RYANAIR -14

• 61 040
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Здравейте,

искам да закупя билети от райън за мен и децата( паспорти на децата са изтекли). Искам да попитам в резервацията на кой етап се отбелязва документа за самоличност - когато ги закупувам или може преди check in да въведа данните за другите пътници?
Благодаря предварително.

# 256
Нова линия София-Марсилия от есента!

# 257
При закупуването на билетите записвате само имената на пътниците. Всички останали данни - при чекирането.

# 258
  • София
Здравейте.
Преди около 3 седмици купихме билети Ливърпул - София и обратно за април.
Сега погледнах каква е цената и видях, че има съществена промяна в часовете и на отиване, и на връщане.
Не би ли трябвало да получим уведомление за това?

Благодарение на тази информация и аз си проверих разписанието за юни за Ханя и се оказа, че и при нас има съществена промяна в часовете и вече полетите са доста по-неудобни. А до вчера нямаше... Не знам как ще караме така до юни. Промените са непрекъснати. А сега се налага да променям и резервация, защото трябва към 6,30 ч. да сме на летището за обратния полет, а имаме 2 часа път до там, който при предишното разписание не беше проблем, тъй като полетът беше на обяд. Знам, че никой не може да ми отговори със сигурност, но според вас да очаквам ли още промени?

# 259
И за моя полет за Атина, през Юли, са променени часовете.. Благодаря за информацията, нямаше да разбера иначе

# 260
  • sf
Страхотноооо! Или пък не 🤔 така свеки ще идва по-често в Сф 🤣

# 261
Страхотноооо! Или пък не 🤔 така свеки ще идва по-често в Сф 🤣

Или пък ти ще я посещаваш, да не ти е мъчно за свека.  Joy

# 262
  • София
Здравейте Какво мислите за прекачване в Бергамо с престой само час и 35 минути. Поради тази причина мисля да не купувам чекиран багаж, а приорити само. Има ли начин двата полета да се купят едновременно . Да не говрим, че връщането (прекачването) планирам да е през друго летище, защото е по-изгодно. Май 4те полета трябва да ги купя поотделно? Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 21 фев 2019, 12:39 от nory

# 263
  • София
Здравейте Какво мислите за прекачване в Бергамо с престой само час и 35 минути. Поради тази причина мисля да не купувам чекиран багаж, а приорити само. Има ли начин двата полета да се купят едновременно . Да не говрим, че връщането (прекачването) планирам да е през друго летище, защото е по-изгодно. Май 4те полета трябва на ги купя поотделно? Благодаря предварително.

Мисля, че 1 ч. и 35 мин. е ОК за да имаш време да стигнеш до друг терминал и да си хванеш полета  ако недай си Боже закъснее полета.
Мисля, че няма как да купиш едновременно два билета освен ако не са отиване и връщане от едно и също място (примерно София- Рим, Рим - София)......
Ако са поотделно ще можеш да видиш какви полети има - часове, летища, трансфери и т.н. и да си прецениш времето.

# 264
  • София
Здравейте Какво мислите за прекачване в Бергамо с престой само час и 35 минути. Поради тази причина мисля да не купувам чекиран багаж, а приорити само. Има ли начин двата полета да се купят едновременно . Да не говрим, че връщането (прекачването) планирам да е през друго летище, защото е по-изгодно. Май 4те полета трябва да ги купя поотделно? Благодаря предварително.
За мен е много рисково ! Ако имат предвид двата полета на един билет - не може.

# 265
Аз също не бих рискувала прекачване с 1 ч. и 35 минути престой. Вярно, че Вергамо не е голямо летище, но много често полетите на Райън пристигат със закъснение. Достатъчно е половин час да закъснее и вече сте на ръба, да не кажа - извън борда.

# 266
Здравейте, имам нужда от съвет. Купили сме билети за Барселона през април. Прооблемът е, че цената на  избраните от мен хотели за престой от 4 дни е с 200 лв по-ниска , ако е без право на анулация. Въпросът ми е, какви са шансовете полетът да се отложи/отмени. Не става въпрос за няколко часа, а дни. Някъде четох, че Wizz бяха отложили някакъв полет до Барселона с 1 ден , каква е вероятността да се случи същото с Ryaniar?

# 267
  • sf
Каква е вероятността? Ами никой не може да каже каква, но я има.

# 268
вероятността е малка, но я има, еднаква е с всички
ако хотела ви е без отмяна и не ви се рискува си вземете застраховка

# 269
  • София
вероятността е малка, но я има, еднаква е с всички
ако хотела ви е без отмяна и не ви се рискува си вземете застраховка
... което се оказа адски трудно нещо, ако искаш да ти върнат пари , предплатени за хотел заради отменен полет.
Условието е застраховката отмяна на пътуване да е купена заедно с билетите или макс. 5 дни след това.

Общи условия

Активация на акаунт