Подготовка за малкия човек - тема 5

• 52 096
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Пише че може да се ползва и като люлка, моето е още малко, едната цел е да пробвам люшкането от ръцете да е в шезлонга 🙄При баткото нищо не помогна, никъде не стоеше, не търпеше, освен ръчички. Надявам се с този да не е така,

# 676
  • София
Ние взехме ето този:
https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-lyulka-shezlong … swing-star-bezhov
като в OLX го има на половин цена още гаранционен. Съответно от там го взехме - без никакви забележки.
Има опасност детето да не иска да стои в него и е безмислено даването на много пари, защото повечето шезлонзи са до 9 кг. и около 6 месеца.
Бебето първите 1-2 пъти не искаше да стои в него, но после свикна и си откарва по 20-тина минути, понякога и заспива за доста по-дълго в него.

# 677
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моите не искат да стоят в люлките си.Стоят по 10-на минути и губят интерес.Засега това е най-неуспешната ми покупка,а ги взех с идеята,че ще са голям хит.
https://www.buybuybaby.com/store/product/ingenuity-trade-boutiqu … 81?keyword=swings
Стабилни,удобни,компактни,леки за местене из стаите..

# 678

Момичета, подариха ми такава помпа, но нещо не се справям. Или не я сглобявам както трябва или не знам и аз. Не прави вакум, а маркуча си дърпа. Работи, но явно нещо от гумените не слагам какро трябва. Може ли някой с такава да ми помогне как да я сглобя правилно? Благодаря предварително.

# 679
Ние взехме ето този:
https://www.hippoland.net/cangaroo-elektricheska-lyulka-shezlong … swing-star-bezhov
като в OLX го има на половин цена още гаранционен. Съответно от там го взехме - без никакви забележки.
Има опасност детето да не иска да стои в него и е безмислено даването на много пари, защото повечето шезлонзи са до 9 кг. и около 6 месеца.
Бебето първите 1-2 пъти не искаше да стои в него, но после свикна и си откарва по 20-тина минути, понякога и заспива за доста по-дълго в него.

А тази люлка има ли пълно легнало положение за бебета които немогат да сядат все още?
Аз имам подобна - на Fisher Price, но на кутията пише че е за след 6месеца ,а по сайтовете пише 0+. Затова и все още не съм я пробвала. Не знам след 6 месеца да не му е вече тясна 😂някъде пишеше че е до 11кг. Ето тази е:
https://www.amazon.com/Fisher-Price-Cradle-n-Swing-Rainforest/dp/B000I2WAY4

# 680
  • Пловдив

Момичета, подариха ми такава помпа, но нещо не се справям. Или не я сглобявам както трябва или не знам и аз. Не прави вакум, а маркуча си дърпа. Работи, но явно нещо от гумените не слагам какро трябва. Може ли някой с такава да ми помогне как да я сглобя правилно? Благодаря предварително.
Това на Канпул ли е? Ако да, моята е същата. В началото и аз имах проблем. Провери маркуча дали е вкаран плътно в т.нар. капаче. Упътване нямаш ли?

# 681

Това на Канпул ли е? Ако да, моята е същата. В началото и аз имах проблем. Провери маркуча дали е вкаран плътно в т.нар. капаче. Упътване нямаш ли?
Да, на канпол е. Маркуча е вкаран, сложих една като гумена чашка и засмуква, обаче не смуче през самия канал за гърдата и шишето. Няма опътване, жената която ми я подари също й е била подарък, а на нея не й се е наложило да я ползва, понеже не е имала кърма. Та не знам кое къде е и какво да направя, за да тръгне

# 682
  • Пловдив
Пластмасовата фуния има общо 3 отвора. Единия се слага на гърдата заедно с гумено уплътнение. Вторият, в него се слага тази чашка, то мястото си пасва и гумената чашка си влиза без проблем, като от горе се слага капачето с маркуча. Трябва да е хубаво затворено, за да прави вакуум. Третият отвор се завинтва шишето на него, като от долу има един по-малък отвор, като пръстен, на който трябва да се сложи едно гумено конусче, през което минава кърмата.

# 683
Пластмасовата фуния има общо 3 отвора. Единия се слага на гърдата заедно с гумено уплътнение. Вторият, в него се слага тази чашка, то мястото си пасва и гумената чашка си влиза без проблем, като от горе се слага капачето с маркуча. Трябва да е хубаво затворено, за да прави вакуум. Третият отвор се завинтва шишето на него, като от долу има един по-малък отвор, като пръстен, на който трябва да се сложи едно гумено конусче, през което минава кърмата.

Ако е така, чашката запушва отвора към гърдата и шишето... Иначе маркуча си я засмуква чашката и прави вакум, но тя спира вакума към отвора за гърдата Rolling Eyes

# 684
  • Пловдив
Точно така, като запуши отвора, млякото тече от гърдата към шишето. Писах ви съобщение, дайде месинджър или вайбър, където да ви пратя упътването, че нещо не се справям с прикачване на снимки от телефон.

# 685
Какво е най-подходящо да се постила върху подложката за повиване? Става въпрос за такава, която се монтира върху сгъваема кошара за спане.

# 686
  • София
Какво е най-подходящо да се постила върху подложката за повиване? Става въпрос за такава, която се монтира върху сгъваема кошара за спане.
Аз не слагах нищо.
Моята беше такава
Скрит текст:
Лесна за почистване при извънредни обстоятелства Simple Smile

# 687
Точно така, като запуши отвора, млякото тече от гърдата към шишето. Писах ви съобщение, дайде месинджър или вайбър, където да ви пратя упътването, че нещо не се справям с прикачване на снимки от телефон.
Много благодаря. Справих се. Сега да се надявам и че ще имам кърма, термина ми е юни Hug

# 688

[/quote] Много благодаря. Справих се. Сега да се надявам и че ще имам кърма, термина ми е юни Hug
[/quote]
Предлагайте по-често на бебето да суче и имайте предвид, че силата с която бебето суче не може да се сравни с никоя помпа 😉 Аз например така и не се справих с тези помпи, а в същото време вече почти 8 месеца кърмя бебека 😊

# 689
Аз купих две като кърпи от джъмбо - от едната страна са меки, от другата страна не се мокрят, а са като гума. Идеята ми беше да не лепне бебето върху повивалника. Двете бяха 4 лв.

Общи условия

Активация на акаунт