Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 066
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София, Лагера
Момичета, като сте на яйца само, по колко яйца на ден ядете? Аз обожавам яйца и нямам проблем да живея на тях, въпросът е от колко няма да кача кг?

# 631
  • София
Аз рядко карам само на яйца, но според мен повече от 6 на ден е вредно, тук някои и по повече ядат, но мен ме е страх да не се натровя.

# 632
  • Мадрид / София
Сутрин пия зелен чай без захар с филийка с топено сирене. Много ми е добре така. Вече поне 9-10 месеца това ми е закуската. Но не правя фастове.

# 633
Четох стари теми.Имало фейсбук група. Може ли някой да ме добави 😁

# 634
  • Велико Търново
Момичета, като сте на яйца само, по колко яйца на ден ядете? Аз обожавам яйца и нямам проблем да живея на тях, въпросът е от колко няма да кача кг?

Като правя фаст са 9-10 броя с 90 грама масло.

# 635
  • София, Лагера
10 яйца на ден ли!?
И колко дни така?

# 636
  • Велико Търново
Най-дълго съм ги правила 5. Лятото имах зашеметяващи резултати от яйчния фаст.

# 637
  • София, Лагера
Брех! На това му се вика "Едвам ме нави"! Simple Smile Аз така мога да живея! Благодаря!

# 638
Да ви кажа мене много ме изкушава тая работа с яйцата, ама все се чудя дали без салата ще изкарам.
Аз много обичам топли варени яйца и отдолу си намачквам масло и става нещо като бъркани яйца ама варени Grinning
Сисе, то нали можеше и някакви мазни сирена? Бри примерно ок ли е?
Вчера така и така изкарах на яйца осносно, ама и с малко от домашния ми хляб от лимец и елда, малко пъстърма, салата от домати и краставици, хуск си сложих в омлета. Изобщо яйца + разни работи. Та отдавна го мисля аз тоя яйчен фаст ама пусто ме е страх, че няма да изкарам и накрая ще се озова в 8 яйца в тумбака и още някакви неща, което ще е фаталано Simple Smile))
Та, зеленчуци може ли? Май не можеше...

# 639
  • Велико Търново
Дух, може. Бри, Ементал, Камембер, но твърдо по 30 грама на яйце. Аз, обаче не мога да отрека зависимостта на калориите, когато се цели отслабване и не съм го яла. Защото с него отиват към 2000 калории.
Типичен пример съм за това как дори и за две-три хранения да се отпусна и става мазало. Ако бях свиня стопаните ми щяха да са изключително доволни, а сега само мъжа ми е недоволен от количествата, които мога да изям.
Излишно е да казвам, че 40 рожден ден няма да посрещна в мечтаната от мен форма, но за пореден път си вземам урок.

# 640
Скрит текст:
Дух, може. Бри, Ементал, Камембер, но твърдо по 30 грама на яйце. Аз, обаче не мога да отрека зависимостта на калориите, когато се цели отслабване и не съм го яла. Защото с него отиват към 2000 калории.
Типичен пример съм за това как дори и за две-три хранения да се отпусна и става мазало. Ако бях свиня стопаните ми щяха да са изключително доволни, а сега само мъжа ми е недоволен от количествата, които мога да изям.
Излишно е да казвам, че 40 рожден ден няма да посрещна в мечтаната от мен форма, но за пореден път си вземам урок.
Сиска, а замисляла ли си се, че именно това постоянно пренапрягане и стресиране в посока "Искам да съм Топ и ще направя и невъзможното да се случи!" може да е всъщност основния проблем да не се получава?

# 641
  • Велико Търново
О да, работя в момента над много аспекти в личния ми и социален живот. Осъзнавам, че не е нормално последните 20 години от живота ми да са посветени на храна и калории. Тренировките са ме спасение от много неща.
Франсоаз, а някак си изтървах времето да съм "топ".  Blush

# 642
Скрит текст:
Сиска, а замисляла ли си се, че именно това постоянно пренапрягане и стресиране в посока "Искам да съм Топ и ще направя и невъзможното да се случи!" може да е всъщност основния проблем да не се получава?

Подкрепям! И, вероятно, една от основните причини за това е взискателността на мъжа на Сисито и желанието и да е ТОП в неговите очи. Може и да греша, но не са една или две половинките, които успяват да комплексират до болка жените си.

# 643
кое да не й се получава  Rolling Eyes
топ си е Сиската, аз да бях такъв не-топ  Mr. Green

61кг съм вече стабилно, много съм си самодоволна  Laughing
пилешко бутче и гъби с масло ще ям
снощи щипнах от едно агнешко, маааалко беше, но поразвалих 36часовия фаст, броя го 24часов

# 644
  • тук и там
О да, работя в момента над много аспекти в личния ми и социален живот.  Тренировките са ме спасение от много неща.
И при мен е така..Аз обаче не се моря много в залата, но на психиката ми се отразява много добре спорта .Последният месец се убедих в това.

Общи условия

Активация на акаунт