Чудя се дали да си купя мотор...

• 10 646
  • 200
  •   1
Отговори
# 60
VTT примерно. Или Нокиа.

# 61
Мдаа.. те тук в България са по улицата и просят за кафе..

# 62
  • Бургас
Какво им е на алпинистите? Впрочем ако си на мотор, ще ти уважат ли застраховката живот или го смятат за прекален риск?
Начииии, току що остави съпруга ми без мотор. Нямаш срама!

# 63
  • София
Нали не познаваш такива,как знаеш?
Да не им пише на гърба?
Simple SmileSimple Smile

# 64
Хаха, точно Путин е като по учебник....нещо като Наполеон.
На алпинистите нищо им няма - освен общото за всички изброени групи: пристрастяване към адреналина. Разбира се, отклоняване на значителни средства и време за начесване на крастата, придружено с доста ненужно рискуване на живота и лъжовното чувство, че покоряват нещо си, че имат достъп до някакви неща, недостъпни на простосмъртния еснаф. Има доста откачени на тема природосъобразен живот.

Мотористите биват всякакви.
Има пропадняци, които само дебнат къде и с кого да се напият и търкулнат. Съборите са добро място за тези неща. Тия много обичат да се фукат и изхвърлят кой какви джаджи си е накачил по мотора, като че е по-важно от всичко друго на света. И вЕрно им е по-важно. Лично за мен те са едни позьори и комплексари. Докато се мотаят и перчат по съборите, половинките им кибичат вкъщи с децата и гледат да пазаруват на промоции в Кауфланд. И после - що ли не ги разбират?
Има и такива, които просто обичат да си пътешестват кротко на мотор, включително избягват сборищата - нещо като оня герой от Дзен или изкуството...
Вторите някак са ми по-приемливи. И семейство едно такова познавам - без деца обаче. Пътуват си бавничко по пътищата, обикалят насам-натам. Просто са по-мобилни с моторите и им излиза по-евтино, отколкото с кола.
А има и едни рокерски банди. У нас не са много изявени, но в Германия примерно са си нещо като полувоенни организации. Че и мюсюлмани има такива, доста са агресивни и опасни.

# 65
  • Бургас
Манекена не се е вясвал цели 5 страници. Навялно вече "бяга с 200-300" с новия мотор....

# 66
Или жена му е запорирала банковата му сметка, та не може да кихне 40 бона за Голям мотор.

# 67
Манекена не се е вясвал цели 5 страници. Навялно вече "бяга с 200-300" с новия мотор....

Бяга от жена си Joy

# 68
  • София
Подозирам,че сега попълва искане за кредит да го зАкупи.
И ще ни пусне фотки как вее грива.Grinning

# 69
Леле как сте се размечтали. Няма смисъл. Манекена няма да си купи мотор. Даже и скутер няма да си купи. И ако го кара по такваз ми ти ризка като на картинката и единствено носи ръкавици за да си мисли че е уау, то пиши го бегал. Манекена сигурно никога не е проверявал какви са цените на дрехите и предпазните средства, за да го кара тоя мотор. Може пък и да си купи и да направи услуга на жена си. Знам ли. Rolling Eyes

# 70
Манекен, ще споделиш ли, защо правиш проучването всред бг-мамите, -лелите и -бабите? Grinning

Иначе развитието на темата ми харесва. Дори един мотор може да бъде повод за моабет за какво ли не.

# 71
  • София
То и един пръст  може да отприщи доста размисли тук .

Сигурно иска да ни направи един бг мамски мото събор.

# 72
И ще ни пусне фотки как вее грива.Grinning
Дано не е някоя проскубана миша опашчица, че такива карикатури се подвизават на средна възраст, теметата оредели или направо лъщят, ама иначе отзад едни мазни 5 косъма като символ на Fuck the system...и една обичка ги краси Grinning

Поздравче
Скрит текст:

# 73
Казвайки "мотор", имам в предвид голям такъв, може би един от най-големите. Съпругата не иска и да чуе, но аз вероятно ще си го купя. Любопитно ми е да разбера дали само моята съпруга е против моторите, или има и други такива. Анкетата не е задължителна, но само гласувалите могат да видят резултата. Вие сте!

Надявам се да успееш да прочетеш и моето мнение.
Аз много харесвам мотори. Когато бях тийнейджърка постоянно се движих с рокери, обикаляхме черноморието с мотори и живяхме много Simple Smile
 Моят възлюбен сега много иска да си вземе мотор, но когато обичаш някого първото нещо, което ти идва е да искаш да го предпазваш, от самия него ако се налага. Не вярвам някоя съпруга да има нещо лично против моторите или хобитата на мъжете си, но ние искрено се пиртесняваме, когато това може да е заплаха за вас Simple Smile
Успех с мотора (дано си вземеш чопър)

# 74
  • София
Воеводо, понеже се опасявам, че сме набори - сподели  на колко си горе-долу, за да знам и мен кога ме чака критическата..... така де; лично аз бих си взел спортна кола Grinning Grinning Grinning  

Ама голяма ли? Като големия... мотор Манекенски. Joy
Ха, не, нещо като този корвет
https://www.google.com/search?q=%D1%88%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D … rc=Mac4pHpxZfMXgM:

Общи условия

Активация на акаунт