🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

• 38 391
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Папи Ханс според мен ще е добър имитатор, въпреки, че гласовите данни не са особено силни при него.

Мария Илиева ще е слаба, добре пее, но ще й е трудно да избяга от себе си и не вярвам да е много добра като актриса.

Тита не ми вдъхва доверие, че ще се справи, но може и да ме изненада.

Петя Буюклиева не мога да я търпя, но мисля че ще има и сполучливи образи.

Деси Добрева ми е много вдървена и скучна, но пак казвам в това шоу всеки може да изненадва с неподозирани дарби. За пеенето няма спор.

Дичо също ми е по - скоро скучен и не залагам на него, но ще гледаме и ще видим.

# 151
  • Испания
Мария Илиева вече направи чудесна имитация.

Дано не е единствената.

# 152
  • софия
Деси Добрева и фантастичен глас, но съм 95% , че ще е пълно дърво като имитатор. Петя има много спесифичен глас и сценично поведение - всички имитация ще са еднакви.
Пепа Кекса , колкото и да ми е противен, ще бъде сигурно най-добрия.
Тита ще бъде копие на Гери-Никол - въздух под налягане.
Цецо.....е това ще бъде изпитание да се гледа и слуша...в комбинация с Рачков......

# 153
  • тук, на мястото си
Цецо ли? Кой Цецо?

# 154
  • софия
олее, извинете, моя грешка, не знам защо съм останала с впечатление ,че онова гномче , физьорчето, ще участва....чак си отдъхнах Simple Smile

# 155
  • Пловдив
Аз бих се радвала да участва Веселин Маринов. Като гост се справи много добре с имитацията. Освен това има чудесен тембър и ми се иска да го слушам в стил различен от неговия.

# 156
  • Пловдив
Има хубав тембър и се оказа добър, но едва ли може да си позволи, да се занимава с Капките 3 месеца.

# 157
Нямам търпение да разкрият и последните двама участници и шоуто да започва.  Party smileys благодаря за темата!  bouquet  Hug

# 158
  • София
Според мен, всеки участник е избрал песните, които да интерпретира, защото смята,ч е ще се справи добре. Нали участвта БГ ' звИзди" и не трябва да се изплагат.

# 159
  • Испания
Това е повече от очевидно + поне някаква визуална прилика с имитирания обект.

# 160
  • София
Визуланта прилика с имитирания изпънител зависи от гримьорите. Вече няколко издания, виждаме как се справят.  Joy

# 161
  • Испания
Визуланта прилика с имитирания изпънител зависи от гримьорите. Вече няколко издания, виждаме как се справят.  Joy

Не, не зависи. Имам предвид, явно, съвсем друго. Наблюдавам го и в Испания, и в Русия. Затова и го написах.

Както и да е.

# 162
Защо ми се струва, че някои от участниците не бяха доволни от част от песните, които трябва да пеят? newsm78 Шести сезон не съм го гледала, но в предишните това ми направи впечатление, а в някои случаи дори участникът за пръв път чува даден изпълнител или песен newsm78

# 163
  • София
Аз имам една теория, която разбира се е плод само на моите размисли. Мисля, че при сключването на договора се избират определени образи по желание на участника, а останалите са на късмет или по-скоро, както ги нагласи продуцентът.

# 164
  • Испания
Защо ми се струва, че някои от участниците не бяха доволни от част от песните, които трябва да пеят? newsm78 Шести сезон не съм го гледала, но в предишните това ми направи впечатление, а в някои случаи дори участникът за пръв път чува даден изпълнител или песен newsm78

Защото добре се справят със задачата да заблудят драгия зрител.

Аз имам една теория, която разбира се е плод само на моите размисли. Мисля, че при сключването на договора се избират определени образи по желание на участника, а останалите са на късмет или по-скоро, както ги нагласи продуцентът.

Второто. Вероятно в съотношение 75/25.

Магията на телевизията.

Нямам нищо против да ме "лъжат" по този начин, стига да ме забавляват.

Общи условия

Активация на акаунт