Сватба, булките на 2019 тема 3

• 53 018
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
И ние днес си купихме чаши и бокал, много съм щастлива Simple Smile

От къде са чашите?

# 151
От сватбен център София, като на момента ни ги и градираха с имена и дата. Simple Smile

# 152
Може ли да качиш снимка на гравирането, много ми е интересно хубаво ли го правят, знам че е 3лв., но го правят на ръка (не е на машина) и ме притеснява че 2те чаши няма как да се напълно еднакви.

# 153
  • София
Здравейте и от мен!
Аз се записвам като бъдеща кума, поканиха ни в неделя Simple Smile
Бях булка 2017 година в София и ще помагам с каквото мога, смятам, че информацията ми е доста актуална предвид и че 2018 бяхме на 5 сватби общо Simple Smile

Amisuy, нашите покани бяха от Wedding Style и останахме много доовлни и ние и гостите.

Стена с цветя ние си поръчахме от тук (https://www.facebook.com/WeddingFlowersWall/) и всички бяха много впечатлени. Сватбата ни беше в хотел, уелкъм дринка се падаше в едно помещение пред асансьорите. Скрихме ги със стената и си правихме снимки с гостите там. На следващия ден половината ни приятели си смениха профилните снимки с някакъв детайл от стената Simple Smile

Колко ви излезна стената.И дали може снимки .

Стената струваше 400 лева 2017 година. Снимки ще покажа на лично, същата е като на корицата на фейсбук страницата.

# 154
Ето на този сайт намерих бъклици, има и ритуални чаши с намаление. https://martenici-borisovi.com/category/61/baklitsi.html

# 155

Ето го надписа, от другата страна пише датата, а на другата чаша мъжкото име и датата. На мен ми харесва повече така, дори халките ни исках да са ръчно гравирани.

# 156
Amisuy аз поръчах бъклица благодарение на mimi от един сайт много са красиви наистина - https://martenici-borisovi.com/category/36/baklitsi-i-bureta.html.
За свещите аз съм се спряла от една фейсбук страница - Ателие Аркадиа

# 157
Quenny23, даа важното е на вас да Ви харесва, на мен не ми допада почерка на този човек.
Някак си ми изглежда все едно дете го е надраскало.
^^tweeti^^, благодаряя за предложенията за бъклица, може би и аз ще поръчам от този сайт Simple Smile
За свещи се спрях на N candels, видях ги на изложението и съм очарована от тях. Страшно красиви са на живо, беше ми трудно да избера модел, (като цена май са 59лв, ще ги снимам когато пристигнат)

# 158
Здравейте и от мен!
Аз се записвам като бъдеща кума, поканиха ни в неделя Simple Smile
Бях булка 2017 година в София и ще помагам с каквото мога, смятам, че информацията ми е доста актуална предвид и че 2018 бяхме на 5 сватби общо Simple Smile

Amisuy, нашите покани бяха от Wedding Style и останахме много доовлни и ние и гостите.

Стена с цветя ние си поръчахме от тук (https://www.facebook.com/WeddingFlowersWall/) и всички бяха много впечатлени. Сватбата ни беше в хотел, уелкъм дринка се падаше в едно помещение пред асансьорите. Скрихме ги със стената и си правихме снимки с гостите там. На следващия ден половината ни приятели си смениха профилните снимки с някакъв детайл от стената Simple Smile

Колко ви излезна стената.И дали може снимки .

Стената струваше 400 лева 2017 година. Снимки ще покажа на лично, същата е като на корицата на фейсбук страницата.

Може ли и на мен снимки на лично Simple Smile

# 159
Момичета, има ли някоя от вас, която е ходила до бутиците на Стоян Радичев в Асеновград, да сподели впечатления и  роклите как са ценово?

# 160
  • Пловдив
Роклите не знам как са ценово, не обърнах внимание, но продавачките са много неучтиви и незаинтервсовани.

# 161
Аз пробвах две, които бяха по-изчистени и обикновени и бяха по 750лв., но видях и някои по 1500. На мен лично на Чучев ми харесаха повече като качество, но и ми се видяха малко по-скъпи (1000-1400). То зависи какъв момент уцелиш.

# 162
  • Варна
Здравейте,искам да попитам горе-долу как вървят цените за Дж(ако може и да е водещ,още по-добре),предполагам че е за 5 часа и ако може да предложите.Ще съм ви много благодарна.

# 163
  • София
Нашият диджей е Емил Андреев и останахме много доволни. Придържаше се към стиловете, които харесваме, не се държи просташки, говори английски, носи костюм на сватбата даже ни пита дали имаме определени цветове за да се съобрази. Цената преди 2 години беше към 600 лева за 5 часа, после оувъртайм.

# 164
Ние ще сме със Стоян Петров, при него цената е 850 лв за 5ч, след това оувъртайм
Лично аз от ДЖ не бих спестила, той до голяма степен прави събитието Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт