Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 079
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Предвид, че ще е само на череши и вода, не мисля, че е нужно да избира ягодите, по-добре това, което ѝ се яде. Мен по-скоро ми се струва, че твърде дълго ще държи тялото си с малко храна, сега то гладува, после зависи от салатите, а черешите също не са разнообразна храна. Внимавай да не си докараш здравословен проблем, не е шега  продължителният дефицит на достатъчно витамини и минерали. Според мен в салатения период, заложи на разнообразни салати с качествени протеини.

# 601
  • Мадрид / София
Плодовете изстъргват стомаха и аз лично не бих си го причинила, но на други може да им е добре, знам ли.

# 602
  • София
Херци, и аз нямам проблем цял живот да си карам на този начин на хранене, защото обичам солено, месо, салати и всичко, което си е по режима, но изпитвам панически ужас ( все още ) да не кача отново 20 кг. Разказвала съм и няма да затормозявам, но след стрес ги качих за няма и 2 месеца без да ям кой знае какво, отключих ИР и после ги свалях със зверски усилия..хм..вече станаха 7-8 г. Просто има моменти, в които психически се изморявам да го мисля ежечасово. Паника ме хваща ако на работа нямам правилната храна, в нас не съм напазарувала и може да се "метна" на някоя паста и т.н.
Дези, 164 см. съм, но всичко се трупа на бедра най-вече. Дори на хаш не е толкова.
Angela61, това с яйцата и млякото не е нищо особено. Или съчетаваш двете в количества, които те насищат или редуваш. Не искам да ям яйца + масло, защото имам драми с жлъчката и избягвам да я товаря с твърде мазно.
Киселото мляко ми дава хем свежест, хем и някакви В. Да кажем, че за един ден изяждам 5-6 варени яйца и кофичка мляко с не по-малко от 3,6%  мазнини. По тази схема за 2 дни разкарвам всички поражения от 3-4 дневна почивка т.е. задържаната вода най-вече. Ако успея да го направя повече дни - има сваляне и на мазнини.
Понякога за междинка си забърквам млякото с ягодов протеин на прах.

# 603
Ноеми, при мен неяденето вечер много добри резултати дава
Франи, тя битката е вечна, но при мен храненето е инстинктивно правилно, не ми тежи, предпочитам да ме мислят за маниачка, но не иа мразя сутрин в огледалото. Шоколад и алкохол може според моята библия Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 20:31 от Herzen

# 604
При мен също - хранене преди 18 ч. но ми е трудно да се организирам, защото не съм се прибрала от работа преди 18, а ако се нахраня преди да си тръгна, значи че и трите ми хранения ще са на работа и нито едно от тях няма да е с топла храна.
Днес изкарах 22 часа фаст и 6 часова разходка по баира над Симеоново. Съответно днес ще съм само с едно хранене - пиле на грил, но не ядох много.

# 605
И малко ям, и вечер не ям, и кантарът не мърда от месец. Един килограм се върти нагоре надолу, та не е траен, а си е цял месец.

# 606
Съни, дай си време
Аз дълго ядях правилно и малко без да свалям, почти два месеца, но тояя път не се върнах отмъстително към варианта 'каквото и да правя, не става'. То и с фитнеса объркавах нещата, защото бях гладна, но търпеливо спорувах и ядях правилно, пък каквото стане. Тялото се намести, храната е малко, но все пак достатъчно, вече се глася да съм 60кг в края на месеца. И дай боже 55 за лятото Simple Smile
Абе не сно, но пак да си кажа, ядем повече и не се усещаме. Сиската като  каза 120гр месо, мислех, че ще пукна от глад. Ама то обядвах пържола с кюфте. Я сега да видиш как свигнах на 120-те грама и не съм гладна.

# 607
  • София, Лагера
Herzen, ти какво точно правиш? Как се храниш?

Благодаря за подкррепата, момичета! Flowers Rose Наистина много ми помагате!

