Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 130
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Нюк, аз имах(м) проблеми с крсъта. Пих първо едно болкоуспокояващо, от което ме боля стомаха. Невроложката каза, че то само замазва работата и ми изписа баклофен. Пих го два месеца и го спрях. Все още ме наболява, аз скоро го спрях, може би трябваше по-дълго да го пия. При мен е мускулна болка мисля, но пък ми каза да пия и добавки за стави. Като стана сутрин съм много зле и правя 2-3 йога клипове, които доста ми помагат. Едното е специално за ишиас и болки в кръста. Прецени и ако искаш ще ти ги пратя.

# 526
тази тема май придобива обратен наклон . давайте да измислим нещо и да се стягаме. Imp

демирче, напускане на работа напролет не е толкова зле. сезона пролет-лчто има най-много раб. места. Ти си обърни нещата за мотивация и как да се стегнеш да си красива за някое интервь. Защото както се чувстваш и каквото излъчваш така те приемат хората. Те не те качват първо на кантара ... успех.

Болки в крзста е и мой проблем. Ей как имаме еднакви проблеми.

# 527
  • here, there, everywhere
Angela61, аз май я имам тази книга, но не съм я чела. Ще я погледна. Помага викаш?

Духче, при мен болката е в плешките, особено в дясната. Калпава ми е стойката от дете още. Преди съм пила ибупрофен , обаче наистина стомахът ми се прецаква от него и не го искам. Може и аз да разтегна с някоя йога. Може да метнеш ако имаш нещо изпробвано.

Bella_ciao, ще си казваме, че това е обратна психология та дано някой повлече крак в правилната посока.
Мързи ме да готвя и метнах една супа от тиква. Ако някой се муси, да не яде.

# 528
  • Зеленият рай в сърцето на България
Повечето капсули са на база зелено кафе или чай с добавки от други натурални съставки. Активното вещество е кофеин. Трябва да пробваш кой вариант за теб е най-действащ.

Може няколко примера, защото не знам нито един вид? Може и на Л.С., за да не се приеме за реклама.

demirche Разбирам те. Както момичетата са казали след лошото, неизменно идва добро.
Аз толкова пъти започвам отначало. Оправдавам се с всяко сътресение и проблем с работа, деца, семейство ... Но напоследък се опитвам да следвам съвета от една приятелка: "Дори един ден (2-3) да омажа  положението .... на следващия, нека е нов ден... и по-добре режим с ден-два нережимни, отколкото голямо плюскане без край...."
Въпреки издънката опитвам да вляза в релси бързо, защото иначе се понасям по течението.... Мисля си, аз нали и без това прегреших, хайде още няколко дни, хайде от 1ви или от понеделник с нови сили .... , но понеделникът все не идва. Та явно и на мен волята ми куца и е ясно, че без прегрешения няма да мина, затова се опитвам поне да ги овладея навреме.

# 529
Нюк, след работа ще ти пратя. Ще ти помогне сигурна съм.

# 530
  • here, there, everywhere
Златно Духче, златно  Heart Eyes. Не се притеснявай, когато сколасаш. Като гледам колко ще са ми натоварени петъкът и съботата, най-вероятно няма да успея да ги пробвам преди неделя.

# 531
  • Мадрид / София
Nuclear, бях стигнала до положение да не мога да си измия лицето, толкова ме болеше и не е лъжа, че 3 г. бях в това положение. След като прочетох книгата и правих упражненията, както ги описва авторката, се раздвижих и сега рядко ме боли.
Frozen, аз съм в Испания и гледам тукашните марки, затова и да ти ги кажа едва ли ще ги намериш. Не ти остава друго освен да гледаш по магазините/аптеките какво се предлага. По интернет купувах едно дето се казва “Green  coffee” на Biotech - USA, но е слаба работа. По-добре е някое друго.

# 532
Я да се стягате, яденето не решава работни проблеми, доказала съм си го емпирично, така че спорайте моля със самоунижението и самоунищожението
Вирваш носа и разхождаш спортно тяло, поне да дразниш мръсниците в офиса
Ню, и аз оправих гърба с кога, но с добър инструктор и в група

# 533
Духче, при мен болката е в плешките, особено в дясната. Калпава ми е стойката от дете още.

Неведнъж на близки и познати при подобни проблеми съм препоръчвала Габи, сестрата на Инес С. Дори онлайн момичето прави чудеса в посока отстраняване болките на хората. Wink Факт е, че в Тубата клипове има много, но каква част от тях са от сертифициран специалист, конкретно в случая- кинезитерапевт?

# 534
масажи за мускулите при плешките!

# 535
За да снимаш йога клипове, насочени към разтягане на мускулите и облекчаване на кръста, гърба и врата, не е нужно да си кинезитерапевт. Иначе винаги е добре някой експерт да се занимае с конкретен проблем, но не винаги има възможност за това.
https://www.youtube.com/watch?v=pyFNz8zJSdw&t=1324s
https://www.youtube.com/watch?v=eiQjt0WSVHk
https://www.youtube.com/watch?v=FIxkotCQobg
https://www.youtube.com/watch?v=H6IsIWlSVkA
https://www.youtube.com/watch?v=NPt3e-2Hvvw&t=13s

# 536
Демирче, аз вече не пиша тук, само чета, но нямаше как да подмина казуса ти. Преди 6 години бях в същата като твоята позиция. Беше ми много обидно, казаха ми се думи, в които, ако бях повярвала, никога нямаше да стигна до тук в професионален план. За месеца, в който знаех вече, че ще е последен, си направих проектите по най-перфектния начин, по който можах. Станаха като кукли. Тогава работих в маркетинг агенция и не беше трудно, след като ме изгониха, да видя резултатите на труда си. Последните две компании, за които подготових проекти,  се бяха вслушали в съветите, които шефът ми впоследствие представи като свои. Две мега успешни за клиентите кампании. Според мен не след дълго са си дали сметка какъв човек сами изгониха. или поне така избирам да мисля аз. Сега са никои те, а аз съм в още по-добра и голяма компания.

Та искам да ти кажа да не се подценяваш в този момент, да не си сриваш самочувствието и да гледаш на ситуацията като възможност. Не знам къде живееш и с какво се занимаваш, но навсякъде има зверски глад за кадърни и опитни хора. В този смисъл няма да останеш дълго без работа Simple Smile

P.s.: Кайсия, пих преди време 5htp и при мен имаше ефект Simple Smile

# 537

Благодаря ти, Blackisback,
Описа точно и в детайли чувствата и мислите ми в момента.
Драстичното усещане за мен идва от факта, че всичко се случи буквално за дни. Без никаква промяна от моя страна. И ми е трудно да повярвам.
Безкрайните анализи, които минават през главата ми, ме изтощават. Плюсовете и минусите ми...кадърността си съм поставила на карта. После си давам факти в обратното, сама. И се опитвам да се дръпна за косата, над блатото, в което се опитват да ме вкарат.
В този месец на предизвестие, се срещам вече и с възможните бъдещи работодатели. Получих и уникално тел.обаждане, в което работодателка ми направи анализ, според Human design / искаха и час на раждане при кандидатстване /. Разказа ми, че съм " прожектор", а те били родени лидери, а тяхната позиция е доста изпълнителска и можело да ме пречупят, ако ме вземат при тях. Впечатлена съм! Има работодатели, които правят екип с мисъл и в тази посока. И сега чета и се откривам...може би това наистина ще се окаже възможност за мен. Simple Smile

# 538
  • София
Днес закусих с прословутият Скир ( натурален ). Толкова безвкусно нещо не бях опитвала, но сутрин ми е все едно и ям, за да не пия кафе на гладно. За един час докато се добера до работа така озверях от глад, че се втурнах на хляба на една колежка и нагълтах една филия с майонеза и домат ( друго нямаше ) буквално като луда! Със се палтото, чантата и т.н.  Подобен глад изключително рядко ме спохожда и обикновено е ако с някаква храна съм си вдигнала захарта. Та, започвам да мисля, дали съдържанието на този Скир ( 0,2% мазнина, 4 гр. В и 11 гр. протеин ) не е това, което е описано. И консистенцията му напомня на имитационен продукт. Не знам, но със сигурност няма да купя повече. Наливам се с вода и едвам се одържам да стане 12 ч. и да си изям пържолата със салата и много се надявам да ми "мине", защото съм на ръба да хукна за още тесто!

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 14:55 от Franie

# 539
аз ям плодовия, 81кал и 7гр въглехидрати за 150гр кутийка
но да, малко си е, вчера ми беше десерт за обяда от две яйца

Общи условия

Активация на акаунт