Чудя се дали да си купя мотор...

• 10 627
  • 200
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Това му се казва "чук без дръжка".
По~малко са му кг.от конете.

# 151
  • София
На мотор не съм се качвал никога. Ако не се брои един соц модел , Балкан 50 преди много , много години. Тва ми е рокерството и падането съответно с мотор.

Почакай, поузрей, шти дам моя, ем ще поостарее още и да го потрошиш да не е за яд. Simple Smile После взимай къстъми. Simple Smile

П. С. Не си купувайте такова нещо, ако не можете да карате.
Не е излизал от гаража от година и половина заради некачествения път.
Какво общо има моженето с пътя.  Ако/като можеш и на хубав и на скапан път все можеш. Респективно, не можеш.
Ако не се съобразяваш или не мислиш и на стъкло може да се очистиш. Simple Smile

Мухахаха, Мид, да. Simple Smile

# 152
Не знам как се казва , знам едно или ме кефи или не кефи , това ме кефи много. Но такава каравана , като на снимката на темата...знам че няма да се кача.

# 153
  • София
Никога не казвай никога.

И за какво ти стои в гаража?Да се скапва?Мотора иска каране,ходи на писта ако можеш да си го позволиш.

# 154
Дрого, не е за писта синия дзвер, който показа.
Да се застъпя аз за пенсионерските мотори - защо им се подигравате? Карат се спокойно, може да се разглежда лежерно околността и водачите им повечето са възпитани, не предприемат толкова рискови маневри.

# 155
Казах вече ...не разбирам от мотори. Показва какво ми харесва...на дизайн. Що да не е за писта ? То и за шосе е нисък а е доста мощен. Този звяр е за адреналин , не за разглеждане на околностите. Като искам да разглеждам околности ...ще си седна в колата , на много по комфортно от мотор.

# 156
  • София
Аре са, шса обиждаме на пенсии ли? Simple Smile
И аз съм пенсионер, нема лошо. Simple Smile
А и той сам го каза - или те кефи или не те кефи. Дукатито, например, е готино, да, но не е моя мотор. Както и драгчето. Simple Smile

Като искам да разглеждам околности ...ще си седна в колата , на много по комфортно от мотор.

Не знаеш кво е усещането. Simple Smile

# 157
Абе и с драг-а си е занимавка. Това да си направиш колата, да я тунинговош, да я подсилиш. Ама гълта много средства. Я си вземете по един мотор. 😂

# 158
Онзи , на кого отговаряш ? Дукатито е скъпа и бърза машина , но пистаците не са баш моя тип...на визия ( за 6-ти път повтарям ) , чопър , драг , агресивна визия и мощ до небеста.
Поне като се изтресеш с 300+ км/ч , директно на купона при дяволчетата.

reap7 , под драг имаше предвид моя пост , синия мотор , не драгстерите коли. Wink

# 159
Дрого, да опънеш този мотор на писта е все едно да вържеш арабски жребец на въже да обикаля в кръг. Този мотор иска дълъг прав път, за да си разгърне потенциала. Поне такава асоциация ми навява, де, не съм никакъв спец. Ние сме с пенсионерски мотор и караме предимно по завои из балкана. Но пък през лятото планираме Трансфагарашан, ако не ни мине котка път.

# 160
Дрого, да опънеш този мотор на писта е все едно да вържеш арабски жребец на въже да обикаля в кръг. Този мотор иска дълъг прав път, за да си разгърне потенциала. Поне такава асоциация ми навява, де, не съм никакъв спец. Ние сме с пенсионерски мотор и караме предимно по завои из балкана. Но пък през лятото планираме Трансфагарашан, ако не ни мине котка път.

Тва да не ти е от Източния до Западния бряг в Америка...5000 км ? Под писта разбирам , такива като на Формула 1 , не отсечка 400м.
Успех и много забавления на планираният трип.

Моята работа с моторите е като кокошката и просото. Но хич не ми харесват масовите модели , колкото и скъпи да са. Нямат индивидуалност. Друго си е , когато е вложено творчество в машината. Знам че няма да ми разберете мотивите но това харесва и това е. Точка.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 13:56 от Khal_Drogo

# 161
  • Варна
Това сме изборът на мм, машината и аз Simple Smile Машината ми харесва много и добре си се поразходихме Варна - Карандила.
Научих се да се возя и той се изкефи, че бях с него, споделих мъжките му лудости..

# 162
  • Варна
Ей така се мотахме 4 дни:

Куфар, протектори за ръцете му, енджингарда и слюдата сложи и тръгнахме.
Ако искате ще покажа какво ме накара да му купя якето и защо го поощтрих да сбъдне тази си мечта...

# 163
  • София
Страхотно, точно такива мотори също много харесвам! Красив, бърз, стабилен, става и за дълги разстояния, удобен и за теб да седнеш отзад! За техническите характеристики не знам, има други, които могат да обяснят. Екипировката е много важна част от пътуването с мотор, не може да се качиш с дънки и пантофки на мотора.

# 164
  • Варна
Нищо не разбирам аз от мотора само го харесвам и се возя с кеф Simple Smile Яке, шлем и ръкавици имам, ботуши нямаме и двамата, аз и панталон.
Не ме качи да ме вози докато нямах горните.
Колеги казват, че ми отива и си мислят, че карам аз. Мм само ме подбазиква да изкарам категория за по-малка машина, той ме вижда с Веспа, аз харесвам визията на неговия, казва че има и по- малки ....

Общи условия

Активация на акаунт