Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 57

• 47 857
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, моля да ми препоръчате Магнезиево олио.

# 601
Момичето със "солна киселина" е писала през мобилната версия - автокоректор.
Най-вероятно става дума за физиологичен разтвор, натриев хлорид.

Твърде вероятно е да е така. Аз също края на януари бях започнала да подсмършам, но доктор Димитров ми позволи да си сложа Стеримар. А то Стеримар и физиологичен разтвор си е едно и също.

# 602
  • Gotham City
1 месец вече не съм спряла да кихам и от там разбира се започва да ми тече  и носа, отдавам го на алергия някаква, не мога да определя от какво, колкото и да го мислих. Въпроса ми е, някой имал ли е подобем проблем и ако да, то какъв съвет може да ми дадете?

# 603
1 месец вече не съм спряла да кихам и от там разбира се започва да ми тече  и носа, отдавам го на алергия някаква, не мога да определя от какво, колкото и да го мислих. Въпроса ми е, някой имал ли е подобем проблем и ако да, то какъв съвет може да ми дадете?
при някой бременни се случва и аз съм така не се притеснявай

# 604
Месеци наред имах такава хрема:( мен ме дразнеха ароматизатори всякакви и цветя, поне като ги махнахме тези двете и нещата се успокоиха.иначе задължително си кихах сутрин и вечер. Вече нямам проблем с носа(8 месец). Не се притеснявай.

# 605
  • Gotham City
Аха, значи дори и алергия не е точно. Като по учебник с всички минуси на бременността карам  Mr. Green

Благодаря ви, дами, значи чакаме да се махне това чудо Laughing

Честит празник на всички прекрасни същества в темата, бъдете много обичани и щастливи  bouquet bouquet bouquet

# 606
Аз съм така с кихане, запушен нос някъде от края на трети месец. На унг ми казаха, че е ринит на бременността и би трябвало да изчезне след като родя(но не винаги се махало😬). Спасява ме физиологичния разтвор донякъде, ама дано наистина премине..

# 607
Здравейте, Мами!!
Честит празник🌷🌷🌷

Не знам дали въпросът ми е за тази тема и затова предварително се извинявам..

Бременна съм в 13 г.с. направиха ми кръвно изследване -Биохимичен скрининг. АГ-то ми днес не работи и няма кой да ми разчете изследването..Някоя от вас дали би могла да ми помогне.. Просто искам мнение, за да съм спокойна до понеделник, докато отида на преглед.

Весел празник! 😊

# 608
Heyly,

Супер са ти резултатите, рискът ти е по-голям от 10 000. До колкото помня от моята докторка всичко над 2800 е супер.

# 609
Heyly,

Супер са ти резултатите, рискът ти е по-голям от 10 000. До колкото помня от моята докторка всичко над 2800 е супер.

БЛАГОДАРЯ!! 😘

# 610
Здравейте и Честит Празник!
В края на 7г.с. съм и онзи ден ми пуснаха кръв и урина. Тъй като няма да мога да се видя с АГ в близките дни, а имам няколко показателя, извън референтните, моля ако някой е по-запознат да ми каже има ли повод за притеснение:
Скрит текст:
Предварително благодаря!:smile:

# 611
Здравейте и Честит Празник!
В края на 7г.с. съм и онзи ден ми пуснаха кръв и урина. Тъй като няма да мога да се видя с АГ в близките дни, а имам няколко показателя, извън референтните, моля ако някой е по-запознат да ми каже има ли повод за притеснение:
Скрит текст:
Предварително благодаря!:smile:
Обадете се на АГ. Австралийският антиген /хепатит В/ трябва да е отрицателен по принцип.

# 612
И задължително го пуснете още веднъж в друга лаборатория междувременно. Има няколко в София (ако сте от София), които работят уикенда (Вита, Токуда).

# 613
Ама то пише,че е отрицателен хепатита 😁.

# 614
  • Наблизо
Момичета,в коя седмица се прави биохимичния скринининг и ФМ?
(Съжалявам за глупавия въпрос)

Общи условия

Активация на акаунт