Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 986
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Скорпи, всеки ден ви чета. Като влизам в отчетната тема минавам и от тук. Та да знаеш, че не ви оставям. Добре съм, днес съм 22+2. На теб ти давам една кофа с прашец. Скътай си, но не го кътай мното на дълбоко. Скоро да го използваш. Единствено мога да кажа, че изкарах модерния грип, понеже обичам да съм в крак с модата.
Гледам тука, че нещо не върви в последно време. Пуу, дано вече да ви се строши каръка!
То и без това тая тема се изписа (пак), в новата да тече повече реката от прашец.

# 631
Аз пак се вкарах в някакъв филм...
Телесната ми температура продължава да е около 37.1 - 37.2. Закъснява ми вече трети ден....
И се чудя дали пък тестовете не сгрешиха поне веднъж....
Ще пробвам утре пак.... Ако не май ще пусна и аз кръвен....

# 632
Е.Т силно палчета да я хванете яйчеклетката и стане човвче:hugs:
Хора нормално ли е любимата ми риба да мирише на неизмит Г*з .Щерка ми туко що отвори един пакет и такава смрад се разнесе а като я подуших отблизо щях да повърна....гледах срока ама е добре до март е и е супер вакомирана.Тя си прави сандвич и каза че е вкусна нищо и няма и ме кара да опитам само като ме доближи щях да повърна още ми седи миризмата в синусите Joy а я обожавам така ми се ядеше Angry

Скорпиииииии ☺ няма да казвам нищо като другите, но все пак - ДАНО! ❤

# 633
Лили, ти с тридневно закъснение и тази температура си си за кръвен. Хич не се мъчи с тестовете. Утре сутринта направо отивай. Simple Smile

# 634
Скорпи от ляво тръбата със сигурност е скапана всрастнала и с фибр. апарат , надявам се на читава дясна... Юли правих лапаро,  но епикризата е правена от некадърни колежки а и имам съмнение , че въобще е вкарано контрастно вещество и те така те... Няма да ви обременявам с моите проблеми... тъжна съм , изпаднала в емоционална дъъъълбока дупка... хайде някоя сладкишка ни зарадва с + тест Heart прегръщам ви всички

# 635
Tinti, успех мила! Стискаме палци за хубав резултат. Simple Smile

# 636
Даваайййте, момичетааа, и моят тест се понасити днес, дано утре е +

# 637
  • Габрово
Тинти познавам жена с 2 запушени тръби 100% не можеща да забременее естествено и затова не се пазиха с мъжа и той има 3 деца е да де той на 50 тя на 42 с оказа с бебе от София са ,бяхме съдружници няколко години:grinning: Така че не унивай горе главата и утре всичко ще е за добро и скоро ще видиш 2 черти и тлъсто чхг после точица и сърчице и най накрая пухкав вързоп плачкащ Blush
Лили виж по нагоре написах че на моята кръсница и най добра дружка тестовете и бяха отрицателни  чак на 5ден излезе бледа чертичка а цикъла и кове даже часа!
Блекче благодаря ти но се съмнявам пореден месец да стане ,то така всеки месец мога бременея си по седмица Joy
На Дани майка му как лети времето малиииии много сте пораснали с младежа пу пу пу и пак да ни навестяваш.Харесах те ли нещо за малчо вече Blush

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 21:36 от danger#scorpion@

# 638
Лили , ти качи ли снимка на теста ? Кога го направи

# 639
Бях качвала, но най-вероятно е била изпарителна. Правих го ден преди датата.
А вече ден след закъснение направих 3 - отрицателни. Две ленти Lady test и един Sure check.

# 640
  • Габрово
Лили шуъра е слабо чувствителен Blushако си била  като с моята ову в дните за М чакай да ти отчете пиклив тест Grinning имаш ли симптоми някакви различни от обичайните?
Не че те настройвам ама всичко е възможно дори и малкия процент Blush

# 641
Лили шуъра е слабо чувствителен Blushако си била  като с моята ову в дните за М чакай да ти отчете пиклив тест Grinning имаш ли симптоми някакви различни от обичайните.

Ужасно главоболие от 2 дни, даже пих хапче, а по принцип за глава изключително рядко ми се налага да пия нещо.
Гърдите ме болят повече от 14 дни, а обикновено веднага след О започва болката. И ме болят сякаш по-различно от обичайното.
От 2 дни ужасни придърпвания и болки ту в единия яйчник, ту в другия.
А иначе от време на време корема ме наболява така сякаш аха-аха да ми дойде, ама йок.
Иначе нищо друго сякаш. Освен, че сутринта в 6 часа станах свежа като краставичка, а обикновено ми трябва по половин час да стана и ММ вижда зор фа ме вдигне.
И липсва тая изнервеност, която се появява преди М.

# 642
  • Габрово
Ами доста основателни симптоми има за да е или Б или хормоните да са се объркали.Не мисля че е второто .....но щом имаш закъснение и тези симптоми а не ти идва и теста не лови отивай утре първа в лабораторията за чхг.За 5 секунди боцване,аз знаете ли как се разсейвам Grinningзащото някога припадах сега не де.Сядам давам ръката а с другата си пиша по тела и чатя и бе разбирам даже кога са ме уболи и т.н А до вечерта имам яснота Grinning 15 20 лв то колко повече даваме за пикливи с неясни резултати. Аз нямам закъснение или не знам след шантавия месец затова още ни съм препишквала ни боцкала ни мисля че може 2ри поред месец да стане Grinning

# 643
Аз пак се вкарах в някакъв филм...
Телесната ми температура продължава да е около 37.1 - 37.2. Закъснява ми вече трети ден....
И се чудя дали пък тестовете не сгрешиха поне веднъж....
Ще пробвам утре пак.... Ако не май ще пусна и аз кръвен....

Лили❤ аз съм, като теб с 2 дни закъснение, отрицателен тест и БТ 37.5. Направо откачам, надявам се на късна овулация и на това, че теста още не може да отчете. 😅😅 Успех на дамите с положителни тестове за овулация, искаме +++ след две седмици ❤❤❤

# 644
Мен вече направо ме е срам като отида в лабораторията. Като някой пенсионер със 100 болести съм и всеки месец кисна за нещо там. То не бяха хормони, не беше програтерон, АМХ, дефицит на вит.Д, завишен пролактин .... абе мани, мани.
Иначе и мен в началото ми ставаше лошо, ама сега ела да ме видиш. 😄
Утре сутринта правя Престото с първа урина и ако покаже нещо съмнително, мога и да се замисля за кръвен. Ама иначе хич не ми се ходи, пак, отново.

Общи условия

Активация на акаунт