За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 74

• 42 198
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
Аз този аспиратор за нос (показания с помпичката) не го харесах, никаква работа не ми свърши, при наличие на бая сополи.
Такъв за прахосмукачка никога няма да пробвам, защото нямам прахосмукачка Simple Smile
Та варианта остана този, който ми беше препоръчан от една потребителка. Върши си работата.
Този имам

# 241
  • София
Култовият съвет на свекърва ми,как мажи венците с мед и сода ,много помага.Казах й да си маже нейните и да не дрънка глупости.
Асоиратор не съм имала никога ,не знам как се ползва.

# 242
Аз ползвам носко за прахосмукачка, нищо му няма на детето, за няколко секунди й е чист носа 😉

# 243
Култовият съвет на свекърва ми,как мажи венците с мед и сода ,много помага.Казах й да си маже нейните и да не дрънка глупости.

По-добре от моята - с хума да съм го мажела. То било против зъбобол?! Първо че още му нямаше зъба, та да има зъбобол и второ, дори да имаше с какво помага хумата по дяволите ...

Другото беше да го заведа при някаква известна баба в Пловдив, защото като им растяли зъби, хващали червеи в ушите и трябвало бабата да го държи над дим!

# 244
  • София
С голямото не смеех да за купя аспиратор за прахосмукачка. В резултат и детето и ние се измъчихме. По цели нощи съм я държала на ръце, за да поспи поне малко от секретите. После купих и се родихме.
Когато беше на 4 год. и си издухваше носа сама д-р Райнов УНГ каза, че само с накрайника за прахосмукачка е качествено.

На бебето от 3-ия месец го използвам.

# 245

По-добре от моята - с хума да съм го мажела. То било против зъбобол?! Първо че още му нямаше зъба, та да има зъбобол и второ, дори да имаше с какво помага хумата по дяволите ...

Другото беше да го заведа при някаква известна баба в Пловдив, защото като им растяли зъби, хващали червеи в ушите и трябвало бабата да го държи над дим!
Не, не, не! Твойто свекървище е веднъж! Да няма тя червеи в ушите/главата, че ти дрънка такива простотии 😂
Моята не смее съвети да ми дава, ама майка ми редовно се пробва. Да съм сложила на найлоново пликче дръжките под мишниците на детето, да се било научило да ходи стабилно така, да съм я разхождала така.....направо страх ме хваща какво са ме правили като бебе.

# 246
  • София
Моята си банта,но аз я режа много грубо.Но тя е толкова  нахална,че пак се пробва.Въпреки че като идва не държи детето даже.

# 247
Родихме се с аспиратора за прахосмукачка, пускам я на по лека степен и за секунди вади всичко.
За зъби съм чувала , че някои мажат с чисто краве масло, но не съм си правила експерименти. Както писах в старата тема, опитахме буквално всичко пт нашия пазар , включително и няколко гелчета и прахчета от чужбина. Ефект нулев.

# 248
А, аз имам цял шкаф, от където мина купувам всякакви мазила за зъби, но то трябва да си го мине детето. И от 50 гризалки, все пръстите ми са одъвкани.

LittleCactus - ще умра от смях. Това котката го прави - да си пъхне едната или двете предни лапи в дръжките на найлоново пликче и после галопира из нас в опит да се освободи, като някакъв заблуден парашутист. Представих си го и за децата. Joy

# 249
Ни една гризалка не загриза тоя моя... Имам една торба!
Осадент за мен е решението. Аз само това му давам.

# 250
Ей тази маймуна много се тачи вкъщи: https://www.matchstickmonkey.com/green-dancing-monkey-teether-mm-dmt-008
Подари ми я една приятелка от Лондон.

# 251
  • София
Някой има ли опит с капане на сребърна вода в носа на бебе? Нямам спомен дали нямаше противопоказания преди първата година да се използва.

# 252
И моето не иска да ползва гризалки, а имам една торба.

М, аз капах сребърна вода за два -три дни, вече не помня. Педиатърката беше казала, че може. Нашите деца са наборчета. Капах ноември,края.

# 253
И от мен глас за Осадент-единствено помогна,успокоява го веднага Simple Smile

# 254
Ей тази маймуна много се тачи вкъщи: https://www.matchstickmonkey.com/green-dancing-monkey-teether-mm-dmt-008
Подари ми я една приятелка от Лондон.

И такива имам зелена и розова и вечно са хвърлени някъде в пристъп на гняв, че не чешат както им се иска ...

Общи условия

Активация на акаунт