Приятните, сексапилни хора около тебе, те карат да се чувстваш по същия начин. Сдуханите, кисели бабички също. Е - предпочитам първото. И всеки мъж ще предпочита жена си в първата компания.
Битието определя съзнанието. Комунизъмче, но вярно ...
. Няма смисъл да се състезаваш с други жени, които са по-красиви от теб. Аз например с годините се научих да им се възхищавам, да им се кефя както се казва. Което си е хубаво си е хубаво, няма как да отречеш. И досега когато се разхождаме и се разминем с красива жена и двамата я зяпаме и после я обсъждаме като селски клюкарки
много е забавно, повярвай. Напълно нормално е да и хвърля по някой поглед, все пак не е кон с капаци и това, че ти е казал, че не харесва такъв тип жени не означава, че ще седи с празен поглед и няма да я огледа от горе до долу и после обратно. Но това нищо не значи, просто е мъж.
. Няма смисъл да се състезаваш с други жени, които са по-красиви от теб. Аз например с годините се научих да им се възхищавам, да им се кефя както се казва. Което си е хубаво си е хубаво, няма как да отречеш. И досега когато се разхождаме и се разминем с красива жена и двамата я зяпаме и после я обсъждаме като селски клюкарки
много е забавно, повярвай. Напълно нормално е да и хвърля по някой поглед, все пак не е кон с капаци и това, че ти е казал, че не харесва такъв тип жени не означава, че ще седи с празен поглед и няма да я огледа от горе до долу и после обратно. Но това нищо не значи, просто е мъж.
благодаря за мнението
Но момичета, не можете да ми кажете, че нищо няма да ви трепне ако сте на мое място, нали? Освен ако не се чувствате красиви като фотомодели. Дори и да сте сигурни, че този човек просто няма начин да пипне чуждо
И ревността със граници е едно съвсем нормално чувство, не ме съдете, всички сме хора
Не съм тръгнала да се бия с никой или да вдигам скандали
Ако кажете че никога не сте ревнували, няма да повярвам, или че не сте се сравнявали с друга жена, по красива от вас. Пък и съм в такъв период, че самооценката ми за жалост леко се е понижила. Както казах всички сме хора, човещинка 
благодаря за мнението
Но момичета, не можете да ми кажете, че нищо няма да ви трепне ако сте на мое място, нали? Освен ако не се чувствате красиви като фотомодели. Дори и да сте сигурни, че този човек просто няма начин да пипне чуждо
И ревността със граници е едно съвсем нормално чувство, не ме съдете, всички сме хора
Не съм тръгнала да се бия с никой или да вдигам скандали
Ако кажете че никога не сте ревнували, няма да повярвам, или че не сте се сравнявали с друга жена, по красива от вас. Пък и съм в такъв период, че самооценката ми за жалост леко се е понижила. Както казах всички сме хора, човещинка 

Направо незнам, объркана съм и ми е тъпо че хората ми реагират остро и ме критикуват, то е ясно, че щом пиша тук имам някакъв проблем, било то със самочувствието или със секса или каквото и да е,но срещам и надъхващи коментари за което благодаря. 

2019 година, отварям тема за ревност, ама то все едно човек ще убивам, едвали не-съм лош човек ако ревнувам. Нещо определено се случва със света. Да сте живи и здрави всички, щом никога не сте ревнували
Безгрешни сте, поздравления 

2019 година, отварям тема за ревност, ама то все едно човек ще убивам, едвали не-съм лош човек ако ревнувам. Нещо определено се случва със света. Да сте живи и здрави всички, щом никога не сте ревнували
Безгрешни сте, поздравления 
, която също ще дойде.
Та въпросната приятелка, когато се видяхме миналия път с нея имах чувството че нещо оглежда мъжа ми
или може би нещо си въобразявам. На него му имам пълно доверие и не забелязах той да се е загледал особенно, попринцип винаги избягва да контактува кой знае колко с други жени пред мен за да не се подразня, както и аз внимавам как говоря с другите мъже. И съм сигурна че ще дойде доста оскъдно облечена
Аз разбирасе ще се постарая да изглеждам по най-добрия си възможен начин, не знам това до колко ще помогне, но ще видим
Колкото и доверие да имам на мъжа ми (никога не ми е давал повод да ревнувам), знаете как е, всеки е ревнувал със или без причина. Много ми се иска някък си поне да скрия колко глупаво се чувствам, или недай си боже да почна да се потя и да се сдухвам
Винаги съм имала самочувствие но в такива ситуации направо не знам как да действам и имам чувството че ми личи отвсякъде колко ревнувам, изчервявам се, става ми нервно.
Абе с две думи ужас. Дайте съвет какво да направя, по някакъв начин поне да прикрия това отвратително чувство
Благодаря предварително
Той не е от ревнивите, но предвид, че това не е обичайното ми поведение постоянно, излизане от рутината го поставя нащрек и не му остава време за неговите "погледи", ако изобщо има такива.