да се разбърка и да ни обърка!
Този въпрос доста ме развесели....
Момичета снощи 7 ден след овулацията имах полов контакт с мм и по време на акта аз свърших, има ли опасност ако е започнала имплантация от контракциите на оргазма да се прекрати. Много  съм притеснена. Вече и секс не можем като хората да правим ,откачам тотално Disappointed Relieved

# 61
Усмихнах се, Попи. Божее, какви хора има по тоя свят 🤪

# 62
Не е смешно, когато опитвате и не става се хващаш за най-малката подробност тормозеше ме питах какво толкова, човешко е невежа съм какво да направя, мен ми се плаче, но се радвам че моята невежест ви развесели.Не стига че се чувствам наказана и като саката ами и не можем вече и нормални контакти след овулацията да имаме, съжалявам че ви натоварих,не мога да си сдържа сълзите ConfusedCold Sweat

# 63
Даже е хубаво жената да свършва когато се бебеправи . Не се тревожи Kissing Heart

# 64
Спокойно де , никой не ти се присмива.  Просто гледат да отговарят на всеки коментар Simple Smile Ако никой не те отрази, по-добре ли е?

И ако ще се почувстваш по-добре и аз съм имала някакви такива мои измислени притеснения. 
Чакаме те с ++ 🍀

# 65
Не знаех, съжалявам чувствам се толкова непълноценна всички наоколо хващат от въздуха раждат, имам чувство че изплащам някакъв грях и съм наказана, толкова ми тежи, най-вече като родили приятелки ми кажат - Хваща се от един секс, като не хващаш значи не можеш да имаш" ,това ме убива.

# 66
С никакъв лош умисъл не съм го казала, наистина се развеселих.
Абсолютно ми е ясно как се чувстваш. Но нормални контакти може да си имаш винаги, не виждам от какво се притесняваш и защо се натоварваш допълнително. А такива мисли за сакати и непълноценни хич не позволявай да минават през ума ти! От един път се хваща, да, но като процент е доста малка вероятността. От един път и то без следене на О... Такива митове и легенди и аз обичам да слушам.
Не е смешно, когато опитвате и не става се хващаш за най-малката подробност тормозеше ме питах какво толкова, човешко е невежа съм какво да направя, мен ми се плаче, но се радвам че моята невежест ви развесели.Не стига че се чувствам наказана и като саката ами и не можем вече и нормални контакти след овулацията да имаме, съжалявам че ви натоварих,не мога да си сдържа сълзите ConfusedCold Sweat

# 67
И аз се развеселих, а съм в черна дупка.

# 68
  • Пловдив
Здравейте преди време писах и аз в тази темичка.. В момента съм в началото на 7 месец пиша ви само да ви вфъхна кураж момичета не се предавайте ще се случи, но за хубавите неща трябва време Blush
Ако ви е интересно мога да споделя с вас какво вземах преди да забременея което смятам, че помогна

# 69
Сподели Simple Smile

# 70
Добре де... искам сега малко да размишлявам с вас. При наличието на редовен цикъл с еднакво времетраене, може ли да става дума за ПКЯ? Наистина нямам никакъв опит с този синдром.

# 71
sarrah1993, аз те помня! Радвам се че всичко е наред при теб Simple Smile

# 72
  • Пловдив
sarrah1993, аз те помня! Радвам се че всичко е наред при теб Simple Smile
Радвам се, че някой ме помни аз си ви чета на мен тази Тема ми помогна много и не съм ви забравила 😊
Пожелавам на всички ви да получите това което искате Heart

# 73
Момичета, преди малко след ходене по малка нужда на мократа кърпичка имаше  от тази белтъкообразна слуз примесена с малко розовко. Дали е добър признак 8 ден след ову Heart
Стискам палци на всички!

# 74
  • Габрово
Ако правилно е засечено ову е много хубав признак може и имплантация да е имало ,понякога има зацапване слабо Blushпожелавам ти да е именно това!

Общи условия

Активация на акаунт