# 608
Закуска 1 или 2 яйца и 60гр шунка, обяд пържола и шепичка зелена или зелева салата
Два фаста - понеделник и петък, понеделнишкия е винаги ок, тоя в петък понякога хартисва с нещо дребно вечер
Алкохол - 4ри пъти седмично, като петъка е ден за парти и 4ри бири
И един шоколад седмично, разпределен според желанията
Но все пак съм 61кг, далече от желаното
И вечерята успях да я спра от 2 седмици, в студеното време просто не ми се получаваше

# 609
  • София, Лагера
Мерси! А "фаста" е само на вода ли е?
От колко време си така? По колко сваляш на седмица?
И по принцип ли така си се храниш, или само докато достигнеш желаното тегло? А то колко е?
Извинявай, че те засипвам с въпроси!

# 610
Ооо, това е ударно, миналата година така свалих 8 кг
Фаста елиминира отклоненията през уикенда
Понеделнишкия е на вода, петъчния е с бира
55 кг искам да съм, но съм лигава и несериозна, спортувам заради високо кръвно, не отказвам шоколада и алкохола, искам да отслабна, но нямам желание Simple Smile

# 611
  • София, Лагера
Благодаря ти, Herzen Grinning

# 612
Благодаря за подкрепата, момичета! Smiley Heart
Аз обичам да се храня разнообразно. Не налитам на нищо специално, за щастие сладкото не ми е любимо. Но не си представям, че ще ям по една филия хляб или половин баничка веднъж месечно. То егати живота това, по-добре да си ходя дебела!  Иначе не пия нищо безалкохолно, освен вода и айрян, но айряна го броя за храна.

Ще пробвам да карам на салати и яйца известно време. После, като излязат черешите, минавам на череши и вода една седмица... мамка им и килограми, ще ги разкарам!
И ще ги качиш за 2 дни, като върнеш хляба и баничките. Simple Smile                   Кг, свалени с драстични мерки, Никога не са трайно свалени. Ако искаш завинаги да се отървеш от тях, намери приемлив начин на хранене за теб, който можеш да следваш с години и тялото ти самО да ги разкара. Иначе, рискуваш цял живот да си "на диета", а никога да не си на желаните кг.

# 613
  • София, Лагера
Значи в моя случа въобще не става дума за "връщане" на тестата. Аз, за щастие, така и не съм любител на тези неща, но все понякога се изяжда една филия, все на РД ходиш и изяждаш малко торта, някой палачинка на гости на баба, пържени картофи с цаца на морето...

За протокола - днес съм - 200 гр. Все е нещо. Последен ден от режима ми е, като тегля чертата съм -2,9 кг. Радвам се, че ги разкарах, но все пак съм леко разочарована, очаквах повече.
Според мен, а и не само според мен, проблемът в несвалянето ми е това, че по принцип много малко се храня, цял живот съм била така. И организмът ми е винаги в режим "оцеляване". Стандартна грешка, която нямам идея как ще оправя. Преди години след първото раждане ми направиха режим, уж за отслабване, пък качих 3 кг за 1 месец. И спрях. Не можех да си позволя да продължа и да кача още 3 Sad Озадачих и доктора.

# 614
Христос воскресе, момичета! easter easter easter

Днес започвам тридневен яйчен фаст. Долу козунаците! (Аз съм алергик, та нямам избор)

Франи, и аз трупам на бедра. Класическа женска фигура. Но други жени имат тънки крака, а трупат в горна част. Проклета работа са това краката!
Започнах да следя Ерин Стърн, 2х Мис Олимпия- страхотна фигура, феноменални крака! И дава ценни съвети (като се абстрахираш от силния грим. Мен ме стресна като я видях първия път, но продължих да гледам, и съм доволна. Щях да я изпусна заради това обаче, предупредена си. Laughing)
https://www.youtube.com/watch?v=uHMc1NYQe8Y

Херцен, ще вкарам 2 фаста седмично веднага след маратона. Не се губи мускулна маса нито от фаст, нито от кардио, напук на злите езици. Отровата е в дозата.
На боксьорския уикенд научих, че тридневните фастове били най-добри. Втория ден е ад, на третия не си гладен изобщо, и резултатът след третия ден е фрапиращ. Нямам търпение да се пробвам, и ще ви досаждам тук с резултатите на експеримента. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт