За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 74

• 42 425
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Айде сега Wink нищо му няма на детето. Мен по- скоро ме притеснява като остане неизмито шишето по- дълго защото млякото, което е останало вътре започва да мирише кофти. За това и още стерилизирам.. на година и 4 месеца е синът ми, но не мога да търпя шишетата ако не са стерилизирани

# 571
Айде сега Wink нищо му няма на детето. Мен по- скоро ме притеснява като остане неизмито шишето по- дълго защото млякото, което е останало вътре започва да мирише кофти. За това и още стерилизирам.. на година и 4 месеца е синът ми, но не мога да търпя шишетата ако не са стерилизирани

О и това правя след всяко миене, тъй като и аз усещам този неприятен мирис.

# 572
  • Горна Оряховица
Момичета, бебка е на седмица, а аз лепнах някаква настинс -гърлото ме боли и имам 37.4 Т. Пия парацетамол 3 пъти и витамин Ц, какво друго мога дс вземам - кърмим се. Нося маска постоянно, направо е ад.

# 573
Момичета, пюре с тиква и ябълка за зеленчуково ли се води, т. е. може ли да се дава на обяд. И към оризовата каша добавяте ли АМ и плод задължително.

# 574
Момичета, пюре с тиква и ябълка за зеленчуково ли се води, т. е. може ли да се дава на обяд. И към оризовата каша добавяте ли АМ и плод задължително.
Оризовата каша я правя от самото начало с преварена вода не с АМ, добавям й плод или плодово пюре (половин бурканче примерно), по този начин много се харесва на моето дете, опитайте ако желаете различни варианти, за да видите как ще се хареса най-много. Тиква с ябълка мисля, че може да се даде за обяд, защо не, особено ако тиквата е по-голямо количество от ябълката.

# 575
Въпрос към носещите мами, започнах да я нося на гръб малката, супер удобно, но косата ми се превърна в нейно забавление. Връзвам я на висок кок, но тя дърпа, дърпа, докато не издърпа някой кичур и после е ад. Жал ми е за косата ми и какво ще остане от нея...

# 576
Момичета, бебка е на седмица, а аз лепнах някаква настинс -гърлото ме боли и имам 37.4 Т. Пия парацетамол 3 пъти и витамин Ц, какво друго мога дс вземам - кърмим се. Нося маска постоянно, направо е ад.
Кърмата ти съдържа антителата срещу болеста ти, които тялото произвежда.Детето надали ще се разболее😊

# 577
  • Плевен
Въпрос към носещите мами, започнах да я нося на гръб малката, супер удобно, но косата ми се превърна в нейно забавление. Връзвам я на висок кок, но тя дърпа, дърпа, докато не издърпа някой кичур и после е ад. Жал ми е за косата ми и какво ще остане от нея...
Голям проблем е това. Ако се вписва в стила ти, някои майки ползват шалове, с които си увиват косата. Може да пробваш и с колиетата за гризкане.

# 578
  • Варна
Оле, ние още не сме пробвали на гръб, доста кичури дълго отглеждана коса си заминаха, да се подготвя за още. 😁

# 579
Нищо не спасява косата ми, същата работа. Но това с шала не съм го пробвала.

# 580
Имам коса до кръста. Връзвам на конска опашка и евентуално на кок. Сега в студеното слагам шапка върху кока. Един отпред, един отзад и хоп без шапка и без кок, после вадя косми от ръцете...понякога и в памперса намирам...взе да не ми пука. Добре,че не ги нося дълго, а за кратки разстояния. Никакви гризалки окачени по презрамките или на врата ми не вършат работа.

# 581
Vartoglava, супер ме обезкуражи 😂 обмислям да си отрежа косата и да си направя много къса прическа,но имам подозрение,че пак ще успее да оскубе нещо.

# 582
Бебето ми е на 5 мвсеца и от няколко дена се буди нощем да цока на всеки 3 часа, което е смазващо, бешв се научила около Коледа да спи 9-10ч плътно! На какво се дължи? Много се тревожа

# 583
Кактусче, то аз го мисля още от както забременях, ама аз не давам на таткото да се подстриже. В нашата къща жената да е с по-къса коса от мъжа не е приемливо. И си я отглеждам. 😂😂😂
Ще свикнеш.

# 584
Vartoglava, супер ме обезкуражи 😂 обмислям да си отрежа косата и да си направя много къса прическа,но имам подозрение,че пак ще успее да оскубе нещо.
Нищо не помага!!!
Аз мисля да удрям нула номер на моменти. То такова скубане е равно на терор Sad

Общи условия

Активация на акаунт