Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 074
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета,отдавна не съм писала , но ви чета.Тук съм,така да се каже ,в играта съм,но започнах работа и ми се промени малко цялата организация.Към днешна дата съм 64кг,ръст 162.Започнах на 7 април невъглехидратната диета.За първи път я правя,но много ми допада.Сега съм в средата горе долу.
След малко отивам на пилатес.
Хубав ден момичета!

# 616
  • София, Лагера
Момичета, може ли да ми кажете как правите фастовете? Тоест кога е последното хранене?

Например ако сутринта закусвам и следващото ми хранене е чак на следващия ден на закуска, това води ли се фаст?  Или от например неделя вечер последно хранене, целия понеделник без нищо и хранене чак вторник? Така имам 1 цял ден без храна.
Сори за тъпия въпрос, ама като ми е за пръв път...

П.п. Ако за фастинг се брои хранене от вечер на вечер, то аз години наред съм живяла на фастинг Simple Smile)) Преди де, не сега.

# 617

Минимум 16 часа за да има ефект.
Ти си правила прословутото 24-36 часа

# 618
  • София, Лагера
Ами не, нищо конкретно не съм правила, просто по принцип си се храних само вечер, а цял ден карах просто на кафета Wink Майка ми до ден днешен така живее, цял живот.
Благодаря ти, TaniaDimi !

# 619
Няма защо,радвам се  като съм полезна.
Не знам дали много кафе е добре. Вероятно ,ако е за подтискане на глада не е добре. Аз от студентка си падам по 24-36 часовото гладуване (беше много на мода през далечните 70-75 години на миналия век и преди разни плодувания).
Номера е да не се насилва човек. Гладът идва на вълни и е достатъчно една глътка вода да мине. Ако не минава трябва да се поеме нормално храна,а не някакво залъгване-похапване. Най-лесно се издържа само на вода. Много по-лесно и приятно е от хранене n-пъти на ден по малко (при мен специално мисълта ми е постоянно в следващото символично "хранене").
Внимание: при по-дълги от 36 часа гладувания трябва захранване,а и подготовка преди това.
Аз лично предпочитам кратки и чести.

# 620
Ами не, нищо конкретно не съм правила, просто по принцип си се храних само вечер, а цял ден карах просто на кафета Wink Майка ми до ден днешен така живее, цял живот.
Благодаря ти, TaniaDimi !

И цигари ли? Защото е стандартна комбинация и животен стил в България. Извинявай за любопитството.

# 621
  • София, Лагера
Не, без цигари.
Ама аз говоря за студентските години (когато също не бях слаба), сега съм на 41 Simple Smile

# 622
що така, Тони?
я разкажи между кое и кое се луташ
Спретни набързо едно японско чудо, даже да не я направиш цялата, поне няма да ти се яде много- много

Херци, нещо не мога да се организирам в последно време. Отделно от това започнах всяка сутрин да пия топла вода с оцет и мед и елиминирах дългогодишния проблем с WC. В резултат на това ми е супер лекичко на корема и някак се заблуждавам, че съм отслабнала. Съответно си ям. После се качвам на кантара и ми иде да си разбия главата в стената. Тази лекота, която усещам, ме подлъгва адски много и сега се боря с това. Японското чудо не е ли твърде драстично? Не мога да си представя, че бих се справила. Ти обаче си адски права, че просто порциите ни са големи. Това е истината. Ям прекалено много. Освен да започна отново да тегля и записвам, така най-добре се получават нещата. И да спра да ям вечер, както казвате.

# 623
Здравейте 😁Помните ли ме.Преди време бях при вас. Лутах се между диетите докато не открих НВ-ВМХ. Успях да стигна желаните 58 кг и дълго време си го спазвах.И изведнъж живота ми се обърна с главата на долу. Започнах да получавам паник атаки и сега съм с диагноза паническо разстройство,на успокоителни и антидепресанти.63 кг и неконтролируем глад .От вторник започвам промяна.Всекидневно тичане,храна-месо, яйца, зеленчуци,извара ,салати,плодове (малко).Реших да е от вторник защото тук тази седмица е велик ден.Та да не прецакам диетата още от началото. Взех си протеин които ще пия вместо вечеря и ще взимам по 1 синефрин половин час преди тичане. Това е плана ми от вторник. Децата са на две и половина и имам една идея повече време за себе си. Имам нужда да се отчитам някъде защото волята ,издръжливостта и стимула са ми на 0.Хубав следобед на всички!

# 624
Пингвинче, аз те помня! Grinning
Добре завърнала се и Христос Воскресе! С тебе сме на едни географски ширини, нали?

Да ви покажа любимата салата:
Ето този микс със ягоди, уме оцет и лъжица тахан. Става феноменално! Препоръчвам!
Явно няма да съм само на яйца тези 3 дни. Laughing

# 625
Да попитам ,по време на фастовете пили ли сте зелен чай ? Пробвах от сутринта,да видя дали по-лесно ще изкарвам,но много ми се гади ..

# 626
По време на фаст пия само вода, топла вода и ако трябва да седна с хора си правя чай от мента, че им прави впечатление - била съм забравила да си сложа пакетче в чашата Flushed

# 627
Зеленият чай на гладно и без захар, така си действа. И на мен ми се повдига почти веднага, но защо реши, че по-лесно ще изкараш фаста с него? По-скоро ментов чай, той подтиска апетита за сладко, а на мен и като цяло, освен това подобрява дъха, че при гладуване, доста се променя.

# 628
Воистина воскресе! Deziderata радвам се че ме помниш. Аз съм в Чехия 😁

# 629
  • София
Пингвинче и аз те помня. Добре дошла отново!

Два дни ядох В и се събудих с 2 кг отгоре, днес фаст цял ден на вода, че да разкарам задържаната вода.

Първият ден пих вино и печени картофи, които не доядох, вторият ден суши и мохито. Вярно, че ми станаха и три дни с алкохол. Поне и трите дни тренирах, днес също съм на тренировка.
На вода ще съм 37 часа, после яйца.

Общи условия

Активация на акаунт