Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 590
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Аз се успокоявам, че брича е секси! Simple Smile

# 181
Дами, коментирали ли сте поставянето на хиалурон в устните с инжектор пен, каквато реклама ми излезе сега, за да знам дали да чета назад или направо да питам за мнения и впечатления за ефикасността?

Тотална глупост. Измислили са си го хората, които нямат правото и знанието да поставят инжекции... Така се води козметична процедура, а не естетична. Не си давайте парите за подобен род интервенции... Мое мнение.

Аз бях писла в предната тема за хуалурон пен-а/инжектор пен-а. Мисля да пробвам, изчаквам заради състоянието на устните ми в момента (не трябва да се белят).Disappointed Relieved Никога не съм правила нищо по тях до сега. От салон ми казаха, че издържа между 1-3 месеца. Може да се прави и при хора с филъри.
Излиза около 130-250лв, зависи колко ml се слага и в кой салон се прави.

Ето и видео от Youtube (резултатът е налице веднага определено):
https://www.youtube.com/watch?v=xdjI6fslHM4

Оставям описание на процедурата, което мернах във фейсбук.
Lips
"Влагане на дермален филър за устни или бръчки с инжектор пен.
Това е една от най-съвременните технологии с алтернатива на игления метод, но с ред съвършенства. Влагането на дермален филър се извършва посредством центрирана струя от продукта под високо налягане 800 км/сек. , което изключва спукването на капиляри и образуването на медицински конуси (топтенца,бучици). Налягането е толкова високо и продукта преминава безпроблемно през кожата, без да уврежда съдовете и без да се получават синини . Това прави 10 пъти по-равномерно разпространението на филъра в подкожния мастен слой. "

# 182
Тя няма брич, аз съм и виждала снимки. Много хубаво тяло има и понеже и в лице е хубава, вече се чуди какво да си прави 😂😂😂

# 183
Нямам корекция на устните, но ми се иска да ги освежа, да станат по-сочни, ама да стоят естествено. Живот и здраве и това ще стане, но след време. За филъра, не ви ли съветва доктора, при който се правите кой е най-добрия вариант за вас?

Arilena_S, с каква цел ще правиш карбонов пилинг?

Мазна ми е кожата, а и имам разширени пори, затова питам. Имаш ли някакви отзиви за него?

# 184
Здравейте, момичета. Вече 3 год си поставям ботокс при една и съща докторка, от която уж съм доволна. До сега си слагах 2 пъти годишно, общо около 30 единици разпределени между пачи крак, чело и гневна. В началото на декември ми бе поредното боцкане, но за първи път наблюдавам, че напълно ме е отпуснал. Все едно не е минал 1, а 4 или 5 мес. Случвало ли ви се е  и на какво мислите, че се дължи? да сменя вида, да увелича единиците, да сменя доктора?Благодаря

# 185
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Вече 3 год си поставям ботокс при една и съща докторка, от която уж съм доволна. До сега си слагах 2 пъти годишно, общо около 30 единици разпределени между пачи крак, чело и гневна. В началото на декември ми бе поредното боцкане, но за първи път наблюдавам, че напълно ме е отпуснал. Все едно не е минал 1, а 4 или 5 мес. Случвало ли ви се е  и на какво мислите, че се дължи? да сменя вида, да увелича единиците, да сменя доктора?Благодаря
Коментирайте го първо с доктора. Може да е сменил видът на ботокса с който работи. Аз също ползвам за ботокс услугите на една и съща докторка. В края на лятото миналата година исках да ми сложи на гневната бръчка, отказа ме, каза - В момента имам един продукт, от който клиентите не са доволни и спрях да го ползвам. Изчакай. Обади ми се след около 2-3 седмици, каза, че има от продукта от който е доволна, сложи ми, и всичко е наред Simple Smile.

# 186
СЛед тази статия за Belkyra // Allergan
обмислям варианта Dysport, предвид че в повече ми идват с информация  тип ,, на час по лъжичка'' за евентуални увреждания.

# 187
СЛед тази статия за Belkyra // Allergan
обмислям варианта Dysport, предвид че в повече ми идват с информация  тип ,, на час по лъжичка'' за евентуални увреждания.

Е аз за ботулиновия им токсин не видях да пише нищо....

Аз съм слагала Диспорт и не го харесах, трябва да се слагат много повече единици спрямо Невронокс и Ботокс на Алерган, а в същото време цената на единица е като при вторите. При мен бързо пусна, а и парезата на мускулите не беше пълна, въпреки голямата корекция, която направих.

# 188
Ами няма нищо за него, ама първо се започна с имплантите, сега с това- кое е следващото? Ще бъдат или филърите или токсина.

Не целя вкаменяване , обмислям чело и линиите там, които виждам напоследък.
Отделно при присвиване на очите, въпреки че нося тъмни сл.очила дори и през зимата, са се образували линийки които преди не са били там .
Очите ми са светли и слънцето много ги дразни, което явно автоматично значи подновяване на зоните около тях.

А има ли значение и ще се отрази ли по някакъв начин ако при първо поставяне си сложил например Диспорт, а след това искаш да видиш и Вистабел?

Фокси, ти не беше ли с наскоро поставен при Балабанов?

# 189
Аз съм слагала и Диспорт и Ботокс на Алерган и според мен не е проблем. Тук Ботокса на Алерган не е разрешен за ползване, но не мисля, че е заради някакви странични ефекти. Останах много доволна от диспорта, най-вече за гневите бръчки. От диспорта започвах да виждам ефект след 4-5 ден и пълен до 10 дни, с Алергана по бързо

# 190
  • София
Момичета, в една от предишните теми се споменаваше за лекарство, закупено от Турция, което премахва папиломите по кожата.  Все се канех да го запиша и сега, като ми потрябва не мога да намеря поста. Моля, ако някой си спомня или знае за какво питам да се включи.

# 191
Верутол ?

# 192
Эдрвейте, эа първи път пиша тук, попринцип  само чета. От няколко дни ми иэлиэа Кристин, която си е сложила 2000 кубика в клиника Воуг. Вляэох в сайта им, страницата във фб, инстаграм, но никъде няма информация кой доктор иэвършва операциите, няма снимки на оперирани пациенти, освен на устни с ХК, нито цени. Някой энае ли нещо повече ?

# 193
Момичета, в една от предишните теми се споменаваше за лекарство, закупено от Турция, което премахва папиломите по кожата.  Все се канех да го запиша и сега, като ми потрябва не мога да намеря поста. Моля, ако някой си спомня или знае за какво питам да се включи.
Ето го:
www.google.com/search?safe=active&q=Verrutol&tbm=isch&am … d8Br8QsAR6BAgGEAE
Може да се намери и от БГ-продавалници за около 10 лв.

# 194
  • София
alethea, Miranda, благодаря, това е.

Общи условия

Активация на акаунт