Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 963
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
Попче,не се притеснявай и ние сме с ветеранска връзка!ММ много тежко изживя случката с аборта ми преди 3г.Да не говорим,че буквално се самоизнасили в стаичката за материал за спермограма-отне му 6 часа   с почивки,че накрая и мен вкарваха.Почуствахме се като опитни животни,ама нали искаме бебе,на ти сега...-не ме питай колко фантазна первезност трябваше да проявя за да има резултат за изследване.Оттогава темата бебеправене, е Табу за връзката ни.По-добре необразован,откокото импотентен мъж!Просто в дните около Ову/следя я редовно/,ме обзема една тиха лудост-все пак вкъщи е много по-лесно отколкото в ужасната стаичка!

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 07:19 от FBID100001272291541

# 451
[bFBID100001272291541][/b] наистина си е доста стресиращо и за тях. Просто мисълта, че това са дните, в които трябва да се трудим, автоматично изключва романтиката, поне при нас е така последните 2 месеца. Вглъбявам се да мисля, дали сме улучили точния момент, дали ЦС е добра, колко дни остават, в които не трябва да пропускаме бебеправенето и става ужас. А не трябва да е така... Като прибавим и ежедневните задължения, малкото дивеещо същество, което си иска внимание и грижи и в момента, в който сладко заспи, аз вече се чувствам смазана физически, психически усещам товара от ежедневната мисъл, защо не става, кога ще стане, ще стане ли изобщо и става една... Не искам да се случват нещата по задължение и този месец няма да информирам ММ за резултатите от тестовете за О. Ще се постарая поне той да е спокоен и да не се чувства на състезание с уважаемата яйцеклетка.
Хайде да блеснат две чертички да ни вдъхнат надежда Simple Smile
Бубче чакаме те да знаеш с хубава вест!

Попче,не се притеснявай и ние сме с ветеранска връзка!ММ много тежко изживя случката с аборта ми преди 3г.Да не говорим,че буквално се самоизнасили в стаичката за материал за спермограма-отне му 6 часа   с почивки,че накрая и мен вкарваха.Почуствахме се като опитни животни,ама нали искаме бебе,на ти сега...-не ме питай колко фантазна первезност трябваше да проявя за да има резултат за изследване.Оттогава темата бебеправене, е Табу за връзката ни.По-добре необразован,откокото импотентен мъж!Просто в дните около Ову/следя я редовно/,ме обзема една тиха лудост-все пак вкъщи е много по-лесно отколкото в ужасната стаичка!

# 452
СГ, колкото и да ни се струва еднократен простичък едва ли не инфантилно елементарен акт, за мъжете си е цял катарзис. Стрес, мислене, притеснение, опасение, истерясване, срам, странност. Поне това бяха моите наблюдения над ММ. И донякъде разбирам напълно... Едно е да даваш кръвчица /вече за кой ли път, при някои от нас/, друго е да даваш нещо, получено уж по интимен път. Леко неприятна ситуация, но се налага.
Поздрави към всички нови момичета! Приветствам ви с едно голямо гуш! /Който иска да се включи в късметлийското ни списъче - да ми драсне на лични!/ Heart
При нас започнаха процедурите за тежката артилерия на тежките изследвания. След предишната ужасна СГ и начисленото лечение в рамките на три месеца ще се прави нова в началото на фев и се надявам този път нещата да са по-оптимистични! Аз също ще тествам хормони по програма и се надявам дори и да има проблеми те да бъдат овладяни и вкарани в норма... Иска ми се девет месечната ни одисея да приключва вече... Време си е...
Буб, Рокет, Скорпи, хайде - покажете ми как се прави!

Успешна нова седмица, прекрасни!  Heart

# 453
Шопче, абсолютно си права за СГ! Стиснати палчета всичко да се нарежда вече при вас!
СГ, колкото и да ни се струва еднократен простичък едва ли не инфантилно елементарен акт, за мъжете си е цял катарзис. Стрес, мислене, притеснение, опасение, истерясване, срам, странност. Поне това бяха моите наблюдения над ММ. И донякъде разбирам напълно... Едно е да даваш кръвчица /вече за кой ли път, при някои от нас/, друго е да даваш нещо, получено уж по интимен път. Леко неприятна ситуация, но се налага.
Поздрави към всички нови момичета! Приветствам ви с едно голямо гуш! /Който иска да се включи в късметлийското ни списъче - да ми драсне на лични!/ Heart
При нас започнаха процедурите за тежката артилерия на тежките изследвания. След предишната ужасна СГ и начисленото лечение в рамките на три месеца ще се прави нова в началото на фев и се надявам този път нещата да са по-оптимистични! Аз също ще тествам хормони по програма и се надявам дори и да има проблеми те да бъдат овладяни и вкарани в норма... Иска ми се девет месечната ни одисея да приключва вече... Време си е...
Буб, Рокет, Скорпи, хайде - покажете ми как се прави!

