Не на сутиените!

• 17 419
  • 184
  •   1
Отговори
# 90

Стрелче, темичката очевидно е шеговита Wink Усещам нотка на неприязън към авторите обаче Simple Smile

Че аз се шегувам. Усещанията ти обаче откровено не ме вълнуват.

# 91
Добре, Ваше Високомерие Simple Smile Ще го имам впредвид Simple Smile

# 92
Ако бюста е хубав няма лошо да се ходи без сутиен, но в противен случай- не.
Освен това постоянното ходене без сутиен хич не е препоръчително, гравитацията рано или късно ще си каже думата. Wink

Абсолютно! Те просто си нямат идея колко може да тежи един бюст и какви здравословни проблеми може да доведе неизползването на сутиен. Не става въпрос само за естетика тук.

# 93
Жени... и ти също, Стрелче, по-малко феминизъм, моля, повече алкохолизъм! А? Simple Smile

# 94
Ще стегне той... бившите администратори нямат право на глас Simple Smile Никой не може да стегне Wink

Стрелче, темичката очевидно е шеговита Wink Усещам нотка на неприязън към авторите обаче Simple Smile Пък и както се написа в един друг форум:

Цитат на: debnadaviebna
звездите току що се включиха в пряко предаване през облаците и ми казаха, че утре 100ян и инсото ги очаква пребиване от тълпа бесни феминистки, останете с нас, за да разберете за кои самолетни линии извън страната билетите са най-евтини

Почвам да се замислям в коя държава да забегна Simple Smile

О, не! Забележете името на автора, чийто цитат е предоставен  rotfImao

# 95
О, не! Забележете името на автора, чийто цитат е предоставен  rotfImao

debnadaviebna

Joy Joy Joy Mr. Green

# 96
# 97
Бубе, дебнещият е велик спамер, но за съжаление е момче на 15 години Simple Smile (дали не е на 16... забравил съм)

Я си признайте сега, момичета, не внесохме ли малко разнообразие във вашия форум? Simple Smile Ако желаете пак може да се върнете към обсъждането на плетки и храни за хамстери, а тази тема да не поглеждате повече Simple Smile

# 98
 Момчета, моите уважения, обаче присъствието ви е лееко просташко, ш'мъ прощаватИ  Peace

# 99
Бубе, дебнещият е велик спамер, но за съжаление е момче на 15 години Simple Smile (дали не е на 16... забравил съм)

Я си признайте сега, момичета, не внесохме ли малко разнообразие във вашия форум? Simple Smile Ако желаете пак може да се върнете към обсъждането на плетки и храни за хамстери, а тази тема да не поглеждате повече Simple Smile

Всичко е ОК, обаче тези лични титли, подписи и прочие..малко е прекалено, иначе нямам нищо против вас  Peace

А вие на по колко(години) сте?  newsm78

# 100

gydi hit smile3532 Айде на плетките всички! В строй!
муахахахахахахаха

# 101
Простихме ти Wink

Поне се надявам да предизвикахме усмивки в част от вас Wink Плюс това борбата със спама ми идва в повечко, та съм се заразил явно от тази лоша болест от подопечните в моя форум Simple Smile

Peace, сестри

ПП. Леле, откога не съм плел... има няма едно 15-16 години.  Mr. Green
Да знаете онлайн уроци по плетене на една кука? Simple Smile

# 102
 От кой форум идете бре? Я  да го популяризирате малко....

# 103
Леле, какво мнение имали хората за нас Shocked Плетки, хамстери?! Няма ли кой да изкара темата за аналния секс, тц, тц...

# 104

Всичко е ОК, обаче тези лични титли, подписи и прочие..малко е прекалено, иначе нямам нищо против вас  Peace

А вие на по колко(години) сте?  newsm78

Аз минавам за хлапе - на 23 съм Simple Smile Виж 100jan си е улегнал индивид Simple Smile

ПП. А за форума откъдето идваме - не ви и трябва да знаете Simple Smile Специализиран е и съм 100% сигурен, че няма да ви е интересно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт