Подготовка за малкия човек - тема 5

• 52 124
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Beyond the stars
Никога не съм гладила. В сушилнята минават на достатъчно високи градуси и като не се тъпче не са и измачкани.

# 571
Не гладя от 2-ри месец, тогава даже нямах сушилня още. Излишна загуба на време, което и без това е кът.

# 572
Гладих само първия път сляд като купих, изпрах дрешките, минах през сушилнята и после ютия.  Инцидентно съм гладила от естетически причини.  Купих специален дезинфектант за пералня + дезинфектант за дрехи на Детол. Но в мига, когато почне да лази и ближе всичко...  Joy

# 573
Като се сетя и аз как гладех маниакално бодита и чорапки с първата ми дъщеря 😂 Даже се възмущавах на една приятелка, която не го правеше. Тогава нямахме сушилня де, но и при това условие не бих гладила сега. Само с бебе обаче време за губене и за вманиачаване - бол. Сега с бебе и две-годишно вече съм доста “над нещата”. Гладя само от естетически съображения, по-скоро ако дойде някоя баба, която има желание да изглади.

# 574
  • София
Аз дрешките никога не съм ги гладила след сушилня. Досега си гладя само лигавници, спално бельо и пелените - тензух, муселин и бархетните, че много намачкани излизат.

# 575
  • София, България
Аз дрешките никога не съм ги гладила след сушилня. Досега си гладя само лигавници, спално бельо и пелените - тензух, муселин и бархетните, че много намачкани излизат.

Ама верно излизат много намачкани Joy
Аз също няма да гладя. Simple Smile всичко мина през сушилнята и съм ги подредила директно в гардероба.
Даже дезинфектанта ще го използвам само, защото имаме куче и на ММ работните дрехи са много мръсни. Иначе и дезинфектант не бих ползвала. Simple Smile

# 576
Аз не знам дали ще гладя. Grinning Сигурно след първото изпиране на нещата, преди да ги прибера и подредя ще ги изгладя, ама и каква ще ми е работата, като още не е родено бебето. Grinning Иначе за след това не знам, ще видим, сигурно ще е въпрос колко ме е ударила музата и свободното време.

# 577
  • София
Не съм гладила,мразя да гладя.

# 578

Аз също няма да гладя. Simple Smile всичко мина през сушилнята и съм ги подредила директно в гардероба.
Даже дезинфектанта ще го използвам само, защото имаме куче и на ММ работните дрехи са много мръсни. Иначе и дезинфектант не бих ползвала. Simple Smile
Какъв дезинфектант ползваш? И аз имам куче

# 579
Аз мисля да гладя и да стерилизирам първите 2-3 месеца, после вече няма смисъл, както са написали и мацките по-горе, то като започне да слага всичко в устата няма смисъл..
Аз не питах като купувах количката дали може в пералня всичко да се пере, но ми обърнаха внимание, че може да се сваля и да се пере всичко до бебето.. Къде прочетохте как се пере.. (прилагам линк с количката да я видите)
https://www.emag.bg/kolichka-buba-bella-3v1-713-pewter-orange-ne … 255/pd/DKY1Y4BBM/

# 580
  • София
И аз не гладя. Дезинфектант съм ползвала и ще ползвам само за многократните пелени.

# 581
  • София, България

Мисля, че на предишната страница го показах, този от Кауфланд немския
Скрит текст:

# 582
Като казах помпа за след нормализирането на кърмата, имах предвид евентуално, ако се наложи цедене и складиране на същата. Или евентуално даване на кърма от шише (поради някакви си причини).
Че има изписано за кърменето, има.. Който не е чел, да чете.
Аз също не смятам да гладя, освен дрешките и пелените , които го налагат.

# 583

Мисля, че на предишната страница го показах, този от Кауфланд немския
Скрит текст:

Благодаря

# 584
Количката я  бутнах цялата в пералнята на ръчно пране. Даже и частите с ламели, че даже я суших в сушилнята после, нищо и няма. Пера с Персил сензитив и съм много доволна.  Пералня си купих отделна само за бебето, но аз съм си малко чалната.  Гадно ми е да пера бебешките дрешки там където перем гащи и чорапи.
Имам един въпрос към майките със сушилни . Гладите ли? Чета противоречиви мнения по въпроса. Аз спрях да гладя, но се чудя дали не бъркам.

Аз съм със сушилня ,вече 2 месеца и фладя ,но понякога нямам време да изгладя и направо така ги използвам 😅

Общи условия

Активация на акаунт