За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 74

• 42 415
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не съм започнала, но мисля да я захраня вече. Не се търпи тва безсъние, денем шетам до изнемогваме в нас, защото все е мръсно и вечер съм капнала от умора.

Ако детето се храни на 3 часа през нощта не е безсъние 😁. Безсънието започва когато майката спи по 4 часа общо за едно денонощие 🙂.

Тепърва се променя навиците си за сън. Идват зъби...

# 601
  • София
Като се изтърси  мажете с олио,зехтин мястото и студена лъжица.

# 602
Ми, така, набират се. И аз не вярвах ама на. Точно 2 Мин не го гледах на камерата и чух как падна.

# 603
  • Плевен
Моя постоянно е син някъде. Пада става и продължава. От леглото си не е падал още, даже не се и опитва да се набира. Но той само през деня спи там и докато се събуди съм го взела. Дъщеря ми не е падала от него. На година и половина махнахме люлката и го направихме на голямо легло. Слагахме бебешкия матрак до него, та ако падне да е на меко.

# 604
  • София
Моят отдавна не седи много в кошарата, максимум го оставям да изтичам до тоалетната. Не е падал от там, не се е и опитвал да прескача.

# 605
Не съм започнала, но мисля да я захраня вече. Не се търпи тва безсъние, денем шетам до изнемогваме в нас, защото все е мръсно и вечер съм капнала от умора.

Да не те притеснявам, но при нас захранването не помогна. Преди ядеше към 02.30 и 6.30, сега ядееее по всяко време. Всъщност и аз имам определена вина, защото се научи от негово легло, което е долепено до нашето, да припълзява при мен. Помага ми много, че е близо, кърмя легнала и не се знае кой заспива първи. По някое време го слагам в неготото легло, че още не благоволява да си припълзи обратно.

# 606
Ми, така, набират се. И аз не вярвах ама на. Точно 2 Мин не го гледах на камерата и чух как падна.

Не ни се случи с каката, но и мен ме е било винаги страх. Веднага щом започна с катеренето махнах оградата и започна да спи долепена до нас. Малката откакто се роди е така. Аз даже от навик при каката все още спя на на крайчеца на спалнята, такаче да съм възможно най - близо. От падания ме е много страх.

# 607
Проблем ли е да давам първо добавка АМ и после цицка да бозае?

# 608
  • София

Ако целта е отбиване на бебето, за да се откаже да суче мисля, че е ок.

# 609
Ми бебето е на 5 месеца и поллвина и мисля,
Че вече ми намалява кърмата , но заспива само на гърда и по никакъв друг начин и така като правя се получава, но не знам дали е ОК

# 610
Момичета, искам да сложа малката вече да спи в кошарата. На 2+ месеца е и все спи между нас в гнездото си, а през деня е в люлеещо се плетено кошче. Обаче искам нощем да спи в кошарата, за да не разнясям кошчето и да не се учи са спи между нас. Но не измислям как да я преграждам, за да не се обръща по гръб. Случва се нощем да се дави, повръща и за капак не стои мирна, затова я слагам да спи на една страна, я не по гръб.
Дайте ми някакви съвети как да я преградя, за да не се обръща.

# 611
Момичета, искам да сложа малката вече да спи в кошарата. На 2+ месеца е и все спи между нас в гнездото си, а през деня е в люлеещо се плетено кошче. Обаче искам нощем да спи в кошарата, за да не разнясям кошчето и да не се учи са спи между нас. Но не измислям как да я преграждам, за да не се обръща по гръб. Случва се нощем да се дави, повръща и за капак не стои мирна, затова я слагам да спи на една страна, я не по гръб.
Дайте ми някакви съвети как да я преградя, за да не се обръща.

Дори е желателно да спи настрани, като редувате страните, а за да не се обръща има възглавнички: https://www.baby.bg/sevi-baby-vazglavnichka-za-spane-na-strani-n … w-kostenurka.html

# 612
  • Варна
След 2 месец децата стават подвижни и на една страна не е добра идея. С възглавница против рефлукс ще бъде добре, синът ни така беше с връщането до 6-7 месец.

# 613
  • София
Че вече ми намалява кърмата , но заспива само на гърда и по никакъв друг начин и така като правя се получава, но не знам дали е ОК

Нещо не разбрах какво е притеснението. Дали това, че имате усещането, че кърмата намалява или това, че бебето заспива на гърда.

# 614
И двете!

Нещо не разбрах какво е притеснението. Дали това, че имате усещането, че кърмата намалява или това, че бебето заспива на гърда.

Общи условия

Активация на акаунт