Успешна нова седмица, прекрасни!  Heart

# 454
Шопова, съгласна съм до някъде (основно за това , че се СРАМУВАТ) ама айде да не ги съжаляваме толкова 😉 Не става дума само за ТМ ами и за моя и за всички онези , които имат да направят Само едни нищо и никакви си 2 или 3 СГ .
Знаеш ли ( знаеш де ,просто такъв е израза) "колко ми е хубаво" през ден някой да си навира носа м/у краката ми ,да ходя на преглед докато съм в Ц , да ме ръчка с разни вагинални ехографи , да ме разчекват с гадния спекулум, да пия  противозачатъчни и да получавам ПА (помислих че е инфаркт), да ми слагат по 4 инжекции на ден , да се тъпча с по 24 хапчета (витамини) , да давам кръв по 3 пъти на ден (гладувах до обяд , че може да ме викнат пак за хормони) .
Да съм на системи , да имам вече няколко пълни упойки , да си слагам сама инжекции.
Ма*ка му, като ги е срам или се притесняват да го правят вкъщи и да носят пробата ( или жената да я занесе)
Не си мисли , че те нападам и т.н
Има да направят едно единствено нещо по целия път! (е не говоря за тези мъже на които им предстои някаква интервенция заради тежък МФ) това е за нашите симпатяги 😊
В повечето случаи Основно го отнася женена 🙄

# 455
Здравейте и от мен! Аз съм на 35г. От 6 години сме с ММ. От поне 5 не се пазим. Имам дете, но от първия брак. Синът ми е на 11г. Много ми се иска, да не остава сам...обаче ММ не иска да се захванем сериозно...лекари , изследвания. Смята, че проблема е в него, понеже и той има предишен брак и няма дете със първата си съпруга. В началото мн се тормозех и се опитвах да го обедя, но без успех. Дори се изнервяше, като почнех тази тема и се карахме. С времето свикнах с мисълта, че трябва да се примиря...
Сега ми закъснява с 1 ден. Вчера в деня на предполагаемата дата за МЦ правих тест Престо, мо нищо. Отрицателен беше. Днес още няма мц, но надеждата ми се изпари още вчера. Хайде поне вие да сте късметлийки....стискам палци.

# 456
И аз да се включа в новата седмица, май съм гъбясала, лелката си тръгна и е на лице течение, сърбеж, направо ужас. Че и ММ се оплаква от “нещо май съм се протрил”. 100 на 100 са досадните гъби, а от колко време не ги бях хващала. Утре сме на док

# 457
  • Габрово
Шопче ти ше си ни на късмет да поведеш щафетат:heart_eyes:
Лаура ,щом мисли че е в него проблема му обясни че не е гаранция. Моя брат също с първата си изгора нямаше деца уж приятелката му имале проблеми 2 инвитро неуспешни накрая се разделиха.Тя има дете от друг мъж спонтанно заченато а аз племенница на 7г.Така че нищо не се знае.Може дето се вика и кръвните групи да са проблем.Но ако и двамата желаете дете трябва да си обърнете внимание.А при мъжете дори да има проблем в много случеи се оправя с витаминки и добавки може да му обясниш Grinning Така че не е нещо страшно или срамно.Скорошен успех и моя е твърдоглав но тихомълком си е правил сг после разбрах и видях резултатите .

# 458

Ма*ка му, като ги е срам или...
В повечето случаи Основно го отнася женена 🙄

Rosse, не само, че не смятам, че нападаш, а смятам, че твоят “глас” трябва да се извиси нависоко и надалече! И да се чуе от много много хора... ♥ Надскочила си родното мислене и твърдоглавие поне с едно десетилетие! Симпатизирам ти още от моментите, в които се ядосваш напълно сърдечно и благородно на момичетата или мъжете им, които бавят изследванията от страх или от прекалена самовглъбеност! Абсолютно права си, че ако един ден теглим чертата, кой колко е “вложил” в бебеправенето, няма да видим дори края на нашата колонка, но “поне” блажени са жените като мен, а предполагам и като теб, които получават от мъжете си, цялата подкрепа и рамо за утеха, когато е нужно... Че и това си трябва на моменти..

