Чудя се дали да си купя мотор...

• 10 671
  • 200
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
    Браво Мира,огря позитивно темата! Purple Heart

Случвало се е и без екипировка и по черни пътища в късни часове.
    Желая на всички позитивни,безаварийни тръпки и приключения!

# 166
    • Варна
    Благодаря, Вивиана Simple Smile Заслужава момчето ми, това е истината. Сега ще ви разкажа някои мои мото заключения: всички миризми остават в шлема за известно време, особено тази на фъшкии ... Насълзяват ми се очите, ма това е положението Joy Като вземе да му се клати главата едно такова отсечено, значи бързо кара Simple Smile Като си местя ръцете съм го била обарвала и т.н.
    Моторът може да се хлъзне на маслено петно на пътя, пада се, не е страшно щото не е с голяма скорост. Може да се случи на рождения ти ден Simple Smile Колената не посиняват веднага и когато не знаеш таз работа, и работиш в университет с права делова пола и сини колена, ма много сини, околните се смущават ... пък аз се гледам и си мисля WTF ...

# 167
    Човек, по-грозен мотор не можа ли да купиш?
    На мен си ми харесва и то много, защото отговаря на годините и социалното ми положение.

# 168
    Подигравайте му се вие на Манекенов, ама той ще спести от екипировка, щот ще си пърпорка с дваесе с тоз мАтор Mr. Green

# 169
    • Варна
    Аз пък пожелавам да си го караш с кеф Simple Smile

# 170
    Подигравайте му се вие на Манекенов, ама той ще спести от екипировка, щот ще си пърпорка с дваесе с тоз мАтор Mr. Green
    Баш с 20 няма да го карам, щото е 118 коня и има впечатляващ въртящ момент с неговите 6 цилиндъра. Освен това е и много удобен, седалките му са като на лека кола, водача и пасажера имат по две места за поставянето на краката, да не забравим радиото с възможност за добавяне на CD-чейнджър или AUX + USB с тонколони отпред и отзад, ABS, автопилот... глезотии има повече от достатъчно. На мен си ми харесва и не бих го сменил с никой друг. Малка подробност е, че е от любимата ми марка.
     Един виц по темата: Говорят си собственици на пистов мотор и на чопър, първия започва да се хвали, ето тук минах с 150 км/час, там минах с 180, а другия го попитал: А някой видя ли те? 

# 171
    Абе, ако няма поставка за чаши, не ми го хвали, удобни били седалките, а кафето???

# 172
    Абе, ако няма поставка за чаши, не ми го хвали, удобни били седалките, а кафето???
    Хах! А не искаш ли задната седалка да е вибрираща?

# 173
    А не е ли вибрираща? А затопляне на седалките? Relieved

# 174
    • София
    И масаж.Simple Smile

# 175
    • Варна
    Дайте идея за мотопътешествие, къде сте ходили?
    Ние лятото ходим много на балчишката тузла или в Шабла за вечеря, а за пътешествието маршрутът беше - Варна, Мадара, Преслав, Котел, Жеравна, едно сливенско село, Карандила, Плиска, Варна ...

# 176
    • София
    Алпите,Гърция,Ривиерата и ето такива.

# 177
    Алпите,Гърция,Ривиерата и ето такива.

Друго си е един тур през южна америка...до мачу пикчу.

# 178
    • София
    Заминавай Grinning

# 179
    Аз имам завършен курс за класически и спортен масаж, но си ми далече, иначе бих ти направил един безплатен масаж.
     Кики, подгрев на седалките не съм видял да има, но има регулируем подгрев на дръжките на кормилото.

Общи условия

Активация на акаунт