Подготовка за малкия човек - тема 5

• 52 109
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Аз взех на sapir. Мвого сйм доволна. Държи водата гореща дълго време и то през зимата.

# 616
Аз бях купила от Лидл. Много хубав беше

# 617
И моят от Лидъл, много си го харесвам.

# 618
Извинете за глупавия въпрос, но за какво ще ползвате термоса?

# 619
Вода за АМ предполагам  ?

# 620
Вода за АМ, когато сме навън, да. Моят е на Miniland и е малък, 330 мл, но аз съм си кифла и обичам всякакви чаши, термоси и пр. да са ми фръц. Няма значение термосът, изберете си удобен размер и това е.

# 621
Да. И аз късно се светнах за термосите. И носенето на топла вода навън... А като купих пластмасови шишета за навън, направо се родих. Че 3 стъклени си тежаха.. този на Лидл ми е държал топла вода 10 часа. Не съм я давала на детето, пробвай го само колко държи Wink

# 622
  • Перник
А да препоръчате термобокс за шишетата на авент, които са по-широки?

# 623
  • София
От този вид ползвам аз:
http://palcho.bg/bg/product/1227.html
https://m.bazar.bg/obiava-24220846/termoboks-za-bebeshki-butilki
Струва 10-тина лева. Има го в Кауфланд и в Рая тойс, а и почти навсякъде. Запазва по-дълго водата топла от двойно и тройно по-скъпите.
Вътре има нещо като стиропор.

# 624
За това не се бях сетила . И не е скъп.

# 625
С каква цел се ползва? Приготвя се млякото и се държи готово вътре ли? Или е за кърма?

# 626
Ползвала съм такова за кърма, може и за пюрета. АМ не приготвям предварително, нося термос.

# 627
  • София
С каква цел се ползва? Приготвя се млякото и се държи готово вътре ли? Или е за кърма?
Аз дохранвам с АМ и като излезем навън нося вряла вода (за да се съхрани по-дълго топла) и отделно млякото на прах в контейнерче и като се наложи да го ползвам изливам излишната вода и смесвам, той като трябва да се дава на момента.

# 628
Да. Аз тази вода я носех в термос. Такава чанта не съм ползвала. Подариха ми, но не пасваше на шишетата, които ползвах и така си стои... А и не виждах къде мога да я ползвам

# 629
  • Перник
На мен лично би ми потрябвало за кърма в случай, че се случи бебето да бъде изведено и хранено навън от таткото/бабите.

Общи условия

Активация на акаунт