Цунквам въздушно твоите розови пеперудки и се надявам скоро да са каки на много момиченца и момченца, заченати в нашата групичка! 🤞🏻

# 459
Момичета.... имам един, вероятно доста глупав въпрос,но.... Казусът е следния: от събота правя тестове за О. и моята страшна логика реши да ми каже " Направи си теста в 13:00, съвсем нормален и удобен час е това" и сега... както е понеделник и съм на работа, забравила тестовете вкъщи... с лека невъзможност да направя тест по- рано от 18:00 ч. това проблем ли е? Прочетох, че трябва всеки ден да се тестваш в, горе долу едно и също време... да се бия ли по-главата колко съм несъобразителна или не е чак такъв проблем?
Успешна и прекрасна седмица Ви пожелавам Simple Smile

# 460
Е.Т, според мен 13ч е рано. Три месеца правих тестове за О и варирах с часовете за да си “намеря” своя час. Най-отчетливи бяха чертите около 16ч.

Но го има и това, че съм се тествала и по два пъти на ден и в 9ч тестът отново е положителен ако хванеш пика на ЛХ. Просто в 16ч чертата е много по-ярка.

# 461
Скрит текст:
Шопова, съгласна съм до някъде (основно за това , че се СРАМУВАТ) ама айде да не ги съжаляваме толкова 😉 Не става дума само за ТМ ами и за моя и за всички онези , които имат да направят Само едни нищо и никакви си 2 или 3 СГ .
Знаеш ли ( знаеш де ,просто такъв е израза) "колко ми е хубаво" през ден някой да си навира носа м/у краката ми ,да ходя на преглед докато съм в Ц , да ме ръчка с разни вагинални ехографи , да ме разчекват с гадния спекулум, да пия  противозачатъчни и да получавам ПА (помислих че е инфаркт), да ми слагат по 4 инжекции на ден , да се тъпча с по 24 хапчета (витамини) , да давам кръв по 3 пъти на ден (гладувах до обяд , че може да ме викнат пак за хормони) .
Да съм на системи , да имам вече няколко пълни упойки , да си слагам сама инжекции.
Ма*ка му, като ги е срам или се притесняват да го правят вкъщи и да носят пробата ( или жената да я занесе)
Не си мисли , че те нападам и т.н
Има да направят едно единствено нещо по целия път! (е не говоря за тези мъже на които им предстои някаква интервенция заради тежък МФ) това е за нашите симпатяги 😊
В повечето случаи Основно го отнася женена

Така ,е Роуз-трябва да го стегна малко ММ.След горчивия опит с цветната снимка,успеха с наистина 1 капка СП и след всичките убеждения от лекарите плюс мнението на доцента-последната година го посетих 4 пъти и на мен ми се искаше да вярвам ,че нещата ще се получат естествено.Още повече,че доста добавки изпихме.Но като се сетя за тази стаичка,такъв ужас ме обзема,че направо незнам.Все едно ни изнасилиха.Иначе не се страхувам от инжекции,упойки или тем подобни.Затова  някак си и аз самата не искам да се занимаваме с лекари.Сега съм потеглила към Щерев-пък да видим

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 12:03 от Не се сърди, човече

# 462
Е.Т, според мен 13ч е рано. Три месеца правих тестове за О и варирах с часовете за да си “намеря” своя час. Най-отчетливи бяха чертите около 16ч.

Но го има и това, че съм се тествала и по два пъти на ден и в 9ч тестът отново е положителен ако хванеш пика на ЛХ. Просто в 16ч чертата е много по-ярка.
Много благодаря за съвета,Sunshine, ох, доста сложно изглежда... FearfulFearful... дано се справя с това отчитане на О.

# 463
Здравейте!
Правих 3 теста днес, ни помен от втора чертичка Cry Силно разочарована съм и ми е адски криво. Целия свят ми е крив.
Отказвам се вече от тестове, не искам и на картинка да ги виждам - толкова съм разочарована.....
И не мога да си обясня защо, защо, защо не става..... Как при хора, които не искат деца става от раз... Как?!
Не пропускаме овулацията със сигурност, защото всеки ден се стараем.... Не знам къде бъркаме, къде е проблема... Знам само, че ми писна да се надявам, да очаквам да стане, а накрая едно голямо НИЩО. Disappointed
И все пак не ми и дойде.... Ама Т днес е 36.9, левия яйчник ме боли ужасно от сутринта, а главата от снощи, та ако не до края на деня, то очаквам утре да цъфна Cry

Стискам палци на останалите, които НЕ чакат и успех!

# 464
Е.Т. аз ги почнах след работа да ги правя към 18ч, иии чертата от вчера е направо същата като тая от предния ден. Изобщо много умряла работа. А на работа не ми се занимава с тия неща, честно казано. Изнервям се като цяло. Дано днес се насити малко повече.

Аз си мислех, че ову ми е на 12ти ден, понеже цикълът ми е къс, средно 26 дни, но май ще се окаже, че си е на 14ти, особено предвид и размера на фоликула, който док измери в петък.

Възможно ли е ако се тества веднъж дневно да се изпусне пика?

Общи условия

Активация на акаунт